Tavsiye knox kaldırılabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Misall Ssdeki gibi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
İşte bu cevabı arıyodum. Teşekkürler
Ne diyon?

Bir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Bir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti :)
Abi hep senmi bana yardim edicen ben sana yardim edeyim dedim :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
KD1907

KD1907

Üye
Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..

Ben daha açık bir şekilde örnek vererek yazdım ama önemli değil. önemli olan aradığın cevabı alabilmiş olman :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve KD1907
Anil-D

Anil-D

Üye
s4 miniye root atma konusumu

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Knoxla ilgliydi konu enson baktigimda bu arada sayaca nerden bakiliyor

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Knoxla ilgliydi konu enson baktigimda bu arada sayaca nerden bakiliyor
odin mode dan bakabilirsin ama uygulamayı yüklemek istemiyorum knoxun simgesine tıkladığımda bi yükleme ekranı çıkıyo bende yüklemedim daha ancak kaldırma gibi bi durum söz konusu değil :( telefonu değiştirmeyi düşünüyordu martık kararım kesinleşti çıkınca gidip bir GMD elite alacağım lanet olsun sana samsung

Anil-D

Anil-D

Üye
ses kisma arti power arti menu tusuna bas altta warrant bit 0 ise sayac 0

• Beğen
Tepkiler: KD1907
TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Saol note 2 icin demi buu

KD1907

KD1907

Üye
@yaren_dede uygulamaları nasıl uyutuyoruz?@yaren_dede heyo?

KD1907

KD1907

Üye
Anıl bari sen yardım et nasıl uyutucam uygulamaları

Takipçi Satın Al

Üst Alt