Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
u lu islwmcilere bulasmayin bu arada dell de pek onerim degildir. Biraz daha para biriktir MSI yada Monster serilerine yonel .Minimum gtx serisi ekran.kartlari olur ve cogu programla oyunu iyi derecede verim alirsin
u lu islwmcilere bulasmayin bu arada dell de pek onerim degildir. Biraz daha para biriktir MSI yada Monster serilerine yonel .Minimum gtx serisi ekran.kartlari olur ve cogu programla oyunu iyi derecede verim alirsin
effyblacky
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar başka önerileriniz yok mu? 1999 TL'lik Acer fena değil ama görünüşünü beğenemedim. En fazla 2000 TL'lik bütçem var. ASUS'un görünüşü beğendim ama bütçeni aşıyor.
Arkadaşlar başka önerileriniz yok mu? 1999 TL'lik Acer fena değil ama görünüşünü beğenemedim. En fazla 2000 TL'lik bütçem var. ASUS'un görünüşü beğendim ama bütçeni aşıyor.
Arkadaşlar Toshiba var elimde daha sıfır herşeyiyle 2020 yılına kadar beş yıl garantili beş kez bile jarz olmadı inanin çocuklarıma dahi göstermeden kaldırdım isteyen olursa resimlerini de watshapp tan falan atarim..fiyat 1300 tl ekran 15,6 ...2.40 cghrz hız turbo
effyblacky
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu laptopla en üstteki arkadaşın attığı acer laptop arasında ne tür farklar var? Bunu alsam çok şey kaybeder miyim?