Türe
Üye
Güncelleme de yaptım ama çok kötü
Birde benim M serisi 960M yani
Ne gibi bir hata veriyor peki ?
Güncelleme de yaptım ama çok kötü
Birde benim M serisi 960M yani
Bende sebebini bilmiyorum ama gelmiyormus öyle duymuştumNedenini biliyor musunuz?
Bir iki yerde bilgi vardı..Bende sebebini bilmiyorum ama gelmiyormus öyle duymuştum
GTA 5 i oynadım çalışıyor sorun yok fps 8.1 ile aynı gibi ben ne bi artış ne de bi düşüş hissetmedim
tek sorun Watch_Dogs (skyBP@3dm has been stoped diyor ve açılmıyor)
denediğim ve sorun olmayan oyunlar:
GTA 5 (tek sorun eğer bi kaç kere Alt+Tab yaparsanız crash verebiliyor.Başıma 2 defa geldi)
GTA 4
Rocket league
Shadow of Mordor
BattleField 4
Euro Truck Similator 2
Hatırlamıyorum valla kapalı şu an ama daha fazla uğraşamıycam 8.1'e dönücem yarınNe gibi bir hata veriyor peki ?
Hatırlamıyorum valla kapalı şu an ama daha fazla uğraşamıycam 8.1'e dönücem yarın
Arkadaşlar aklınız varsa yani oyun oynuyorsanız win10 yükleyindota 2 yi bilgisayarım en düşük özelliklerde kasıyordu ciddi derecede ama şuan orta kalitede oynuyorum ve kasmıyor
acayip sevindim lan
güncellemeleri yaptım ama windows iconu neden çıkmadı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benm bilgisayarda 8.1 yüklü alt tarafta ki yerde win 10 alın dedi rezerv yapıldı dedi.ama hala 10 yükleme gelmedi.
ben rezervasyon yaptığım halde denetim masasında güncelleme görünmüyor bildirim falan da almadım ne yapmam gerekiyor?
ancak 6 ay sonra adam akıllı bişi olur
10 kullanmaya devam edenler güncellemeler açık olsun![]()
ARKADASLAR ACİL YARDİM EDİN LUTFEN WİNDOWS ONDA MAGZADAN UYGULAMA İNDİRMEK İCİN HOTMAİL ADERSİMİ GİRDİM SONRA OTURUMU KAPATİP TEKRAR ACMAK İSTEDİM PAROLAYİ DOGRU GİRMEME RAGMEN KABUL ETMİYOR SİFREMİ SİFİRLAMAM İCİN SİTEYE YONLENDİREN Bİ YAZİ CİKİYKR ORDAN DA SİFİRLAMA YAPİP YENİ SİFRE OLUŞTURDUM AMA YİNE KABUL ETMEDİ NE YAPABİLİRİM ARLADASLAR LUTFEN YARDİM EDİN GUVENLİ MODDADA CALİSTİRAMADIM NE YAPMAM LAZİM LUTFEN YARDİM EDİN
Dediğiniz konuda haklısınız fakat her ikisinide denedim hatta sifremi sifirladim yine başka birşey yaptım hiçbirini ne eskiyi ne yeniyi kabul etmiyor format atmak istemediğim için lütfen yanlış anlamayınÖncelikle farklı farklı yerlere aynı sorunu yazmana gerek yok arkadaşım. Sorununa gelecek olursak , bazen hotmail hesabının şifresiyle bilgisayarının şifresi aynı olmayabiliyor. Mesela benim şu an bu şekilde. Sonradan değiştirdiğim için önceki şifrem bilgisayarımın şifresi şu an yeni şifre de hotmailimin. Bunu gözönüne alarak tekrar deneme yap.
Dediğiniz konuda haklısınız fakat her ikisinide denedim hatta sifremi sifirladim yine başka birşey yaptım hiçbirini ne eskiyi ne yeniyi kabul etmiyor format atmak istemediğim için lütfen yanlış anlamayın
Formattan ziyade ben windows 10 u flash yazmıştim flashtan yükle yerinde windows u onar dediğimde komut dizini yerinden felan kullanıcı adını komutlarla kaldiramazmiyiz ?Estağfurullah. O zaman Microsoft ile iletişime geçin. The Crew oyununu satın almıştım fakat aldığım e-posta hesabımı unuttum ve yaklaşık 1 saat içinde dönüş yaptılar. Büyük firmalar bunlara önem veriyor.
En olmadı kesin çözüm format.