Koşun Koşun 240x320 Süper Bir Gece Gündüz Değişen Tema Daha ..

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
paylaşım için teşekkürler gerçekten çok hoş tema 6500 slide da işe yarıyo denedim

stellon

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler gerçekten çok hoş tema 6500 slide da işe yarıyo denedim
sende sağol kardeşim beğendiğine sevindim. evet bu temalar 6500 slide'a da olur çünkü ekran boyutu 240x320'dir. ekran boyutu 240x320 olan her nokia telefonuna uyar.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca yorum yazan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

emirhan055

Üye
teekkurler dostum

sharex_kesici

Üye
Arkadaşlar bu temada çok güzel. Samsunglarda bulunan temaya benzer bir tema ama fazlası var eksiği yok diyebilirim. Saat başı gündüzken güneşin konumu, geceyken ayın konumu değişiyo buna bağlı olarakta aydınlıkta değişiyo. Yıldız kaymaları, bulut geçişleri ve kuş uçuşları gibi efektler filanda var. Daha fazla söze gerek yok indirin deneyin farkı göreceksiniz... :cool :oke:

BUYRUN LİNK BURADA;

Bu temada yine gece gündüz vakte göre değişiyo. Ayrıca ekranda saatte yazıyo. Bunuda tavsiye ederim arkadaşlar...

LİNK;
ellerine sağlık kardeş gzel olmuş

bb12

Üye
alternatif link eklermsiniz

bluemoons81

Üye
bu temaların 3rd olanları var mı? yani e 65 için

stellon

Üye
    Konu Sahibi
bu temaların 3rd olanları var mı? yani e 65 için
kusura bakma arkadaşım bende bu eklemiş olduğum temaların e65 için olanı yok. ayrıca bu tür temalar flash içerikli temalardır. 3rd olan telefonlar bu tür flash içerikli dosyaları destekliyomu bilemiyorum. :bilmem:

sharex_kesici

Üye
güzel olmuş ellerine sağlık

ellerine sağlık kardeş gzel olmuş
ellerine sağlık kardeş de nasıl açacaz bunu yaaa ben bi türlü indirmek için linki bulamadım bunu için yardım edermisin kardeş şimdiden sağol?

arkadasım linklerin hatalı
kardeş yardım ya indiremiyorum nasıl alacam ben bunu tele?

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
sağolasın kardeş temalar güzel

stellon

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş ellerine sağlık

ellerine sağlık kardeş de nasıl açacaz bunu yaaa ben bi türlü indirmek için linki bulamadım bunu için yardım edermisin kardeş şimdiden sağol?

kardeş yardım ya indiremiyorum nasıl alacam ben bunu tele?
kardeşim link diye orda büyük harflerle yazıyo. rapidshare linkini tıkla sonra free user butonunu tıkla ve geri sayımı bekle. sonra download butonu çıkar onu tıkla ve indirmeyi başlat. rar dosyası inince içindeki nth uzantılı tema dosyasını kart okuyucu, bluetooth vs. yollardan biri ile telefonuna yolla.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
S60 İçin de Yok Mu Yav..??

nurikaratas

nurikaratas

Üye
paylaşım için saol...

ATAMTÜRK

Üye
128x160 varsa ekleyebilirmisin.

Alpmer07

Üye
Teşekkürler

fanky

Üye
Çok güsel bi paylaşım temayı indiriorum hemen kaçırmam zaten böyle temayı (: eline emeğine sağlık dostum paylaşımın için çok teşekkür ederim hoşçakal .

stellon

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim arkadaşlar yorumlarınız için sizlerde sağolun. :worshippy:

Üst Alt