KD1907
Üye
Bu konular hakkında pek fazla bi bilgim yok ama bildiğim şeyleri yazdım diye masus mu soruyosun bunları? Kesin kanıt göster falan diyosun bunla mı uğraşıyım şimdi yarım saat? Taktın sen galiba?Cahil demedim estağfurullah. Peki o zaman madem biliyosun bana söylediklerinin açıklamasını yapar cevap verirsen sevinirim.
*Sayacı sıfırlamak mümkün değil diyosun ona eyvallah doğru.
*4.1.2 ye dönmeye çalışırsan veya başka rom yüklersen sayaç artar demişsin. Bunu açıklarmısın bana 4.1.2 ye nasıl dönülür?
*Root yapınca unroot yapsan bile sayaç artar demiştin evet bu doğru ama garanti dışı kalıyor demişsin bunu neye dayarak söyledin peki? Bana kesinlikle garanti dışına bıraktığına dair kanıt yada kaynak verirmisin?
*Diğer mesaja ben cevap vereyim türkiye için 4.3 gelirse onu odin ile kurmak mümkün olur ve sayaç artmaz ama mk9 sürümü altına şu anda odin ile dönmek mümkün değil knox engel koyuyor.
Yok kardeşBu konular hakkında pek fazla bi bilgim yok ama bildiğim şeyleri yazdım diye masus mu soruyosun bunları? Kesin kanıt göster falan diyosun bunla mı uğraşıyım şimdi yarım saat? Taktın sen galiba?
Kesin konuşabilirim evet ama bunları kanıtlamak sorunda değilim? Madem kesin konuşuyorum demekki bi bildiğim vardır ha dostum?Yok kardeşBildiklerin vardır bilmediklerin vardır eyvallah ama kesin konuştuğun şeyler var bunların cevaplarını bende aradığım için madem biliyosun söyle faydalanalım.
Bunu kabul edemem. Kesin olarak konuşurum dersen o konu hakkında bildiğini kanıtlayamaz yada cevap veremessen bende söylediklerine inanmam. Gerçekten merak ediyorum 4.1.2 nasıl dönermişiz açıklarsan bende çok aradım bulamadım bunu ama siz dönersen sayaç artar demişsiniz dönemiyoruzki sayaç nasıl artsınKesin konuşabilirim evet ama bunları kanıtlamak sorunda değilim? Madem kesin konuşuyorum demekki bi bildiğim vardır ha dostum?
Off hiç uğraşamıcam valla özelden pm at cevaplıyım.Bunu kabul edemem. Kesin olarak konuşurum dersen o konu hakkında bildiğini kanıtlayamaz yada cevap veremessen bende söylediklerine inanmam. Gerçekten merak ediyorum 4.1.2 nasıl dönermişiz açıklarsan bende çok aradım bulamadım bunu ama siz dönersen sayaç artar demişsiniz dönemiyoruzki sayaç nasıl artsın
Off hiç uğraşamıcam valla özelden pm at cevaplıyım.
Profilinden gördüğüm kadarıyla telefonun s4 ve diğer konulardan gördüğüm kadarıyla s4 için sayacı etkilemeden root etme yöntemi var bu yüzden sayacı tetiklemeyen root yapmışsınHocam ben root yaptım ve sayacı etkilemedi
Profilinden gördüğüm kadarıyla telefonun s4 ve diğer konulardan gördüğüm kadarıyla s4 için sayacı etkilemeden root etme yöntemi var bu yüzden sayacı tetiklemeyen root yapmışsınYoksa s4 sahipleri şimdilik root yapamazdı sayaç artacak diye
Şu an için s4 lerde root sayacı arttırmadan yapılıyormuş ve tutarlı değilmiş geçen gün tesadüfen okudum bir konudaevet hocam yaptim ama pek iyi olmadi
tutarli derken knoxu silemedigim icin sisteme mod atamiyorum uyari veriyorŞu an için s4 lerde root sayacı arttırmadan yapılıyormuş ve tutarlı değilmiş geçen gün tesadüfen okudum bir konuda
Tam anlamıyla düzgün çalışmıyor yanitutarli derken knoxu silemedigim icin sisteme mod atamiyorum uyari veriyor
iste onu soyluyorsunuz hocamTam anlamıyla düzgün çalışmıyor yani
On numara olmuş benimde telefonda bu şekilde diyebilirim dağınık sevmiyorum herşey derli toplu ama notlarda şarj pek sıkıntı olmadığı için uygulamaları silmedimhocam nasil ama ekranda bir sey birakmadim
uygulamari devre disi birakirsaniz %50 sarj bonus hocam bir tek resimdekileri devre disi birakamiyorum
yok abi uzmanim bilmedigim seyleri devre disi yapmadimAnil telefonu devre disi birakmayasin kazara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?