Laptop Alacağım (Acil Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bunasıl

soldierman

soldierman

Üye
u lu islwmcilere bulasmayin bu arada dell de pek onerim degildir. Biraz daha para biriktir MSI yada Monster serilerine yonel .Minimum gtx serisi ekran.kartlari olur ve cogu programla oyunu iyi derecede verim alirsin
u lu islwmcilere bulasmayin bu arada dell de pek onerim degildir. Biraz daha para biriktir MSI yada Monster serilerine yonel .Minimum gtx serisi ekran.kartlari olur ve cogu programla oyunu iyi derecede verim alirsin

effyblacky

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka önerileriniz yok mu? 1999 TL'lik Acer fena değil ama görünüşünü beğenemedim. En fazla 2000 TL'lik bütçem var. ASUS'un görünüşü beğendim ama bütçeni aşıyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşlar başka önerileriniz yok mu? 1999 TL'lik Acer fena değil ama görünüşünü beğenemedim. En fazla 2000 TL'lik bütçem var. ASUS'un görünüşü beğendim ama bütçeni aşıyor.
Yukarıda Linkler Var İşte Bakabilirsin Oradan

bargnes

bargnes

Üye
Arkadaşlar Toshiba var elimde daha sıfır herşeyiyle 2020 yılına kadar beş yıl garantili beş kez bile jarz olmadı inanin çocuklarıma dahi göstermeden kaldırdım isteyen olursa resimlerini de watshapp tan falan atarim..fiyat 1300 tl ekran 15,6 ...2.40 cghrz hız turbo

effyblacky

Üye
    Konu Sahibi

Bu laptopla en üstteki arkadaşın attığı acer laptop arasında ne tür farklar var? Bunu alsam çok şey kaybeder miyim?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Almadıysan Şuna Bir Bak

Üst Alt