Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.
Hacı ben hd3450 kullanıyorum driverını da kurdum mis gibi çalışıyor,sende de sıkıntı olmaz 13.1 olan versiyonu kur.

0MG90

0MG90

Üye
Tamam teşekkür ederim.
Peki bu Windows 10 yükseltme hakkı, DVD oluştursak bile 1 sene mi geçerli.
2016'ya kadar geçerli sanırım ay olarak bilmiyorum belki yine Temmuz'a kadar geçerlidir
Zaten orjinal kullanıyorsan o keyi girip yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Baranbaris

Baranbaris

Üye
2016'ya kadar geçerli sanırım ay olarak bilmiyorum belki yine Temmuz'a kadar geçerlidir
Zaten orjinal kullanıyorsan o keyi girip yükleyebilirsin
Ama 1 yıl geçmeden bi kere kurarsa daha iyi olur belki sorun çıkar sonra

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

aozaslan66

Üye
benm bilgisayarda 8.1 yüklü alt tarafta ki yerde win 10 alın dedi rezerv yapıldı dedi.ama hala 10 yükleme gelmedi.

mp2934

mp2934

Üye
ben rezervasyon yaptığım halde denetim masasında güncelleme görünmüyor bildirim falan da almadım ne yapmam gerekiyor?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

veee mutlu son

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, Windows 10 nihai sürüm, 10240 yapının yüklü olduğu bilgisayara gelmiyor mu?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben rezervasyon yaptığım halde denetim masasında güncelleme görünmüyor bildirim falan da almadım ne yapmam gerekiyor?

rezervasyon yaptıysan hiç bekleme verdiğim linkten windowsu indir . ben de kendim indirdim . yukarıda paylaştığım resme bakabilirsin

Türe

Türe

Üye
Mortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyor

Bende şu an çalışıyor GTA V. Belki 900 serisiyle ilgili problem olabilir. Ekran kartı GTX 860.

0MG90

0MG90

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
GTA 5 i oynadım çalışıyor sorun yok fps 8.1 ile aynı gibi ben ne bi artış ne de bi düşüş hissetmedim

tek sorun Watch_Dogs (skyBP@3dm has been stoped diyor ve açılmıyor)

denediğim ve sorun olmayan oyunlar:
GTA 5 (tek sorun eğer bi kaç kere Alt+Tab yaparsanız crash verebiliyor.Başıma 2 defa geldi)
GTA 4
Rocket league
Shadow of Mordor
BattleField 4
Euro Truck Similator 2

Üst Alt