[kurtuluş40] N8 Belle Refresh 111.040.1511 v1.1-27-10-2012

süpersin dostum Yaptım oldu COk saol lemanYak

lemaynak

Üye

merhaba Kurtuluş
Müzik olayına bakman mümkün olabilecekmi. sırf bu yeni sürümünü bırakmamak adına vala müzik dinlemiyorum

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba Kurtuluş
Müzik olayına bakman mümkün olabilecekmi. sırf bu yeni sürümünü bırakmamak adına vala müzik dinlemiyorum
ilkkez karsilastim ama su varki zorla programi kapattiran prolar hata birakabiliyor arkasinda androidde birdaha calismayacak derecede hatalar bile verebiliyorlar nokia yine sinifinin en iyisi cokme yapmiyor kapatip acinca duzeliyor neyseki.

ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

cok acayip bi hatayla karsı karsıyayım su an :/
ne zaman bi sms atsam turkcelle mesaj gidiyor otomatik cevap talebi gibisinden bi şey için. Üstelik operatörden kaynaklanmıyor. tekrar flash atcam simdi attıktan sonra bilgilendiririm

- - - Eklendi - - -

tamamdır düzeldi şimdi sorun yok

wwwyolcu

Üye
kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş gayet iyi sadece müzik çaların sesi biraz azgibi geldi ona yapacağımız birşey varmı?
haaa birde bülent ataseven sedatın arkadaşı havalimanında konuşmuşunuz sanırım selamı var

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Aleykum selam kardeş.
Ses yükseltmek için Rompacher yapması var onunla yukseltenilirsiniz.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum,bunu nasıl düzeltebilirim?
Zaman vardır içinde yada dll veya exe dışladı vardır sis parçalayıp anılarını c hafızadan bulup girebilirsiniz

mükemmeL olMuŞ tebrikler Kurtulus

behcet98

Üye
Hocam buna joshlog kurmak için E yemi C yemi kuracağız

kurtuluş kardeşim.Şu telefonla konuşurken kayıt yaptımız zaman cıkan BİP sesini nasıl kapatırızı.sis yada mod gibi birşey varmı.varsa link varmı

- - - Eklendi - - -

birde müzik sesini yükseltmek icin patch veya mod varmı..varsa link atarmısın

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklentiyi indirip rompacher icine atin ses yukselir.
bip sesini iptal icin bulamadim

Ekli dosyalar

kurtuluş kardelşim verdigin dosyayı e patch diye dosyanın icine attım ve sonradan rompatcherden aktiv ettim ama hic bir ses yükselme felan olmadı.

- - - Eklendi - - -

bu arada kayıt sesindeki bip sesini kapamak icin path buldum buyrun link.lazım olur belki
http://www.nokiavnn.com/2011/06/patch-how-to-remove-call-recording-beep-on-nokia-n8-with-rom-patcher-v3-0/

müzik çalara arama seçeneği eklenmesi söz konusu mu acaba ?

Arkadaşlar şu flaş işini bir türlü yapamıyorum.indirdiğim dosyaları denilen yere atıyorum jaf da görmüyor phoenix de görmüyor. tel n8 . daha önce 5800 vardı ona jaf ile flaş atıyordum. indirdiğim dosya isminde bir değişiklik yapmam gerekiyormu mesela 5800 da c00 adını c0r yapılıyordu jaf ile kendin seçerken öyle görüyordu.bu konu hakkında çok foruma baktım anlatılanları yaptım olmuyor kafayı yicem 5800 ı mükemmel flaşlarken bunda aciz kaldım bana bir arkadaş yardım edebilirmi teşekkür ederim