Kulaklık Aniden Çıkınca Ses Kesme Sorununa Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Aniden Çıkınca Ses Kesme Sorununa Çözüm
Program v5'te çalışıyor. Benim telefonum v3 olduğu için Anılbaran arkadaşımızın telefonunda denedik ve çalıştı anlatımın büyük kısmı da ona ait. Kendisine buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yabancı bir siteden bulduğum bu program kulaklıkla müzik dinlerken istem dışı kulaklığı çıkarırsanız müziği durdurmaya yarıyor.

Öncelikle uygulamayı açın. Sonra kulaklıgınızı takın. Daha sonra menü tuşuna 1 kez basın . Ardından müzik çaları açın . Kulaklığı çıkardıgınızda en fazla 1 saniyelik bir ses duyulur ve müzik durur
.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fari_hjp ve LeoFrankLy

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederim dostum :oke:

xinanux

Üye
eyvallah güzel paylaşım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun var olun bir de bunun v3'ü olsaydı

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aradım da bulamadım

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Indirip indirip kaçıyorsunuz. Bir kelime yazın da konu yukarılarda kalsın belki birinin işine yarar

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
:tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
Indirip indirip kaçıyorsunuz. Bir kelime yazın da konu yukarılarda kalsın belki birinin işine yarar

dostum daha alışamadın mı o muhabbete :D biliyosun öyle oluyo. Ben alıştım şahsen 2500 indirmeye 100 kişi cevap atıyor. :oke:

kcsoft

kcsoft

Üye
teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
dostum daha alışamadın mı o muhabbete :D biliyosun öyle oluyo. Ben alıştım şahsen 2500 indirmeye 100 kişi cevap atıyor. :oke:
isterse hiç yazmasınlar da her gün ben güncel yazamam ki. Sonra gelip aynı soruyu soran bir sürü insan çıkıyor. Beğenmesinler de bir kelime yazsinlar bari :D hani beğenseler de güzel olur ama bizim gibi köre 1 göz de yeter

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
eklenti haline getirdim sevgili maxicep milletinin insanları

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ve güncel

'h716043'

'h716043'

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
dostum dediklerini aynen yapıyorum ama durmuyo müzik. pro. açtığımda disconnet yazıyo takıyorum connect felan oluyo müziği açıyorum ama malesef durdurmuyo devam ediyo

ahmetc503

dostum bendede çalışmadı müzik durmuyo c503

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla anılbaran cevaplasin bunu çünkü o kullandı çalıştı dedi. Benim telefonda zaten çalışmıyor v 3 çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt