Tavsiye knox kaldırılabilir mi ?

yemin ederim yaptim ama kaldirdim knox uyari verip duruyodu

Ayni seymi bilmiyorum ama bendede uyarilar çıkıyordu cikmamasi icin birkac dosya silmistim sizde oyle birsey yokmu?
Ayrica. Yeni bir konu açtım onayda ve eminim kullanmak isteyecegin bir özellik ama root gerekli

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
Ayni seymi bilmiyorum ama bendede uyarilar çıkıyordu cikmamasi icin birkac dosya silmistim sizde oyle birsey yokmu?
Ayrica. Yeni bir konu açtım onayda ve eminim kullanmak isteyecegin bir özellik ama root gerekli
root yapicam tekrardan ama bu sefer sait abinin knoxluyu silmeyi

Tepkiler: yaren_dede

Anil-D

Üye

ve sonuc mc4 oynadigim halde

Tepkiler: serdar_gs

Anil-D

Üye
konu acsammi hocam

Anil-D

Üye
Cihazının mu
Rootluysa bunları devredışı bırakmak yerine sadece uyku moduna sorabilirsiniz en azından menüde durur ve ihtiyaç olduğunda ulaşım kolay olur
abi hoca olarak serdara söyluyom sana deyil resmi konusma benle bak darilirim

KD1907

Üye
Cihazınız Rootluysa bunları devredışı bırakmak yerine sadece uyku moduna sokabilirsiniz en azından menüde durur ve ihtiyaç olduğunda ulaşım kolay olur
Uyku moduna sokmak la devre dışı bırakmak arasındaki tek fark menüde gözükmemesi mi?

Uyku moduna sokmak la devre dışı bırakmak arasındaki tek fark menüde gözükmemesi mi?

Yani uygulama arka planda çalışmaz ama istediğin zaman kullanabilirsiniz.
Mesela bir oyun oynuyorsun ve oyundan çıkıyorsun ama uygulama cihaz kapanana kadar arka planda çalışır ama istersen bunu uyutmak mumkun

Tepkiler: Anil-D

KD1907

Üye
Yani uygulama arka planda çalışmaz ama istediğin zaman kullanabilirsiniz.
Mesela bir oyun oynuyorsun ve oyundan çıkıyorsun ama uygulama cihaz kapanana kadar arka planda çalışır ama istersen bunu uyutmak mumkun
Tamamda ben sorumun cevabını alamadım?

Anil-D

Üye
Uyutursan ekranda görülür ve uygulama sen acmadigin sürece acilmaz devre disinda ise hem menüde görülmez hemde etkinlestirmedigin sürece kullanamazsin

Tepkiler: KD1907

Anil-D

Üye
Ayrica şu uyuttuğunda calisanlarda göremessin ve uygulamayi kapattiğinda sen açana kadar açilmazz...

Tepkiler: yaren_dede ve KD1907