sennheiser mx-170 + dolby digital akar
Xurmirac Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: Denedim, o kadar ses arttı ki kulaklığım patladı Genişletmek için tıkla ... Ben, kulaklığın sesi artıcak gibi bişey söylemedim.
marist' Alıntı: Denedim, o kadar ses arttı ki kulaklığım patladı Genişletmek için tıkla ... Ben, kulaklığın sesi artıcak gibi bişey söylemedim.
marist Üye bLoodLand' Alıntı: Ben, kulaklığın sesi artıcak gibi bişey söylemedim. Genişletmek için tıkla ... birden yükseldiğinde diyelim o zaman.
bLoodLand' Alıntı: Ben, kulaklığın sesi artıcak gibi bişey söylemedim. Genişletmek için tıkla ... birden yükseldiğinde diyelim o zaman.
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: İyi o zaman sesi tamamen kapat sonra sonuna kadar aç Genişletmek için tıkla ... Ve beyin bavulunu toplamaya bile vakit bulamadan firaaaaarrrrr...
İhtiyar007' Alıntı: İyi o zaman sesi tamamen kapat sonra sonuna kadar aç Genişletmek için tıkla ... Ve beyin bavulunu toplamaya bile vakit bulamadan firaaaaarrrrr...
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Ve beyin bavulunu toplamaya bile vakit bulamadan firaaaaarrrrr... Genişletmek için tıkla ... Beynimin bavulu da mı varmış?
Emrgncy112' Alıntı: Ve beyin bavulunu toplamaya bile vakit bulamadan firaaaaarrrrr... Genişletmek için tıkla ... Beynimin bavulu da mı varmış?