Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Hacı ben hd3450 kullanıyorum driverını da kurdum mis gibi çalışıyor,sende de sıkıntı olmaz 13.1 olan versiyonu kur.Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.
Hacı ben hd3450 kullanıyorum driverını da kurdum mis gibi çalışıyor,sende de sıkıntı olmaz 13.1 olan versiyonu kur.Atı raedon hd 4600 olur demi ? Olursa valla cennetliksin.
Bendede crossfire oyununu oynayamiyorum lanet gelesice windows 10 :-DMortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyor
Üslup a dikkat kardeşimWindows 10'u beğenmiyorsan git Windows 95'e.
sana taş atan olmadı !Gta v oh no man [emoji26] Günde 4 saat ondayım zaten ofMortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyor
2016'ya kadar geçerli sanırım ay olarak bilmiyorum belki yine Temmuz'a kadar geçerlidirTamam teşekkür ederim.
Peki bu Windows 10 yükseltme hakkı, DVD oluştursak bile 1 sene mi geçerli.
Ama 1 yıl geçmeden bi kere kurarsa daha iyi olur belki sorun çıkar sonra2016'ya kadar geçerli sanırım ay olarak bilmiyorum belki yine Temmuz'a kadar geçerlidir
Zaten orjinal kullanıyorsan o keyi girip yükleyebilirsin
benm bilgisayarda 8.1 yüklü alt tarafta ki yerde win 10 alın dedi rezerv yapıldı dedi.ama hala 10 yükleme gelmedi.
Bildirim gelene kadar beklemeniz gerekben rezervasyon yaptığım halde denetim masasında güncelleme görünmüyor bildirim falan da almadım ne yapmam gerekiyor?
Mortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyor
ben rezervasyon yaptığım halde denetim masasında güncelleme görünmüyor bildirim falan da almadım ne yapmam gerekiyor?
Geliyor neden gelmesin?Arkadaşlar, Windows 10 nihai sürüm, 10240 yapının yüklü olduğu bilgisayara gelmiyor mu?
Bendeki son yapıya ait EnterPrise sürümGeliyor neden gelmesin?
Mortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyor
EnterPrise a gelmiyormuşBendeki son yapıya ait EnterPrise sürüm
ve tüm denemeleri yaptım olmadı...
Sadece iso dosyasını indirirsem belki yüklenir..o nu da indirmedim.
Güncelleme de yaptım ama çok kötüBende şu an çalışıyor GTA V. Belki 900 serisiyle ilgili problem olabilir. Ekran kartı GTX 860.
Nedenini biliyor musunuz?EnterPrise a gelmiyormuş