ferhat1983
Üye
merhaba Kurtuluş bey
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık akılını ve fikrini kutluyorum.
*ilk yüklediğimde galeriye bir türlü girememiştim, siyah bir ekranda kalıyordu, sonradan kapatıp açınca düzeldi.(kamera hafıza kartını kullanacak şekilde ayarlamıştım, sanırım karat ulaşmakta sıkıntı çekti)
*müzik çalar da biraz sıkıntılarım var; daha önceki sürümünü kullanıyordum onda ana sürücüde bulunan "music" klasörü içindekileri müzikleri çalıyordu, bu bir yandan çok iyi oluyordu. ama faklı bir dosyada ki klasörde bulunan müzikleri topluca oynatamazsınız(yada yolu var ben bilmiyorum)
"Nokianın müzik çalar programında sadece belirttiğiniz klasör içindekileri toplu şekilde çalamıyor sadece "Music" klasöründe ne varsa onu çalıyor. Yani yenile dediğinizde sadece o klasörde bulunanları buluyor"
bu şekilde olunca haliyle canım hangi tür müzik dinlemek isterse "Music" klasöründekileri taşıyıp sadece dinleyeceğimi klasöre atardım.
Şimdiki Reflesh versiyonunda ise MÜZİK ÇALAR da yenile dediğimde ana sürücüdeki tüm dosyaları tarıyor, haliyle oyunLarın müzİklerini bile gördü, Nokia nın kendi müziklerini bile geldi listeye
bunu düzeltemezmisiniz.
* herhangi bir program içinde rakam girişi yani değer vereceğim zaman rakamlar gelirken ki slayt biraz sanki eksik veya karışık olmuş gibi geldi bana.
normalde ana ekranda iken arama ya bastığınızda sayı ekranı slaytı dönerek karşınıza çıkıyor.
örnek olarak mobil veri izleyicisinde veri kotası girişi yaparken slayt, sayı ekranı aynı anda sanki sağdan soldan üstten alttan gelir gibi yapıyor sonra geri gidiyor, sonra hangi yönden geliyor anlayamıyorum zaten..
daha kısa bir örnek olursa "Radyo kullanarak çal" özelliğinde Frekansa tıklayın anlarsınız ne demek istediğimi.
ama yinede geliyor...
* program geçiş slaytları güzel ve hoş olmuş, ama ana ekranlar geçişi pek hoşuma gitmedi, benim düzeltme şansım olamaz değilmi?
yoksa diğer efektler güzel.
* appstop bu sürümünde yoktu. Bende appsinator yükledim.
müzik dinliyordum appsinator açtım her şeyi kapadı. yalnız hala müzik çalmaya devam ettiarka plana baktım Müzik Çalar görünmüyordu. tekrar müzik çaları açtım kesti müziği normale bindi.
tekrar denedim aynı hata ile karşılaştım.
sonra Menü içinde senin "uygulaması durdur" adı altında programı gördüm onu denedim oda aynı hatayı verdi.
sonra appsinator ü kaldırdım. teli kapatıp açtım düzeldi...
başka türlü bir sorunla karşılaşmadım herşey çok güzell..
ilkkez karsilastim ama su varki zorla programi kapattiran prolar hata birakabiliyor arkasinda androidde birdaha calismayacak derecede hatalar bile verebiliyorlar nokia yine sinifinin en iyisi cokme yapmiyor kapatip acinca duzeliyor neyseki.merhaba Kurtuluş
Müzik olayına bakman mümkün olabilecekmi. sırf bu yeni sürümünü bırakmamak adına vala müzik dinlemiyorum
kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş gayet iyi sadece müzik çaların sesi biraz azgibi geldi ona yapacağımız birşey varmı?
haaa birde bülent ataseven sedatın arkadaşı havalimanında konuşmuşunuz sanırım selamı var
teşekkür ederim
buyrun wifi ile posisyon bulma sis halinde
yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum,bunu nasıl düzeltebilirim?
buyrun wifi ile posisyon bulma sis halinde
Zaman vardır içinde yada dll veya exe dışladı vardır sis parçalayıp anılarını c hafızadan bulup girebilirsinizteşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum,bunu nasıl düzeltebilirim?
bu işlemi nasıl yapabilirim peki?
Zaman vardır içinde yada dll veya exe dışladı vardır sis parçalayıp anılarını c hafızadan bulup girebilirsiniz
dosyayi indirin acin c hafizada olnlari silinbu işlemi nasıl yapabilirim peki?
eklentiyi indirip rompacher icine atin ses yukselir.kurtuluş kardeşim.Şu telefonla konuşurken kayıt yaptımız zaman cıkan BİP sesini nasıl kapatırızı.sis yada mod gibi birşey varmı.varsa link varmı
- - - Eklendi - - -
birde müzik sesini yükseltmek icin patch veya mod varmı..varsa link atarmısın
müzik çalara arama seçeneği eklenmesi söz konusu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?