kvkyla mücadele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
kvkyla mücadele
bnim cihazdaki sorunu çoğu arkadaşbiliyor. bir çok sorun vardı. titreşimden gelen ses, aşırı ısınma, video çekerken odaklanamama vs. geçen çarşamba kargoyla servise gönderdim. birnotkağıdına da titreşimden gelen sesi yazdım. sorun tam olarak şöyle. cihaz titrerken cızırtılı bir ses geliyordu. ama cihaza önden ve arkadan aynı anda baskı uygulayınca ses düzeliyordu. cumartesi akşam msj geldi cihazınız yapıldı diye. dün aradım nokiayı cihaz yapılmış ddim. demez mi yazılımsal bir sorunmuş ısınma sorunu yazılım yüklemişler değişmez ddi. olay şu. kvk teknisyeni şikayet kısmına bnim not kağıdına yazdığım ısınma ve titreşimden gelen sesi yazmış. ama tamir raporuna titreşim düzeltildi yazmamış ısınmanın sebeplerini yazmış. kvkyı aradım trabzondaki bir bayan ddi ki cihazınızın titreşim arızası da çözülmüş ancak rapora yazmamışlar içini açıp temassızlığı onarmışlar ddi. nokiayla ve kvkyla yaklaşık bir saatlik telefon trafiğinin ardından nokiadaki biri olaya noktayı koydu. siz cihazın kvkdan çıkışını durdurun ben halledecm ddi. şuan cihaz kvkda bekliyor. nokianın iletişime geçip durumu anlatmasını bekliyorlar. sizce sorun çözülür mü. ilk bir aylık sürede dün dolmuştu maalesef ama nokiaya söyledim bn geçen hafta gönderdim diye kvknın sorunu bu dava ederim falan filan ddim hallederler mi sizce

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
normal şartlarda öyle olması gerekiyor zaten

Bu mücadelenin sonunda yeni cihaz göndermezlerse ayıp ederler.

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
valla hiç yenilmeye niyetim yok. olmazsa yasal yollara başvuracağım

uMTOku

Üye
5530 vardı geçen sene son zamanlarda garantiye gönderdim 1 ayı geçti yeni telefon aldım da uğraştım tüketici haklarına gidin kesin halledilir kağıtları saklayın ama
Sent from my Lumia 920 using Board Express

merlin19

Üye

aman kardeşim aklını kullan n9 aldım elimde patladı sıfır diye tamirli swap cihaz vardiler sakın ama sakın sıfır değişim iste ve Kutu ile alacağını belir hiçbir şekilde cihazın iç metaryali sıfır dışı sizin gibi hikayelere kanma bak n9 5 kez serviste ve almıyorum mahkemeye verdim mahkeme bitsede nokia türkiye icra ile paranı anca iade ediyor bunlar böyle kardeşim Nokia güzel marka markaya lafım yok benim derdim kimse yanlış anlamasın Nokia Türkiye a.ş ile çok rezil insanlar sıfır telefon veriyoruz diye swap verdiler kimse bize swap nedir ne değildir kabul ediyormusunuz demedi 5. kez götürdüğümde telefonu durumu izah ettiler bende direk mahkemeye verdim şimdi nokia .aş ve teleservice sürekli arıyor telefonunuz yapıldı alın diye en son dilekce yazıp yolladım mahkeme sonuçlanana kadar telefonu almayacağımı ve telefonun tüm mahiyetinin mahkeme sonuçlanana kadara teleservice ve nokia .aş sorumluluğunda olduğunu başına birşey gelirse cihazın hasarını onların karşılayacağını belirten bir dilekce yolladım sonuçta bu tarz durumlarda dava ettiğinizde cihaz serviste olmalı ve yapılsada sıfırda verilse paranızı almak istiyorsanız asla telefonu mahkeme bitmeden teslim almayın çünkü mahkeme direk düşüyor..

digitayf

Üye
Arkadaşım ben böyle rezillik görmedim benimde problemlerim var. Nokia KVK her neyse sen eğer yasal olarak haklıysan işi yokuşa sürüyorlar. Benim cihazımda çok fazla problem vardı içi bildiğin zıngır zıngır sallanıyordu ve sonunda kamerası arızalandı tam yeşil ekran çıkmaya başladı. Beyefendilere telefonu değişim talebi ile gönderdim bana cihazınızın içi açılmış tornavida ile delinmiş diye yetkisiz müdahale raporu verdiler.

Şimdi bende Nokia yı Lumia serisinin heryerde kötü reklamını yapmıyacakmıyım ??*!!! İnsan makul olur biraz akıl var mantık var polikarbon kasalı vidasız telefonu ben nasıl açayım arkadaş?? ya da neden açayım ???*

Birde nokia müşteri hizmetlerindeki saçma görevliler vermişler ellerine kağıdı okuyorlar kenara sıkışınca hemen tüketici hakem heyetine gidin diyorlar. Nerde kaldı senin büyük firma oluşun illa devlet zoruylamı hak ödeyeceksin. Burda yerden yere vurduğumuz Apple pili arızalı ipodlarını yenisi ile 3 yıl sonra geri çağırıp değiştirdi !!!

