remzi33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl yani yeni cihaz istemiyor musun?
İnşallah tabi ki gönlümüzden geçen o, ama hiç yenilemeye niyetim yok deyince kafam karıştı.inşallah verirler kardeşim sen mücadele et
- - - Eklendi - - -
kim istemez abi ama inşallah verirler
bnim cihazdaki sorunu çoğu arkadaşbiliyor. bir çok sorun vardı. titreşimden gelen ses, aşırı ısınma, video çekerken odaklanamama vs. geçen çarşamba kargoyla servise gönderdim. birnotkağıdına da titreşimden gelen sesi yazdım. sorun tam olarak şöyle. cihaz titrerken cızırtılı bir ses geliyordu. ama cihaza önden ve arkadan aynı anda baskı uygulayınca ses düzeliyordu. cumartesi akşam msj geldi cihazınız yapıldı diye. dün aradım nokiayı cihaz yapılmış ddim. demez mi yazılımsal bir sorunmuş ısınma sorunu yazılım yüklemişler değişmez ddi. olay şu. kvk teknisyeni şikayet kısmına bnim not kağıdına yazdığım ısınma ve titreşimden gelen sesi yazmış. ama tamir raporuna titreşim düzeltildi yazmamış ısınmanın sebeplerini yazmış. kvkyı aradım trabzondaki bir bayan ddi ki cihazınızın titreşim arızası da çözülmüş ancak rapora yazmamışlar içini açıp temassızlığı onarmışlar ddi. nokiayla ve kvkyla yaklaşık bir saatlik telefon trafiğinin ardından nokiadaki biri olaya noktayı koydu. siz cihazın kvkdan çıkışını durdurun ben halledecm ddi. şuan cihaz kvkda bekliyor. nokianın iletişime geçip durumu anlatmasını bekliyorlar. sizce sorun çözülür mü. ilk bir aylık sürede dün dolmuştu maalesef ama nokiaya söyledim bn geçen hafta gönderdim diye kvknın sorunu bu dava ederim falan filan ddim hallederler mi sizce
Arkadaşım ben böyle rezillik görmedim benimde problemlerim var. Nokia KVK her neyse sen eğer yasal olarak haklıysan işi yokuşa sürüyorlar. Benim cihazımda çok fazla problem vardı içi bildiğin zıngır zıngır sallanıyordu ve sonunda kamerası arızalandı tam yeşil ekran çıkmaya başladı. Beyefendilere telefonu değişim talebi ile gönderdim bana cihazınızın içi açılmış tornavida ile delinmiş diye yetkisiz müdahale raporu verdiler.
Şimdi bende Nokia yı Lumia serisinin heryerde kötü reklamını yapmıyacakmıyım ??*!!! İnsan makul olur biraz akıl var mantık var polikarbon kasalı vidasız telefonu ben nasıl açayım arkadaş?? ya da neden açayım ???*
Birde nokia müşteri hizmetlerindeki saçma görevliler vermişler ellerine kağıdı okuyorlar kenara sıkışınca hemen tüketici hakem heyetine gidin diyorlar. Nerde kaldı senin büyük firma oluşun illa devlet zoruylamı hak ödeyeceksin. Burda yerden yere vurduğumuz Apple pili arızalı ipodlarını yenisi ile 3 yıl sonra geri çağırıp değiştirdi !!!
Arkadaşlar bilginiz olsun Nokia Shop lar nokianın kendi mağazası değil taşeron resmen TELESES diye bir firmaya vermişler, adamlar ayrı bir olay telefonları cevap vermiyor. Telefonum 20 gündür ortada yok Nokiashop u arıyorum hergün kargoya veriyorlar telefonu
O para artık umrumda değil telefona 1650 lira vermemi geçtim, birde milletin laflarıyla uğraş herkese lumia lumia dedik Note 2 almadık, düştüğümüz duruma bak. Telefon nerde onu bile bilmiyorum şimdi asıl korktuğum konu şu ,telefon bide hiç çalışmıyormuş!!! İşin yoksa bide onla uğraş telefonu verirken yazıda almadık nokia shop taki arkadaşlar iyi niyetli tamam abi biz ilgilenicez dediler.
Ama bu iş burda kalmayacak bundan sonra günde bir saat Nokia nın yaptıklarını yazıcam tüm internet ortamında sözlük-şikayet -teknoloji forumları bana yaptıklarını %1 bile pazar kaybı ile ödeseler onlara yeter.
Ama bu iş burda kalmayacak bundan sonra günde bir saat Nokia nın yaptıklarını yazıcam tüm internet ortamında sözlük-şikayet -teknoloji forumları bana yaptıklarını %1 bile pazar kaybı ile ödeseler onlara yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?