Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 41 mb kameranın bi fotograf makinası kadar iyi bi performans göstericegine inanmıyorum ve o kamera için bi çok özelligin gitmesi bence bi - puan wp alıcaksan 920 en iyisi
1020 WP'de en gelişmiş kameraya sahip telefon. Şu şekilde yorumlayabiliriz 920 sahipleri kameradan memnun ise değiştirmelerine gerek yok ama yeni bir WP telefon alacak kullanıcılar 920 değil 1020 tercih etmeli bana kalırsa.
oznkrts
Üye
Fiyatına göre 4.5 inç bence küçük ve ful hd degil pil konusunda 2000 amperlik batarya o kameranın dişinin kavuguna yetmez ve 4 yerine çift çekirdekli olması kamerası hariç s3 mini düzeyine indiriyo yani bence tek artısı kamerası
Fiyatına göre 4.5 inç bence küçük ve ful hd degil pil konusunda 2000 amperlik batarya o kameranın dişinin kavuguna yetmez ve 4 yerine çift çekirdekli olması kamerası hariç s3 mini düzeyine indiriyo yani bence tek artısı kamerası
İyi de biri android diğeri wp. Ona bakarsak iphone5'in seviyesinin de Xperia S/Galaxy SII civarı olması gerekir ama S4'ü alır performans konusunda.
oznkrts
Üye
Ben hala yetersiz buluyorum özellikle sarz konusunda :P
Invoke
Üye
Konuyu açan vatandaş android istiyorsan G2 var Z1 var. Z1in kasası büyük eledin G2 hafıza kartı eledin. Ama bence eleme 32gb modelini alabilirsin. Ayrıca otg desteği var, yani çok ihtiyacın olursa usb belleği bağlayabilirsin cihaza otg kablosu aracılığıyla.
Yine istemiyorsan S4 var HTC One var.
WP istiyorsan 1020 iyidir.
big.LITTLE
Üye
Bence g2 nin 32 gb versiyonunu alabilirsin.Ama hiç kimse note 3 önermemiş dikkatimi çekti.
Lumia1020 kamera konusunda harika bir cihaz. Fakat fotoğraf hobiniz yoksa lumia925 ve 920'den çok çok iyi bir cihaz değil. 2GB ram zaten sistemin ihtiyacı için değil kameranın ihtiyacı için kullanılmış. Tabi ileride bu ram de bu cihazın avantajı olabilir.
Senin ilacın belli 1-2 ay bekle note3 al 1800-1900tlye kadar düşecektir (dolarda düşüyor belki dahada düşer fiyat) hem desteği olur 1-2 yıl hemde 2-3yıl çok rahat kullanırsın.
PureFood
Üye
lumia 1020ye hâlâ taş atılıyor android ile bir tutuluyor. Sonra diyorlar ki ben mobil teknolojiden anlıyorum