İşte bu cevabı arıyodum. Teşekkürler
Ne diyon?

Abi hep senmi bana yardim edicen ben sana yardim edeyim dedimBir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti![]()

Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..Bir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti![]()
Eyvallah anılAbi hep senmi bana yardim edicen ben sana yardim edeyim dedim![]()

Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..

Yùrü be abi kim tutar seni beBen daha açık bir şekilde örnek vererek yazdım ama önemli değil. önemli olan aradığın cevabı alabilmiş olman![]()

Yùrü be abi kim tutar seni be![]()

s4 miniye root atma konusumu

o konu var tmmda valla ben bulamadimbolume bakiver iki dakka gorucen zaten
s4 miniyle ne işin var senin![]()
Intelli 3G 1.11 apk [2g-3g oto geçiş] root - MaxiCepo konu var tmmda valla ben bulamadim
odin mode dan bakabilirsin ama uygulamayı yüklemek istemiyorum knoxun simgesine tıkladığımda bi yükleme ekranı çıkıyo bende yüklemedim daha ancak kaldırma gibi bi durum söz konusu değilKnoxla ilgliydi konu enson baktigimda bu arada sayaca nerden bakiliyor
telefonu değiştirmeyi düşünüyordu martık kararım kesinleşti çıkınca gidip bir GMD elite alacağım lanet olsun sana samsungsamsunglar böyle evetSaol note 2 icin demi buu
grenifyi indirdinmiAnıl bari sen yardım et nasıl uyutucam uygulamaları