Kulaklığının Sesinden Memnun Değil Misin ? Gir Içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
işitme kaybı

abandonware

abandonware

Üye
Şahsen uzun zamandır teknosadan satın aldığım urbeats by dr.dre kullanıyorum, oldukçda memnunum :hmmm sesi çok açmak bir anlam ifade etmezki, kulaklarınıza zarar verdiğinize değmez

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen uzun zamandır teknosadan satın aldığım urbeats by dr.dre kullanıyorum, oldukçda memnunum :hmmm sesi çok açmak bir anlam ifade etmezki, kulaklarınıza zarar verdiğinize değmez

Bende memnunum zaten :) Ki ben her zaman son seste dinlerim kısık seste dinlemeyi hiç sevmem :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Sesi kapatıp adapte olduktan sonra birden acmayın sağır olursunuz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xurmirac
abandonware

abandonware

Üye
Bende memnunum zaten :) Ki ben her zaman son seste dinlerim kısık seste dinlemeyi hiç sevmem :)
Play store'dan poweramp'ı indir, preset kısmından 'phone hoperlor'ü seçerek sesi equalizer ile yükseltebilirsin :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun Beats Audio desteği var, çok kaliteli :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
sen ver ben denerim kardo :D ;D :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Telefon neydi senin? :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Senin yaptığın şey şu;

İnsanın kulak zarı yüksek ses olunca kalınlaşır kısık sestede incelir iyi duyabilmek için işte sen bir nevi kulağı yanıltıyorsun önce sesi kısıp zarın incelmesini sağlıyorsun sonrada sesi bi anda yükseltince sanki ses daha çokmuş gibi oluyor ama sonra kulak zarı dengeleme yapabilmek için birkaç dakika içinde kalınlaşıp ses eski düzeyinde dengeliyor.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve Xurmirac
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Zaten dedim ya " Bu sizi birkaç dakika idare eder " :D ama bu dengeleme işi öyle hemende olmuyo :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Beats desteği yok demi ? bildiğim kadarıyla sadece One serisinde ? birde Sensation xL ' de var..

abandonware

abandonware

Üye
Beats desteği yok demi ? bildiğim kadarıyla sadece One serisinde ? birde Sensation xL ' de var..

HTC nin bütün telefonlarında beats audio var.

Sadece HTC One serisinde değil, yada HTC'nin tüm telefonlarındada değil. Beats audio sadece HTC'nin belirli modellerinde var. Bu arada takılan ses kartlarının niteliğininde telefondan telefona değiştiğini yani, HTC One'da Beats kulaklıklarla müzik dinlemek vede aynı Beats kulaklıklarla HTC Desire C'de müzik dinlemek arasında da bir fark olduğunuda belirteyim.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
One en gelişmişi :oke:

abandonware

abandonware

Üye
One en gelişmişi :oke:

HTC One çıkmadan evvel, HTC One X+'ın üzerine HTC Droid DNA çıkarmıştı vede o dönem için en iyi andorid telefon o olmuştu. Yani One serisi her zaman iyi olacak diye bir şart yok :) Ayrıca şu an One gerçektende oldukça iyi bir telefon fakat bu onun en gelişmiş telefon olduğunuda göstermez.

marist

marist

Üye
Denedim, o kadar ses arttı ki kulaklığım patladı :zong: :bann:

Üst Alt