13sefa13
Üye
Hocam hala anlamış değilim cwm 6.0.4.7 yükledim işlemleri tekrarladım fakat hiçbir fark yok siz bu romun linkini xdadan mı aldınız ? Çünkü ben linkleri direk xdadan aldım acaba ondan mı?Tamamdır hocam linkleri karşılaştırınca sizin sürüm daha yeni forum xda'da verilen sürüm farklı hemen indireyim yükleyeyimhocam birçok özelliğin olmaması cwm ile alakalı dediğim dosyayı flashlayın sdcard cwm de external sdcard olarak görünüyor belki karıştırıyorsunuzdur
kusura bakmayın hocam hafta içi giremedim...benim verdiğim linkdeki sürüm en son sürümü beta4 olması lazım farklılık ondan kaynaklanıyordur ama yaptıysanız sıkıntı yok sevindim adınızaHocam hala anlamış değilim cwm 6.0.4.7 yükledim işlemleri tekrarladım fakat hiçbir fark yok siz bu romun linkini xdadan mı aldınız ? Çünkü ben linkleri direk xdadan aldım acaba ondan mı?Tamamdır hocam linkleri karşılaştırınca sizin sürüm daha yeni forum xda'da verilen sürüm farklı hemen indireyim yükleyeyimTeşekkürler hocam konu çok iyi Ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim Birde öğretmek olmasın yanlış anlamayın NFC'nin ne olduğunu bilmiyorum yazmışsınız ya benim bildiğime göre telefonları birbirine değdirip bilgi alışverişinde bulunmak.
ben bu rom olaylarini tamamen yabanci sitelerden ogrendim bir allahin kuluda cikip rom soyle flashlanir diye anlatmamis nfc olayina gelirsek bu konuyu actigim gun nfc nin ne oldugunu ogrendim eger cok biliyosaniz siz acsaydinizda boyle bir konu sizden bakarak yapsaydikNFC zaten ülkemizde kullanılmıyor.Işık çalışıyor, etiket test edilmedi demiş.
Düzeltebilirsin.Kullanılabilir ram 409 MB oldu.Ayrıca rom konusunda yetersiz gördüm seni.
arkadaşlar kullandığım cihaz bu kasasında arka kapağın altında e610/612(f) yazıyor bir türlü uygun stabil rom bulamadım yardım edebilecek biri var mı?
e 612 kullanıyorum karnel i yüklemesem n'olur. bişey olurmu. ayrıca karnel nası yükleniyor.. kardesim ilk defa rom yüklicem onun için hepsini en incesine kadr bilmem lazım.. bidaha ugrasmıyım yanlış bişey yapıpta. birde bu dosyaları telin kendi hafızasına atsam bi sorun olurmu. birde 6.0.4.7 bunu nası yüklicez. bendeki versiyon 6.0.2.8 bi türlü yükselmedi
hocam gaps lerin linki ölü yenileyebilirmisin?
di bu romlar gaps ler falan hepsi zip ile sıkıştırılmış biz bunları zip den çıkarıp mı sd karta atacaz yoksa çıkartmadan mı? ilk defa rom yükleyecem o yüzden sordumlinkleri yeniledim hocam
şim
di bu romlar gaps ler falan hepsi zip ile sıkıştırılmış biz bunları zip den çıkarıp mı sd karta atacaz yoksa çıkartmadan mı? ilk defa rom yükleyecem o yüzden sordum
Önceki romdan hızlımı
Bir sorum daha olacakşu flashlama olayını anlamadım detaylı olarak anlatabilirmisin
tamam saol araştırdım birkaç defa daha okuduktan sonra iyi anladımHocam en detayli bu daha nasil detayli olarak aciklayabilirim bilmiyorum ama internette videolari var izleyebilirsin vakit bulunca daha detayli aciklayamaya calisirim
Peki bu rom'u yükledikten sonra eski ROM silinecekmi ?tamam saol araştırdım birkaç defa daha okuduktan sonra iyi anladım
güncelleme gemez ise direk yükleyecem
Kardeşim videolu ya da resimli anlatırsan çok hoş olur ya cidden yapmak istiyorum şu rom olayını...Kernel yüklemesini nasıl yapacağız e 612 telefonlar için??
Eski ROM silinir hocam wipe data yaparken zaten tel sifirlaniyo ama eski romun dosyalarida var isterseniztamam saol araştırdım birkaç defa daha okuduktan sonra iyi anladım
güncelleme gemez ise direk yükleyecem
Peki bu rom'u yükledikten sonra eski ROM silinecekmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?