Esendağlı
Üye
Öncelikle symbianda hareketli duvar kağıdı olmuyor maalesef,ayrıca şarzım az gidiyor diyorsun ve bunları istiyorsun üstelik,tam bir tezat yanikurtuluş senden bi ricam var. Bu cfw nin tüm widgetlerini ve ekstra yüklenmis proğramların cıkmış halini yükleyebilirmısın. Bide androidlerde ana ekranda güzel anımasyonlar var hareketli galaksi doğa kuş lar gibi daha çok gçrselleşme yani yapılabilir mi. Yoksa bu cfw çok güzel olmuş bide şarjım çabuk bitiyo bunada bi el atsan. Çok soru sordum . Saygılar.
bu konu kesinlikle denenmistirkurtuluş kardeşim benim telin güvenlik şifresini unuttum yani bilmiyorum ve çözemedim 10 kere yazılım attım nokia n8 in ilk yazılımına döndüm ama yinede de güvenilik şifresi hiç değişmedi yani sıfırlanmadı. allahtan güvenlik modu kapalı telefonu lullanabiliyorum ama hard format yada fabrika ayarları gibi bölümleri kullanamıyorum kodu istiyor. ne yapabilirim bilgin varmı?
Kurtuluş bey hayırlı sabahlar zevkle kullanıyoruz bu paylaşımı da teşekkürler.Bi ricam olacak Güç düğmesini sis olarak bulamadım.
Mümkünse paylaşa bilirsen sevinirim. Kolay gelsin... (Arşiv için)
Ellerine sağlık hocam paylaşım için.
Elinize sağlık, epey zaman oldu, en son flaş macerasından, telefonu artık eşim kullanıyor. Android ile Rom atma olaylarına girince bunu unutmuşum. Bu CFW yi normal flash ile mi, dead flash ile mi flaşlıyacağız, bir de en sonunda update software mi diyorduk, yoksa refurbish mi. Bu konuda ne öneriyorsunuz? Forumda şöyle bir baktım, çorba olmuş bu anlatımlar...
bende yükledim ama wifi bağlantı sorunu yaşıyorum,wireless şifresini yazdıktan sonra bağlan dediğimde bağlantı yok uyarısı veriyor,wireless ile bir türlü bağlantı kuramadım,böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba?
gps konumlama yöntemlerinde wifi seçeneğinin olmamasının sebebi ne olabilir?
o sis dosyasının tam adı nedir,veya link önerebilirmisiniz?
Onunla ilgili bir sis var yuklerseniz olur.
Yanlız bu sürüm içinde var.
o sis dosyasının tam adı nedir,veya link önerebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?