[kurtuluş40] N8 Belle Refresh 111.040.1511 v1.1-27-10-2012

Sponsorlu Bağlantılar

velat_onen

Üye
kurtuluş 40 hocamıza teşekkür ediyorum, yine en güzel, en kararlı cfw'yi yapma ustalığını sergilemiştir.

huseyinozkan_66

Üye
linkte 4 ayrı dosya var hangisini indiricez bi de phoenixle bildiğimiz şekilde kurucaz bunu demi hocam?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hepsini indirip tüm dosyaları kullanarak flash atıyorsun,herhangi bir farklılık yok,daha önce nasıl flash attıysan aynı şekilde,kolay gelsin

xiksyx

Üye
harika bir hız, harika bir görsellik ve birde armağan program klasörü...bundan başka ne istenebilir...teşekkürler kurtuluş...

mkryvz

mkryvz

Üye
Kurtuluş üstad, eline sağlık. Gerçekten temiz, sade ve başarılı bir çalışma olmuş.
Dünden beri kullanıyorum, henüz bir sorun görmedim. Benim için en önemli şey batarya durumu. Ancak bir kaç şarj sonra batarya ile ilgili yorum yapabilirim. Şimdilik onda da bir sıkıntı görünmüyor.
Teşekkür ederim.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
üstadım çalışmanız için teşekkürler bu güzel çalışmanızı toplu menü olarak nasıl yaparız öncekilerde tools diye klasörden hallediyorduk bunda nasıl halledeceğiz yardımcı olursanız sevinirim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üstadım çalışmanız için teşekkürler bu güzel çalışmanızı toplu menü olarak nasıl yaparız öncekilerde tools diye klasörden hallediyorduk bunda nasıl halledeceğiz yardımcı olursanız sevinirim

Forumda klasor menu sis paylasilmisti onu yuklerseniz toplu olucaktir.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
lewent2020

lewent2020

Üye
şarj olayı gerçekten iyi gibi,bakalım bugün kalibrasyon yaptım biraz daha iyileşme olursa hemen belirtirim...herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama sanırım efect ten kaynaklı,tarayıcıya adres falan yazacağımız zaman klavye dört bir yandan geliyormuş gibi oluyor,görüntü biraz karışıyor,efect ti değiştirirsek sanırım düzelir.
birde bu belledeki evolve temasını sis olarak yükleyebiliyomuyuz?denemdim ama bu yeni ikonlara alışamadım gibi,msj ikonu gözümün önünden dururken arayıp duruyorum msj ikonunu :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şarj olayı gerçekten iyi gibi,bakalım bugün kalibrasyon yaptım biraz daha iyileşme olursa hemen belirtirim...herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama sanırım efect ten kaynaklı,tarayıcıya adres falan yazacağımız zaman klavye dört bir yandan geliyormuş gibi oluyor,görüntü biraz karışıyor,efect ti değiştirirsek sanırım düzelir.
birde bu belledeki evolve temasını sis olarak yükleyebiliyomuyuz?denemdim ama bu yeni ikonlara alışamadım gibi,msj ikonu gözümün önünden dururken arayıp duruyorum msj ikonunu :D

Baska theme kullanabilirsiniz.
Evolve vardir illaki biryerlerde

mferdi

mferdi

Üye
orjinal cwf mi nokia cookerde görüp nasıl mod gömerim yardım edermisiniz

loader3535

Üye
nokıa c6-01 belle içn olurmu bu cwf ??

- - - Eklendi - - -

nokıa c6-01 belle içn olurmu bu cwf ?? kurtuluş abiiiiiiiiiiii ???

uguli

Üye
usta ellerine sağlık şimdi on numara olmuss kulaklık ses sorunu da ortadan kalkmıs:alkis

ugurkartal38

Üye
ustam phoneix ile mi yüklüyoruz acaba bu cfw yi

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Herkez çok beyenmiş ben linkleri indirip bi ara flaşlarım. Şimdiden teşekürler kurtulıs40 saygılarımla.

karapardus

Üye
teşekkürler

ortakatro

Üye
bu şekilde bir uyarı alıyorum,sebebi nedir acaba?

ahmet147

Üye
kurtuluş senden bi ricam var. Bu cfw nin tüm widgetlerini ve ekstra yüklenmis proğramların cıkmış halini yükleyebilirmısın. Bide androidlerde ana ekranda güzel anımasyonlar var hareketli galaksi doğa kuş lar gibi daha çok gçrselleşme yani yapılabilir mi. Yoksa bu cfw çok güzel olmuş bide şarjım çabuk bitiyo bunada bi el atsan. Çok soru sordum . Saygılar.

snaper 023

snaper 023

Üye
çok teşekkürler ellerine sağlık.