Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
theeternal

theeternal

Üye
w10 güzel

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Tabletten giriyorm bulamadım. Sayfa yok diyoo
Biraz 10 kullanalım belki daha sonra ya en iyisi windows 7 zaten gerisi hikaye enson geççem gene 7 ime. 3 5 liraya satılan yerden alim mi b tane windows 7 nede olsa cihazın altında keyim var

canko13

canko13

Üye
Norton360 son sürüm ****** var elinde 2 adet,isteyene uygun fiyata vereceğim

csbaz

csbaz

Üye
Windows 10 un driverlarını windows 8.1 de kullanılabiliyor diyenler var.Doğrumudur ? (ATI Raedon Hd 4600 series)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Windows 10 un driverlarını windows 8.1 de kullanılabiliyor diyenler var.Doğrumudur ? (ATI Raedon Hd 4600 series)
ben 7 driverini 10da kullanmış adamım. bence o da oluyodur :D

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05 ve teknolojibaronu
ANIL

ANIL

Admin
Yeni bir güncelleme daha geldi; Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436).

Emrebali05

Emrebali05

Üye
ben 7 driverini 10da kullanmış adamım. bence o da oluyodur :D
ben performansı artırılmış driver kullanıyorum uyum sağlamadı PC acilirken kafayı yiyo güncellemesi geldi bakalim duzelcek mi :D
10 15 snde açılan PC driveri yukleyince 3 4 dk da aciliyor:D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Windows 7 ye döndüm. Recovery mode yapıp windowsuma geri dödüm. En iyisi güncellemelerini yapıp kullanmak. 10 bildirimi gelirsede rezerve yapmam. Kalsın böyle yoksa pc elden gidecek
10 iyi değil yaa

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
güncelleme yüklendi :oke:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yeni bir güncelleme daha geldi; Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436).
ben 32bit kullanıyorum ve her seferinde hata alıyo bu güncelleme bir çözümü var mı bildiğiniz?
Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436)
hata kodu 0x800703f1

kanat_58

kanat_58

Üye
şimdi ben win7 de sınama modu ile rezerve etmiştim şuan indiriyorum kurulumdan sonra key istermi birde kurmadan önce ***** yapsam yinede key istermi yoksa sıfırdan başlayıp önce full yapıp tekrar rezerve yapsam olurmu

asgz

asgz

Üye
şimdi ben win7 de sınama modu ile rezerve etmiştim şuan indiriyorum kurulumdan sonra key istermi birde kurmadan önce cra ck yapsam yinede key istermi yoksa sıfırdan başlayıp önce fu ll yapıp tekrar rezerve yapsam olurmu
İstemeyecek, kurulum yapacaksınız dosyalarınız eksilmeyecek, aslında bu yöntemle windows sürüm yükseltmesi yapıyor, windows dahil ilaçlı hiç bir programınıza işlem yapmayın bırakın kurulsun ve kullanın ben kurulumdan sonra tekrar hiçbir programı ilaçlamadım eskisi nasılsa aynen duruyorlar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
kanat_58

kanat_58

Üye
herhangi bir sıkıntı olmaz diyorsun yani teşekkur ederim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ben 32bit kullanıyorum ve her seferinde hata alıyo bu güncelleme bir çözümü var mı bildiğiniz?
Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436)
hata kodu 0x800703f1
sanırım registry ile ilgili bir sorun netten arayınca birkaç farklı yöntem çıkmakta

Murat Alper

Murat Alper

Üye
şimdi windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptık ya arkadaşlar windows 10 tamamen bizimmi oldu yoksa yada sonrasında para ile yükseltmemi yapacağız

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
şimdi windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptık ya arkadaşlar windows 10 tamamen bizimmi oldu yoksa yada sonrasında para ile yükseltmemi yapacağız
belli bir süre sonra ücretli olacak, lisans almak gerekir yada diğer yollar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eğer lisanslı key'iniz var ise sorun olacağını sanmıyorum
Sorun olsa bile çözülebilir.
Lisansınız yok ise ve ek çareler üretme durumu da olmaz ise windows yakanızı bırakmaz..

Adilx05

Adilx05

Üye
Windows 10 tamamen sizindir. Eğer ürün anahtariniz orjinalse tabiiki. Orijinal olmayan bir sistemden yükseltme yapılıyor mu onu bilmiyorum ama yükseltme yaptiginiza gore orjinal sanırım.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Windows 10 tamamen sizindir. Eğer ürün anahtariniz orjinalse tabiiki. Orijinal olmayan bir sistemden yükseltme yapılıyor mu onu bilmiyorum ama yükseltme yaptiginiza gore orjinal sanırım.
orjinal olmayan sistemde de win10 güncellemesi yapılmakta

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer lisanslı bi 7 veya 8.1 den yükselme yaptıysanız ömür boyu ücretsiz
ama eğer lisansız ise gelecek yıllarda sorun çıkarabilir

Üst Alt