[kurtuluş40] N8 Belle Refresh 111.040.1511 v1.1-27-10-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Emeğine sağlık hocam ...

hus.277

Üye
Kurtuluş40 kardeşimin yaptığı bu sürümde pil durumunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım arkadaşlar
en az 1 saat telefon görüşmesi
yaklaşık 6 saattir whatsapp açık ve mesajlaşma
yaklaşık 2 saate yakında internette sörf yapılmış hali ile
TEŞEKKÜRLER BÜYÜK USTA

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
lewent2020

lewent2020

Üye
Kurtuluş40 kardeşimin yaptığı bu sürümde pil durumunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım arkadaşlar
en az 1 saat telefon görüşmesi
yaklaşık 6 saattir whatsapp açık ve mesajlaşma
yaklaşık 2 saate yakında internette sörf yapılmış hali ile
TEŞEKKÜRLER BÜYÜK USTA

kalibrasyon yaptınmı peki kardeş? 2 günü bi yakalaybilsek şu şarj olayında çok makbule geçecek aslına :)

hus.277

Üye
kalibrasyon yaptınmı peki kardeş? 2 günü bi yakalaybilsek şu şarj olayında çok makbule geçecek aslına :)
hayır kardeş yapmadım ikinci sarjdan sonra düzelir rahat ol ama sarj cihazın orjinal olsun ve sarj dolunca fişten çıkar cihazı

lewent2020

lewent2020

Üye
hayır kardeş yapmadım ikinci sarjdan sonra düzelir rahat ol ama sarj cihazın orjinal olsun ve sarj dolunca fişten çıkar cihazı

walla orjinal şarj cihazıyla şarj edip tlf nu hiç kullanmadığım halde şarjın %75 lere inmesine sinir oluyorum,kaldıki senin verdiğin kullanım süresini yapsam günü bitiremeyecek tlf.konuyu biraz daha takip edeyim şarj olayı iyi ise yüklerim bu cfw yi,zaten kurutuluş final cfw si var tlf da refresh olmamasına rağmen şarj olayım kötü,önceden iyiydi o sürümde ama nolduda bu kadar kötü gitmeye başladı anlamış değilim!!!

hus.277

Üye
walla orjinal şarj cihazıyla şarj edip tlf nu hiç kullanmadığım halde şarjın %75 lere inmesine sinir oluyorum,kaldıki senin verdiğin kullanım süresini yapsam günü bitiremeyecek tlf.konuyu biraz daha takip edeyim şarj olayı iyi ise yüklerim bu cfw yi,zaten kurutuluş final cfw si var tlf da refresh olmamasına rağmen şarj olayım kötü,önceden iyiydi o sürümde ama nolduda bu kadar kötü gitmeye başladı anlamış değilim!!!
Bir önceki sürümde Valla bende şaşırmıştım. Dediğin gibi bir gün bile gitmiyordu.ama bu sürümde hele ilk 13 saatte %92 de idi şaşırdım kullandım dediğim gibi ve şu anda da hala açık 35 . saatteyim ve %42 inanın şok oldum.Velhasıl süper bir cfw kutluyorum ustayı

lewent2020

lewent2020

Üye
Bir önceki sürümde Valla bende şaşırmıştım. Dediğin gibi bir gün bile gitmiyordu.ama bu sürümde hele ilk 13 saatte %92 de idi şaşırdım kullandım dediğim gibi ve şu anda da hala açık 35 . saatteyim ve %42 inanın şok oldum.Velhasıl süper bir cfw kutluyorum ustayı

ok eyw.kardeş güzel veriler bunlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Üstad bende mobilden yorum yazmıştm ama sanırım refresh yaparken gönder demeden yapmışım:ah.Neyse zaten fazla söze ne gerek tekrardan teşekkürler.:alkis

m542tf

m542tf

Üye
ses nasıl

mkryvz

mkryvz

Üye
Şarj süresi ilgimi çekti.
İndirip deneyeceğim, görüşlerimi paylaşacağım.
Teşekkürler.

Buhara15

Üye
yükledim hocam gayet güzel... Stabil... Şu operator yazısını nasıl değiştirebiliriz bilgisi olan arkadaş varmı ?

ersoy48ersoy48

Üye
hocam benim bir sıkıntim oldu dn akşm n8 ımi flaşlmak istdm szn lnki indrdm phonex ile herşey yolunda gdrken yûzde 90 da pc teli görmez oldu ve telfn hakın rahmetine kavustu su an . güç dügmesine basinca nokia yazısi geliyor gidıyor 3 defa böyle geliyor sonra kapaniyor ... sizce benm simdikı takip edecgm yol ne lütfen yardmcı olurmusun .. phonex ile duzelirmi acaba yne yoksa tamire mı vermem gerek... SAYGILAR

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dead flash ile duzelir.
Phoenix halleder dead flash aticaksiniz.

coskunsaglam

Üye
kurtuluş abinin belle linkini verebilir misiniz ?