Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
senin söylemediğin bazı şeyler olduğunu düşünüyorum, zira senin bilgisayarında olan şeyler bizde de var o zaman bizim ki de kendi başına hareket ederdi, sende olup bizde olmuyorsa ekstra şeyler olduğunu düşünmek gerekir..
sıfırlamayı deneyin bi abi belki işletim sistemi kaynaklıysa ortaya çıkar
Bilmiyorum nasıl tetikliyor internet mi tetikliyor diycem ama lambayi yakınca açılıyor anlamadım.senin söylemediğin bazı şeyler olduğunu düşünüyorum, zira senin bilgisayarında olan şeyler bizde de var o zaman bizim ki de kendi başına hareket ederdi, sende olup bizde olmuyorsa ekstra şeyler olduğunu düşünmek gerekir..
Bilmiyorum nasıl tetikliyor internet mi tetikliyor diycem ama lambayi yakınca açılıyor anlamadım.
Sabah lamba yaktim zaman açılmıyor
Onu kaldırdım ben 1 2 ay oluyorBasa duyarlı şerit led kendim yaptım - MaxiCep bu konun geldi aklıma neyse olsun sorun yok kullanmaya devam
güncellemeleri almak zorunlu olduğu için pek karışılmıyor artık :hmmwindows update güncelleştirmeleri indirmiyor windows 7 deki update ne güzel ayrıntılı gösteriyordu istediğimiz güncellemeyi seçip indirebiliyorduk 7dekini updateyi 10a yükleyebilirmiyiz 1 saattir bekliyorum %10 da takıldı
mümkün değilwindows update güncelleştirmeleri indirmiyor windows 7 deki update ne güzel ayrıntılı gösteriyordu istediğimiz güncellemeyi seçip indirebiliyorduk 7dekini updateyi 10a yükleyebilirmiyiz 1 saattir bekliyorum %10 da takıldı
microsoftun sitesinden buldum 7nin updateini normal olarak yüklenmedimümkün değil
bu konuya fazla takılmayın, biraz uzun sürer ama enin de sonunda bir sonuca ulaşacaktır, elle yeniden başlatır veya kapatırsan umulmadık sorunlara hazırlıklı olman gerekirmicrosoftun sitesinden buldum 7nin updateini normal olarak yüklenmedi
pcyi sıfırlıcam o olacak hala %10
kmspico ile crackle.Arkadaşlar bende de bir türlü güncellemeleri yapamıyorum. Bir de hala keyi alamadım. Güncelleme olmadığından mu oluyor acep.
ArkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten indirdim indirliyor güncelleme sonra napıcam ?
Teşekkürler.Mesut abi hayırlı olsun bu aradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 Bilgisayar İçin İndirilebilir Durumda! - MaxiCep
buradan devam edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?