Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Türe

Türe

Üye
Formattan ziyade ben windows 10 u flash yazmıştim flashtan yükle yerinde windows u onar dediğimde komut dizini yerinden felan kullanıcı adını komutlarla kaldiramazmiyiz ?

Komutlar hakkında bir bilgim yok. İstersen Google'da bir araştır ya da bir bilgisayar mühendisine sor.

manguru022

manguru022

Üye
Laptop'a yukledim hic bir sorun yok gayet stabil calısıyor uyusmamazlık yaşamadım daha ama tek sorunum var dokunmatik yüzeyi kapatamıyorum bunu cozumu varmı acaba ? FN tusu calısıyor parlaklık olsun ses olsun wifi olsun acıp kapayabiliyorum ama dokunmatik yüzeyi bir türlü kapatamadım, direk windowsun icinden bi ayar felan mı geldi acaba

Murat Alper

Murat Alper

Üye

şu özellik çok güzel beğendim birde windows 10 için 3 tane güncelleme gelmiş kontrol edin güncellemelerden

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ARKADASLAR ACİL YARDİM EDİN LUTFEN WİNDOWS ONDA MAGZADAN UYGULAMA İNDİRMEK İCİN HOTMAİL ADERSİMİ GİRDİM SONRA OTURUMU KAPATİP TEKRAR ACMAK İSTEDİM PAROLAYİ DOGRU GİRMEME RAGMEN KABUL ETMİYOR SİFREMİ SİFİRLAMAM İCİN SİTEYE YONLENDİREN Bİ YAZİ CİKİYKR ORDAN DA SİFİRLAMA YAPİP YENİ SİFRE OLUŞTURDUM AMA YİNE KABUL ETMEDİ NE YAPABİLİRİM ARLADASLAR LUTFEN YARDİM EDİN GUVENLİ MODDADA CALİSTİRAMADIM NE YAPMAM LAZİM LUTFEN YARDİM EDİN
Bilgisayardaki klavye diliyle ilgili kontrol yap.
o nedenden dolayı sen A yazarsın ancak şifre ekranında X çıkar
Bir de rakam kullanıyorsanız sağ yandaki rakamları değil de üst kısımdaki yatay rakam tuşlarını kullanınız(Notebook ise)

emreli01

emreli01

Üye
Bilgisayardaki klavye diliyle ilgili kontrol yap.
o nedenden dolayı sen A yazarsın ancak şifre ekranında X çıkar
Bir de rakam kullanıyorsanız sağ yandaki rakamları değil de üst kısımdaki yatay rakam tuşlarını kullanınız(Notebook ise)
Ekran klavyesi ile de denedim ama olmadı ayriyeten f veya q klavyeye çevirme seçeneği yok o bölümde oturum açma kısmı bildiğiniz ne yapacam bilmiyorum ://

manguru022

manguru022

Üye
Googleden arastırdım cogu kısıde böyle bir sorun var sanırım ama ingilizce oldugu ıcın hic birşey anlayamadım, laptop dokunmatık yerini nasıl kapatıcaz arkadaslar yokmu bilen ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Googleden arastırdım cogu kısıde böyle bir sorun var sanırım ama ingilizce oldugu ıcın hic birşey anlayamadım, laptop dokunmatık yerini nasıl kapatıcaz arkadaslar yokmu bilen ?
driver sil hiç kullanama :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bende de oldu
onedrive giriş yaptım (tabi hotmail ile)
bugün oturum açamadım giriyorum giriyorum olmuyor
dedim acaba hotmail in şifresini girsem açılım mı diye denedim öyle oldu sonra değiştirmek için ayarlarda aradım ama hotmail in şifresini değiştiriyor
orada pin diye bi ayar gördüm 4 haneli bi pin oluşturum bu pin sanki ben hotmail şifre mi giriyormuş olarak algılıyor yani her seferinde 32 hane girmekten beni kurtardı

hikmet366

hikmet366

Üye
MediaCreationTool ile windows 10 indiriyorum iso hazırlanırken pc kapanıyor beyler reset de atmıo bildiniz kapanıo

exp_l0it

exp_l0it

Üye
MediaCreationTool ile windows 10 indiriyorum iso hazırlanırken pc kapanıyor beyler reset de atmıo bildiniz kapanıo
hazırlanma sırasında yüksek miktarda işlemci gücü kullanıyor. ya işlemcinizi daha soğuk tutun yada bios ayarlarınan sınır sıcaklığını yükseltin.
bende de oldu
dedim acaba hotmail in şifresini girsem açılım mı diye denedim öyle oldu sonra değiştirmek için ayarlarda aradım ama hotmail in şifresini değiştiriyor
orada pin diye bi ayar gördüm 4 haneli bi pin oluşturum bu pin sanki ben hotmail şifre mi giriyormuş olarak algılıyor yani her seferinde 32 hane girmekten beni kurtardı
ben dvden kurudum her formatta pin koyakmı diyo soruyo bana :D

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Baranbaris

Baranbaris

Üye
bende de oldu
Ben 8.1'den beri kullanıyorum PIN özelliğini gerçekten çok kullanışlı [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evet bende de aynı durum oldu. Watch Dogs' ultrada zor oynanırken şu an rahat oynanıyor.
watch dogs orijinal mi yoksa crackli miydi ?
ben G2A dan alacaktım indirimdeydi kredi kartım yurt dışına kapalı olduğu için alamadım bende i crackli olananı indirip bitirdim dlc yi oynuyordum 10 da çalışmıyor eğer crackli ise hangi ***** çalışıyor söyler misiniz?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar masasüstünde fare ile sağ tıklatma yapınca ekran kartım amd'yi görmüyor ama bilgisayarım aygıt yöneticisinden kurulu gösteriyor :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
amd catalist driverı güncelle ya da yükle
tamam amd catalyst yüklü görünüyor birde başka bir sorunum var başlat menüsünü sağ tarafa doğru genişletemiyorum onu nasıl yapabilirim yani çekemiyorum sağ tarafa :hmmm

Emrebali05

Emrebali05

Üye
3 gun oldu güncelleme bana daha gelmedi gelmeyenler varmı

Üst Alt