Arkadaşlar bilginiz olsun Nokia Shop lar nokianın kendi mağazası değil taşeron resmen TELESES diye bir firmaya vermişler, adamlar ayrı bir olay telefonları cevap vermiyor. Telefonum 20 gündür ortada yok Nokiashop u arıyorum hergün kargoya veriyorlar telefonu

O para artık umrumda değil telefona 1650 lira vermemi geçtim, birde milletin laflarıyla uğraş herkese lumia lumia dedik Note 2 almadık, düştüğümüz duruma bak. Telefon nerde onu bile bilmiyorum şimdi asıl korktuğum konu şu ,telefon bide hiç çalışmıyormuş!!! İşin yoksa bide onla uğraş telefonu verirken yazıda almadık nokia shop taki arkadaşlar iyi niyetli tamam abi biz ilgilenicez dediler.

Ama bu iş burda kalmayacak bundan sonra günde bir saat Nokia nın yaptıklarını yazıcam tüm internet ortamında sözlük-şikayet -teknoloji forumları bana yaptıklarını %1 bile pazar kaybı ile ödeseler onlara yeter.

gkcll

Üye

geçmiş olsun ama sedece nokia değil hepsi aynı hatta samsung s3 garanti ye gönderenlerin birde müşteri ile dalga geçtiklerini söylüyorlar şikayetvar.com dan bakabilirsin google galaxy s3 e şikayet yağıyor yaz çıkar
yani demek istediğim hepsi aynı

Tepkiler: n000k
Bunların hepsi aynı ben Sıfır Hyndai aldım 6 ayda aküyü zor değiştiler yollarda kalıp durdum devamlı büyük firmalarda muhatap bulamıyorsun

servis şans işi arkadaşlar. Ben bugüne kadar 3-4 tane cihazını birebir değiştirdim. Hatta bir tanesinin iki yıllık suresi dolmuş serviste gecen sureyi ekleyerek garantiye dahil edilmişti.

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar değişim onaylanmadı. kvk trabzonu aradım benim cihazı tamir eden şahısla görüştüm. ddi cihazınıza güncel yazılım yükledim. titreşimde ses gelmediği için cihazı hiç açmadım bile. elimizde sıfır bi tane sorunsuz çalışan ürün var onunla karşılaştırdım cihazınızda hiçbir sorun yok dedi. cihaz yarın elimde olacak. bu konuşmalar kayıt altına alındığı için herşey kayıtta şuan. titreşimdeki ses giderilmediyse dava edeceğim

merlin19

Üye

Kardeşim ben Üstüne basa basa yukarıda durumu açıkladım Nokia gerçekten süper firma ancak şurada altını Çiziyorum ''Nokia a.ş Türkiye Dispiritörü'' Adı her ne haltsa Nokia ismini karalayan kişiler bunlar bu iş forumlara yazmakla çözülmez verin mahkemeye olmadımı kardeşim Tüketici hakları mahkemesi işlem yaparken aç abi savcılığa suç duyurunu bu işin sonucu dolandırıcılık gibi işlere giriyor hangi mahkeme varsa aç korkma ben açtım Sony Türkiye bana aynı haltı yedi 3 yıl uğraştım ve ben kazandım 500 Bin tl ceza aldılar benim gibi 10 sağlam adam uğraşsın bunlar adam olur adam Nokia türkiye alenen Global nokiayı dolandırmakta bunların yüzünden Güzelim firma batma durumuna geldi bakın İphone ithalatcı tek firması yıllardır bilcomdur bu sene 2 firmaya daha verildi 1 allahın kulu ithalatcı firmadan şikayetci değil neden? Yedikleri kaba pislemiyorlar Nokia türkiye nasıl global'i yolarım derdinde bunları elinizde servis fişleri ile kanıt ile hem mahkemeye hem sanayi bakanlığına hemde İyi çeviri ile dilekce yazıp Global nokia'ya yollamadan sorunu kimse çözmez ben şahsen her şikayetimi Nokia globale yapıyorum maksat Türkiyeyi sıkı denetime alsınlar şikayetler onlara gittikce onlar burayı sıkıştırır ve kazık atamazlar bu işin kuralı budur işi bilin n9 benimde sıfır değişti sözde ama swap tabirli cihaz vermişler normalde kanunlarımız gereği bu müşteriye açıklanıp sorulur kabul ederse verirsin yani kaçınız Swap cihaz nedir ne değildir biliyoruz bunu bize açıklamak zorunda firma herkez swap manasını bilecek diye birşey yok bunların işi gücü dolandırıcılık ben açtım dava cumhuriyet savcılığına suç duyurusuda yaptım firma hakkında bana yaptıkları alelen dolandırıcılık müşteriye asla ve asla yalan söyleyemezsin sattığın ürünün arkasında durmalısın bunlar cihazı getirdik adama sattık bozuk çıktı ne halt yerse yersin derse ilgilenmezse Nokia Global aha böyle sıkıntılar çeker bak dev şirketi sömüren sömürene

Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...