Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
emreli01

emreli01

Üye
Hangi oyunlarda sorun var ? Ben hiçbir sorun yaşamadım ondan soruyorum. Oyunlarımın ekran görüntüsünü atayım.

Microsoft ' un sitesindeki aracı indirip yükleyebilirsin.

Bu da ekran görüntüsü

Mesela ben crossfire adlı online oyunu oynuyorum tek oynadığım oyun buydu ve suan oyun oynayamiyorum iki farklı bilgisayarda da windows 10 u temiz kurulum yaparak yukledim ama oyunu acmada sıkinti yaşattı nasıl düzeltebilecegimide bilmiyorum !

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Yüklemiştim de SS atmayı unuttum, buyrun.
Tek kelimeyle müthiş diyebilirim :gul:

0MG90

0MG90

Üye
Arama yerini Windows tuşunun oraya koymuşlar dün iki saat onu aradım, alışmak zor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arama yerini Windows tuşunun oraya koymuşlar dün iki saat onu aradım, alışmak zor

Hiçte o kadar zor değil aslında :)
Bu arda Windows 10 yükledikten sonra yapılması önerilen ve gereken birkaç ayar var, muhakkak yapın.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Sonunda tam takır kurdum bilgisayarı çok yoruldum :(

Şuan Windows Mağaza'dan indirdiğim Tapatalk'tan yazıyorum :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
torrentden indirdiğim ingilizce çıkınca bende microsoftun sitesinden indirdim (evet çok zun sürdü yaklaşık 3 saatir 3 gblik dosya inmedi)

bu hatayı veriyor eğer Sources içinden başlaırsam açılıyor ama EFI sisteme 32bit yüklenemez diyor (özellikle microsofun sitesinden 64bit indirdim (sistem UEFI 8.1 Yüklü)
torrent den indiren arkadaşlara sesleniyorum Lütfen birisi bana PM yoluyla 64bit lik windows 10 Pro Tr linki atabilir mi ?
kaç kere indirdim hepsinin bi sorunu var internettekilerin çoğu preview
ingilizce olan da bana dilinize uygun kurulum olmadığı için uygulamaları korumayı açmıyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
torrentden indirdiğim ingilizce çıkınca bende microsoftun sitesinden indirdim (evet çok zun sürdü yaklaşık 3 saatir 3 gblik dosya inmedi)

bu hatayı veriyor eğer Sources içinden başlaırsam açılıyor ama EFI sisteme 32bit yüklenemez diyor (özellikle microsofun sitesinden 64bit indirdim (sistem UEFI 8.1 Yüklü)
torrent den indiren arkadaşlara sesleniyorum Lütfen birisi bana PM yoluyla 64bit lik windows 10 Pro Tr linki atabilir mi ?
ingilizce olan da bana dilinize uygun kurulum olmadığı için uygulamaları korumayı açmıyor

Usb/Dvd'ye yazdırmanız gerekli.

Baranbaris

Baranbaris

Üye

En iyisi titreme yerine Microsoft'un aracıyla USB'ye yazmak [emoji106]

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
beyler hemen yuklemek biraz bekleyek :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Microsoft aracı ile indirmeniz daha iyi olur arkadaşlar hem 64-bit için daha az boyut iniyor.

0MG90

0MG90

Üye
Nvidia doğru düzgün bi güncelleştirme çıkarsın 2-3 ay sonra geri dönerim W10'a

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Türe

Türe

Üye
Mesela ben crossfire adlı online oyunu oynuyorum tek oynadığım oyun buydu ve suan oyun oynayamiyorum iki farklı bilgisayarda da windows 10 u temiz kurulum yaparak yukledim ama oyunu acmada sıkinti yaşattı nasıl düzeltebilecegimide bilmiyorum !

Hiç duymadım oyunu. Yakında düzelir belki.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Lisans sıkıntısı nasıl çözülüyor beyler, win 8.1 de kullandığım key burada çalışmıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Microsoft aracı ile indirmeniz daha iyi olur arkadaşlar hem 64-bit için daha az boyut iniyor.
verilerimi nasıl yedekleyeceğim birde benim laptop vatan bilgisayardan alınma ve recovery kısmını nasıl yedeklerim recorevry ayrılmış duruyor ama c'dede recovery diye bir şey var birde microsoft aracı ile indirirken yedekleyebilirmiyim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Nvidia doğru düzgün bi güncelleştirme çıkarsın 2-3 ay sonra geri dönerim W10'a
sorun win10 da değil şuan win8.1 kullanıyorum son gelen 2.5.11.12 sürümü ile açılmaz oldu
gittim 2.4 sürümü kurudum öyle sorunu çözdüm nvidia nın biraz daha çalışması lazım

Üst Alt