sende sağol kardeşim beğendiğine sevindim. evet bu temalar 6500 slide'a da olur çünkü ekran boyutu 240x320'dir. ekran boyutu 240x320 olan her nokia telefonuna uyar.paylaşım için teşekkürler gerçekten çok hoş tema 6500 slide da işe yarıyo denedim

ellerine sağlık kardeş gzel olmuşArkadaşlar bu temada çok güzel. Samsunglarda bulunan temaya benzer bir tema ama fazlası var eksiği yok diyebilirim. Saat başı gündüzken güneşin konumu, geceyken ayın konumu değişiyo buna bağlı olarakta aydınlıkta değişiyo. Yıldız kaymaları, bulut geçişleri ve kuş uçuşları gibi efektler filanda var. Daha fazla söze gerek yok indirin deneyin farkı göreceksiniz...![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BUYRUN LİNK BURADA;
--------------- Ekleme ---------------
Bu temada yine gece gündüz vakte göre değişiyo. Ayrıca ekranda saatte yazıyo. Bunuda tavsiye ederim arkadaşlar...
LİNK;
alternatif linkleri ilk sayfada diğer linklerin altına ekledim arkadaşımalternatif link eklermsiniz
kusura bakma arkadaşım bende bu eklemiş olduğum temaların e65 için olanı yok. ayrıca bu tür temalar flash içerikli temalardır. 3rd olan telefonlar bu tür flash içerikli dosyaları destekliyomu bilemiyorum.bu temaların 3rd olanları var mı? yani e 65 için

ellerine sağlık kardeş de nasıl açacaz bunu yaaa ben bi türlü indirmek için linki bulamadım bunu için yardım edermisin kardeş şimdiden sağol?ellerine sağlık kardeş gzel olmuş
kardeş yardım ya indiremiyorum nasıl alacam ben bunu tele?arkadasım linklerin hatalı
kardeşim link diye orda büyük harflerle yazıyo. rapidshare linkini tıkla sonra free user butonunu tıkla ve geri sayımı bekle. sonra download butonu çıkar onu tıkla ve indirmeyi başlat. rar dosyası inince içindeki nth uzantılı tema dosyasını kart okuyucu, bluetooth vs. yollardan biri ile telefonuna yolla.güzel olmuş ellerine sağlık
ellerine sağlık kardeş de nasıl açacaz bunu yaaa ben bi türlü indirmek için linki bulamadım bunu için yardım edermisin kardeş şimdiden sağol?
kardeş yardım ya indiremiyorum nasıl alacam ben bunu tele?
maalesef kardeş şansına küsS60 İçin de Yok Mu Yav..??

eyvallah kardeş sende sağol.paylaşım için saol...
maalesef kardeş sadece 240x320 si var 128x160 bulamadım128x160 varsa ekleyebilirmisin.