ben 7 driverini 10da kullanmış adamım. bence o da oluyodurWindows 10 un driverlarını windows 8.1 de kullanılabiliyor diyenler var.Doğrumudur ? (ATI Raedon Hd 4600 series)

ben performansı artırılmış driver kullanıyorum uyum sağlamadı PC acilirken kafayı yiyo güncellemesi geldi bakalim duzelcek miben 7 driverini 10da kullanmış adamım. bence o da oluyodur![]()

ben 32bit kullanıyorum ve her seferinde hata alıyo bu güncelleme bir çözümü var mı bildiğiniz?Yeni bir güncelleme daha geldi; Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436).
İstemeyecek, kurulum yapacaksınız dosyalarınız eksilmeyecek, aslında bu yöntemle windows sürüm yükseltmesi yapıyor, windows dahil ilaçlı hiç bir programınıza işlem yapmayın bırakın kurulsun ve kullanın ben kurulumdan sonra tekrar hiçbir programı ilaçlamadım eskisi nasılsa aynen duruyorlarşimdi ben win7 de sınama modu ile rezerve etmiştim şuan indiriyorum kurulumdan sonra key istermi birde kurmadan önce cra ck yapsam yinede key istermi yoksa sıfırdan başlayıp önce fu ll yapıp tekrar rezerve yapsam olurmu
sanırım registry ile ilgili bir sorun netten arayınca birkaç farklı yöntem çıkmaktaben 32bit kullanıyorum ve her seferinde hata alıyo bu güncelleme bir çözümü var mı bildiğiniz?
Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436)
hata kodu 0x800703f1
belli bir süre sonra ücretli olacak, lisans almak gerekir yada diğer yollarşimdi windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptık ya arkadaşlar windows 10 tamamen bizimmi oldu yoksa yada sonrasında para ile yükseltmemi yapacağız
Eğer lisanslı key'iniz var ise sorun olacağını sanmıyorumşimdi windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptık ya arkadaşlar windows 10 tamamen bizimmi oldu yoksa yada sonrasında para ile yükseltmemi yapacağız
Windows 10 tamamen sizindir. Eğer ürün anahtariniz orjinalse tabiiki. Orijinal olmayan bir sistemden yükseltme yapılıyor mu onu bilmiyorum ama yükseltme yaptiginiza gore orjinal sanırım.şimdi windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptık ya arkadaşlar windows 10 tamamen bizimmi oldu yoksa yada sonrasında para ile yükseltmemi yapacağız
orjinal olmayan sistemde de win10 güncellemesi yapılmaktaWindows 10 tamamen sizindir. Eğer ürün anahtariniz orjinalse tabiiki. Orijinal olmayan bir sistemden yükseltme yapılıyor mu onu bilmiyorum ama yükseltme yaptiginiza gore orjinal sanırım.