Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
hikmet366

hikmet366

Üye
Windows 10 nasıl etkinleştirebilirm ve bilgisayarım belgelerim gibi yerleri nerden aktif edebilirm

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
lisanslı 8.1den 10a güncelledik, etkinleştirdik.temiz kurulum yapmak istediğimizde elimizde w10 lisansı olmadan nasıl yapacağız

hikmet366

hikmet366

Üye
Güncelleme gelmedi bende İSO olarak kurdum

hikmet366

hikmet366

Üye
KMS ile windows 10 pro yu etkinleştirdim hacı içim rahat :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
orjinal w8.1'den windows 10'a windows updateden yükledim güncellemeyi windows için ***** kullanmama gerek varmı yoksa tamamen ücretsiz olarak kullanabilecekmiyiz windows10'u
beyler ciddi bir sorunla karşı karşıyayım nedense 8.1'dan windows 10'a geçtiydim eğer geri dönersem windows 7'ye döneceğimi sölüyor resimdeki gibi neden böle oldu yada windows 8.1 yazmıyorda windows 7 yazıyor

Baranbaris

Baranbaris

Üye
orjinal w8.1'den windows 10'a windows updateden yükledim güncellemeyi windows için cra ck kullanmama gerek varmı yoksa tamamen ücretsiz olarak kullanabilecekmiyiz windows10'u
beyler ciddi bir sorunla karşı karşıyayım nedense 8.1'dan windows 10'a geçtiydim eğer geri dönersem windows 7'ye döneceğimi sölüyor resimdeki gibi neden böle oldu yada windows 8.1 yazmıyorda windows 7 yazıyor
O o anlamda değil her bilgisayarda var ama tam olarak sebebini bilmiyorum da senin dediğin değil buna eminim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben uygulama ve kişisel verilerimi aktarabilmek için güncellemenin gelmesini bekledim ama gelmedi
gittim Windows 10 pro x64 tur (önemli uyarı önceden yüklü olan windows 8.1 ve 7 deki sürüm ve dili lazım yani tur yüklü 8.1 e ing 10 kurunca dosyaları ve uygulamaları aktarma seçeneği pasif oluyor)
indirip Yüksel seçeneğine tıklayın yaklaşık 30 dk sonra windows 10 da 8.1 den kaldığınız yerden devam edebilirsiniz (tek nvidanın sürüüsü hata vardi onuda aygıt yöneticisinden güncelleştir dedim daha sonra nvidia denetim masasından ekran çözünürlüğünü ayarlayıp (1440x900p yanlızca denetim nvid,a masasından ayarlanabiliyor) devam ettim

bluetooth üzerinden bağladığım gamepadi bile tekrar tekrar pair etmeden bağlandı (buna çok şaşırdım)

disk temizle dedim ve her tiki işaretledim. Bana şöyle bi soru geldi. "Eğer önceki windows sürümü silerseniz geri dönüş yapamazsınız" diye ben de bi daha 8.1 dönmeyeceğim için gittim sildim. Yükselmden önce 30 gb boş olan C sürücüm 53 gb boş hale geldi ve hiç bi dosya da kaybetmedim yani boş yere hafızanızda yer kaplayan 8.1 dosyaları olabilir geri 8.1 dönmeyecekler silerse min 10 gb daha yer açailirler

Türe

Türe

Üye
watch dogs orijinal mi yoksa crackli miydi ?
ben G2A dan alacaktım indirimdeydi kredi kartım yurt dışına kapalı olduğu için alamadım bende i crackli olananı indirip bitirdim dlc yi oynuyordum 10 da çalışmıyor eğer crackli ise hangi cra ck çalışıyor söyler misiniz?

Blackbox sürümü. Direkt crackli şekilde kuruluyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Blackbox sürümü. Direkt crackli şekilde kuruluyor.
ben skidrow un sürümünü kurdum ama save dosyalarını görmedi (oyunu ben %100 bitirmiştim tüm hotspotlar tüm investigation lar tüm cheest gameler tüm fixer gangbangler vs tamamen bitmişti windowsda 3dm çalşışmadığı için şuan çalışmıyor :( )

Türe

Türe

Üye
ben skidrow un sürümünü kurdum ama save dosyalarını görmedi (oyunu ben %100 bitirmiştim tüm hotspotlar tüm investigation lar tüm cheest gameler tüm fixer gangbangler vs tamamen bitmişti windowsda 3dm çalşışmadığı için şuan çalışmıyor :( )

Razer Cortex diye bir program var. Hem oyun hızlandırıcı hem de içerisinde birkaç fonksiyon daha var. Örneğin oyunların savelerini kaydetmek gibi. Dene istersen.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
3 gun oldu güncelleme bana daha gelmedi gelmeyenler varmı
Benim notebook a gelmiyordu format attım ve bütün güncellemeleri yaptım sonun da davetiyem geldi,bakalım indirme linki ne zaman gelecek.

hikmet366

hikmet366

Üye

iso olarak kendim kurdum fazla beklyemedim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
BURDAN Hazırladığım hafıza açma rehberine ulaşabilirsiniz.

feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
Gelmiyor lanet olası :)

Üst Alt