alieroglu04
Üye
İstersen cwm den yedek al. Beğenmezsen geri kullandığın roma dönebilirsin.bende şu an salih abinin cm 11 romu var onu kurdum bunda karasız kaldım....

İstersen cwm den yedek al. Beğenmezsen geri kullandığın roma dönebilirsin.bende şu an salih abinin cm 11 romu var onu kurdum bunda karasız kaldım....

Kardeşim buraya bak burada resimleri de var. Burası romun ana merkezipeki elinizde fotolar varmı bu roma ait nası görebiliriz....
:Ben indirdim. Tema özellikleri ve bir kaç özellik ayrıntılanmış. Şahsen beğenmedim. Dokunma sesinde gecikme oluyor.Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?
Biara bildirim çubuğunuda bi süre indirmedim. Kısa bir süre incelediklerim bukadar. Yine samkat v2 kullanmayı tercih ediyorum. Bence cm11 unofficial ile samkat özellikleri birleştirilebilirse daha güzel olur diye düşünüyorumbende buldum dosyayı kardeşim şimdi kuruyordum kurmayayım mı

Usta gapps paketini paylasrmsn ?
Bide bnde soyle bir problem var.
İslemciyi onemand yapiyrm mesela telefon yeniden baslatnca tekrar default ayarlara geliyor.
Problem nedir ?
Yeni sürümde arco ram miktarını 2 mb düşürmüş bende aynı şekilde 2 mb düşürdüm.Yeni kernel 360 mb. Uzun süre deneme şansım olmadı herhangi bir video sorunu yaşarsanız stock ram kullanmanız rica olunur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Süpersiniz hocam.Yeni sürümde arco ram miktarını 2 mb düşürmüş bende aynı şekilde 2 mb düşürdüm.Yeni kernel 360 mb. Uzun süre deneme şansım olmadı herhangi bir video sorunu yaşarsanız stock ram kullanmanız rica olunur

Evet özellikle o sürüm destekliyor...Hocam bu kerneli 5/21 cm11 surumu destekliyormu
Sanırım ram den kaynaklanıyor. 1.5 saniye çok uzun br süre olmasa gerek. Wonder dan beklentiniz çok fazla bence buna da şükür demelisiniz.@lafactorial hocam. Bir uygulamayı home tuşuna basarak arka plan a almak istediğimde bazen 1.5 sn e varan bir gecikme oluyor. Takilma desem değil çünkü efekt yağ gibi oluşuyor. Ama arada olan bu gecikme -diyelim- nedendir ? Yada kernelde yapilacak ufak bi değişiklik le halledilebilir mi ? ( temiz kurulum + khan kernel 3.4.91 + güncel adreno sürücüleri)
Sanırım ram den kaynaklanıyor. 1.5 saniye çok uzun br süre olmasa gerek. Wonder dan beklentiniz çok fazla bence buna da şükür demelisiniz.