schumici
Üye
dostum çinde sadece kulaklık fln o parçaları üretiolar nokiada nokianın 3 fabrika var macaristan finlandiya ve almanya aslında finliler ve macarlar türkmüş almanyadada türk çok fabrikada çalışan yani nokia yarı türkmalı sayılır hatta türk malıN99 tahtakale'de hemen her telefoncunun camında yazıyor bazılarında Nokia N99 yazıyor bazılarında sadece N99 yazıyor herkes biliyor ki Nokia değil. Ama kalitesini görüp incelemediğimden bir şey diyemem. Her Çin malı kötüdür diyemezsiniz çünkü piyasadaki çoğu elektronik cihaz Nokia,Sony vs ninde üretimi çinde. Çin'de de kaliteli markalar mevcut. Ancak bizim uyanıklar ucuz olsun diye gidip Çin'e Dünya'nın çeşitli yerlerinden iade olarak gelmiş ve tamir görerek tekrardan piyasaya sürülmüş spot malları alıp geitiriyor ve milletimize sunuyor ben bunlara bir çok kez şahit oldum. Klasik bir cümle olacak ama ; Çin de aynı ürünü 10$'a da bulursunuz 100$'a da size kalmış.
Arkadaşım birincisi neden özellikle bir telefon modeli bu kadar lazım olur anlamış değilim. İkincisi bazı arkadaşların bilgisizce hatta işletim sistemini java yapacak kadar bilgisizce yorumlarını atın bir kenara kullanan insanlara ulaşın. Trident CK2008 model TV li telefon kullanıyorum. Bu telefonların tek kötü yanı arkadaşların işletim sistemi diye etiketlendirdiği javanın olmaması. Bu nedenle oyun ve program yükleme şansın yok. Ama televizyon dersen 15 e yakın kanal çekiyor. Müzik dersen son seste yanında bağıranı duyamıyorsun. Ben bu telefonun satıcısı falan değilim, sadece burada gereksiz yere yorum kalabalığı yapan bilgisiz arkadaşların bilgilerini çürütüyorum. Fiyatlarıda öyle 600 YTL falan değil. Web sitelerinde 140 YTL ye kadar alabilirsin. Sana esas tavsiyem N95 diye veya işte 8800 luna diye lanse edilen telefonlardan alma onlar gerçekten 5 para etmez. Alıyorsan Trident gibi veya buna benzer Any cool gibi telefonları alabilirsinKardes Bana n95 8 gb lazım ekranı kötü diyorlar ama fiyat bulmam lazım ankaradan katılıyorum 600 ytl fiyat cekiyorlar ama piyasada 300 ytlye kadar satıldığıda belli onun icin nevropat10@hotmail.com adresine dönermisin sevinirim n99i ve n99 da dahi
Arkadaşım ona para vermezsin de sen de LGKE770 kullanıyorsun. O çok mu iyi. Ben de Sony Ericsson W610i var. Çinde üretilmiş ne yapalım yani. Bence gayet hoş telefonlar.ona asla para vermem
selam arkadaslar googleda buldum bu siteyi ve uye oldum soruma gelınce arkadas konyada 430 ytl ye n99i almıs çin malı 350 ye satacak bana 1 haftalık ddeger mı arkadaslar radyosu ve tv sı var kamerası dandik bluetooth dokunmatık ekran iyi ama ınternet yok sanırım telefonda bana detaylıca bir bilgi verır mısınız
--------------- Ekleme ---------------
bırde cu çin malı tellerden alırsak diyelim en cok hangısnı önerırsınız
arkadaslar bir yardım etseniz
selam arkadaslar ben bu çin malı n 99i den aldım sımdılık gayet guzel ama bunun otomatık tus kılıdı varmı bunu sormak ıstedım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
arkadaslar çin malına diyecek laf yok Allah çin malı satanların belasını versin e250 aldım 230 a satmaya kalkdım 70 ytl ye nası iş ya
birde arkadaslar arkadasda n99 var çin malı kamerası dandık ama o sesi o dokunmatigi görünce insanın alası geliyo alayımmı sizce_?
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lara-dikkat-surekli-guncellenecek-152784.html
millet bangır bangır bağırıyoruz hiç bişeyi düşünmüyosanız sağlığınız için almayın şu telefonları bunlar hem 2. el piyasasına darbe vuruyor hemde sağlığımızla oynuyor yapmayın etmeyin yaaa
dostum çinde sadece kulaklık fln o parçaları üretiolar nokiada nokianın 3 fabrika var macaristan finlandiya ve almanya aslında finliler ve macarlar türkmüş almanyadada türk çok fabrikada çalışan yani nokia yarı türkmalı sayılır hatta türk malı
ama sakınn almayın bnm kuzen n99i bozuluncatelefoncuya verip yaptırdı daha sonra sattı şimdi n70i var çok daha memnun şimdi n99i aldıına bin pişmansakııın almayın üstelik sar değeri yüksek o telefonların yani sağlığa çok zararlı asla almayın bunu çok dandik zaten
oha lan ne 5-6 milyarı salo arabamı alıon lenarkadaşım bildiğim kadarıyla n99 daha cıkmadı ama cıkarsada 5-6 milyar cıvarında dır ve n99 cep bılgısayarı gıbı dızaynlanyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?