[JB+KK][3.1.10] Chrono Kernel (1.25 GHz'e kadar overclock desteği !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Forumda paylasilmisti android rom bolumune gir bulursun :oke: Bence iyidir stock nexus romu sonucta :D
Beni yorma hacı ya telden giriyom ev şuan tadilatta çok yorgunum :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :D

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah da ben bi rom buldum forumda @ByBlaCk4 un paylaştığı offical bi rom Liquid Smooth du galiba o mu iyidir bu mu :D ne çok soru soruyom ben böyle keşke okul derslerinde de böle sorsam hep :D
... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Ben pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o da :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ben pek sevmiyorum liquid smooth u ama iyidir o da :D
Bana performans lazım :D
performans olmayınca sıkılmaya başladım artık Ace 2 den ilk göz ağrım olmasa duvardan duvara fırlatıcam da yapamıyom :D Note 4 almayı düşünüyom :D bi gelsin :D

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
performans olmayınca sıkılmaya başladım artık Ace 2 den ilk göz ağrım olmasa duvardan duvara fırlatıcam da yapamıyom :D Note 4 almayı düşünüyom :D bi gelsin :D

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
İyi [emoji1]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Salla dandroidi hacı mis gibi 5.5 lik apple al kafa rahat .

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Âlim Adam ( @The Shadow )
Bu F2FS zorunlu mu ben indirdim sen iyisini bilirsin diye :D nedir bu f2fs biraz özetler misin ? :D

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Âlim Adam ( @The Shadow )
Bu F2FS zorunlu mu ben indirdim sen iyisini bilirsin diye :D nedir bu f2fs biraz özetler misin ? :D

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Dosya sistemi [emoji18] Daha hizli dosya tasima vs vs yaparsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Reis sen bilirsin benim telefon ekranıyla ilgili bi sıkıntım var onu sormak istiyorum konuyu nereye açmam gerek yani gerekli yer neresi ?

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
Reis sen bilirsin benim telefon ekranıyla ilgili bi sıkıntım var onu sormak istiyorum konuyu nereye açmam gerek yani gerekli yer neresi ?

... Mr.FSK...
( Samsung Galaxy Ace 2 )
Android Cihaz Destek

wlknmys

Üye
burdakini bilmem ama xda daki j team ın yaptığını kurdum aynen özelleştirme falan hiç bişi yok ama değer şarjı cm ye göre çok iyi hiç ısınmıyoda ama okadar safki durum çubuğundaki wifi el feneri vs vs bile yer değiştiremiyosun ve wifiyi açmak için bikere tıklamıyosun basılı tutuyosunbi kere basarsan ayarlara yönlendiriyo cm dekinin tam tersi yani ama değer hakkaten

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben bu kerneli kurdum sonrasında cm11 çaktım @The Shadow un vereceği gapps larıda kurdum mu fıstık gibi olacak :D

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
burdakini bilmem ama xda daki j team ın yaptığını kurdum aynen özelleştirme falan hiç bişi yok ama değer şarjı cm ye göre çok iyi hiç ısınmıyoda ama okadar safki durum çubuğundaki wifi el feneri vs vs bile yer değiştiremiyosun ve wifiyi açmak için bikere tıklamıyosun basılı tutuyosunbi kere basarsan ayarlara yönlendiriyo cm dekinin tam tersi yani ama değer hakkaten
Xposed framework kur gravitybox la degistir ;)

wlknmys

Üye
gerek yok ya alıştım :D saflığı bozmak istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Şimdi benim Hafıza kartı Sandiskin Ultra hızlı Android class 10, 16 GB telefonla hafıza kartının yerini değiştircem bi sıkıntı çıkarmaz de mi ?

The Shadow

The Shadow

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Âlim Adam bi ara bi rom yüklemiştim hatırlarsın şimdi :D Ace 2 kullanıcılar klübünde romun adını bilmiyodum CRM programından indirdim demiştim AOSPB mi ne diye hatırladın mı :D
AOSP 4.4.4 Dediğin o mu :D

Şimdi ben onu yüklerim sıkıntı değil onun üzerine hangi Kernel'ı yükliim verdiklerinden ?
Biraz kafa karıştırcam şimdi AS:DAF:AS:AS:SA:DAF:SA:d

Ben su anda bunu kullanıyorum ve cok memnunum sanada tavsiye ederim Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM][4.4.4]AndroidOpenSourceBam1.3.6 - MaxiCep

Her özelliği calısıyor

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye