rica ederim.Emeğine sağlık hocam ...
Kurtuluş40 kardeşimin yaptığı bu sürümde pil durumunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım arkadaşlar
en az 1 saat telefon görüşmesi
yaklaşık 6 saattir whatsapp açık ve mesajlaşma
yaklaşık 2 saate yakında internette sörf yapılmış hali ile
TEŞEKKÜRLER BÜYÜK USTA

hayır kardeş yapmadım ikinci sarjdan sonra düzelir rahat ol ama sarj cihazın orjinal olsun ve sarj dolunca fişten çıkar cihazıkalibrasyon yaptınmı peki kardeş? 2 günü bi yakalaybilsek şu şarj olayında çok makbule geçecek aslına![]()
hayır kardeş yapmadım ikinci sarjdan sonra düzelir rahat ol ama sarj cihazın orjinal olsun ve sarj dolunca fişten çıkar cihazı
Bir önceki sürümde Valla bende şaşırmıştım. Dediğin gibi bir gün bile gitmiyordu.ama bu sürümde hele ilk 13 saatte %92 de idi şaşırdım kullandım dediğim gibi ve şu anda da hala açık 35 . saatteyim ve %42 inanın şok oldum.Velhasıl süper bir cfw kutluyorum ustayıwalla orjinal şarj cihazıyla şarj edip tlf nu hiç kullanmadığım halde şarjın %75 lere inmesine sinir oluyorum,kaldıki senin verdiğin kullanım süresini yapsam günü bitiremeyecek tlf.konuyu biraz daha takip edeyim şarj olayı iyi ise yüklerim bu cfw yi,zaten kurutuluş final cfw si var tlf da refresh olmamasına rağmen şarj olayım kötü,önceden iyiydi o sürümde ama nolduda bu kadar kötü gitmeye başladı anlamış değilim!!!
Bir önceki sürümde Valla bende şaşırmıştım. Dediğin gibi bir gün bile gitmiyordu.ama bu sürümde hele ilk 13 saatte %92 de idi şaşırdım kullandım dediğim gibi ve şu anda da hala açık 35 . saatteyim ve %42 inanın şok oldum.Velhasıl süper bir cfw kutluyorum ustayı
gayet yeterli kardeşses nasıl
Dead flash ile duzelir.
Phoenix halleder dead flash aticaksiniz.
http://www.maxicep.com/attachments/140439d1349041821/
hocam oturumlarda gelen mesajları resimde ki gibi yapma şansımız var mı ?
resim çıkmıyor ama resimde ki gibi gelen kişinin tel N8...
Zaten bu sekilde sadece arka ekran beyaz.