[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
peki elinizde fotolar varmı bu roma ait nası görebiliriz....

alieroglu04

alieroglu04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ONUR5544

sirprice

Üye
Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?
Ben indirdim. Tema özellikleri ve bir kaç özellik ayrıntılanmış. Şahsen beğenmedim. Dokunma sesinde gecikme oluyor.

sirprice

Üye
bende buldum dosyayı kardeşim şimdi kuruyordum kurmayayım mı

MeeksTR

MeeksTR

Üye
bende buldum dosyayı kardeşim şimdi kuruyordum kurmayayım mı
Biara bildirim çubuğunuda bi süre indirmedim. Kısa bir süre incelediklerim bukadar. Yine samkat v2 kullanmayı tercih ediyorum. Bence cm11 unofficial ile samkat özellikleri birleştirilebilirse daha güzel olur diye düşünüyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm gerçekten mükemmel diyebilirim
-5/21 tarihli sürümü kurdum
-Gapps olarakta kendi yaptığım gapps dosyasını kurdum(sadece playstore yüklendi bu sebepten arkaplanda çalışan google servisleri yok bu şarjı gerçekten iyi yönde etkiledi)
-Gereksiz uygulamaları kaldırdım
-Greenify kurup arkaplanda çalışan uygulamaları uyuttum
-kitkat tabanlı adreno sürücülerini yükledim

Gerek şarj gerek performans yönünden gerçekten beklentimin üstünde bir sonuçla karşılaştım diyebilirim

Telefon deyim yerindeyse yağ gibi akıyor şuan :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, stackbyte ve 1 kişi daha
aJHier

aJHier

Üye
Usta gapps paketini paylasrmsn ?
Bide bnde soyle bir problem var.
İslemciyi onemand yapiyrm mesela telefon yeniden baslatnca tekrar default ayarlara geliyor.
Problem nedir ?

aJHier

aJHier

Üye
isaretliydi . yine ayni

lafactorial

lafactorial

Üye
Yeni sürümde arco ram miktarını 2 mb düşürmüş bende aynı şekilde 2 mb düşürdüm.Yeni kernel 360 mb. Uzun süre deneme şansım olmadı herhangi bir video sorunu yaşarsanız stock ram kullanmanız rica olunur :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, aJHier, alieroglu04 ve 4 diğerleri
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümde arco ram miktarını 2 mb düşürmüş bende aynı şekilde 2 mb düşürdüm.Yeni kernel 360 mb. Uzun süre deneme şansım olmadı herhangi bir video sorunu yaşarsanız stock ram kullanmanız rica olunur :)

Teşekkürler Hakan
Linkler yenilendi konu güncellendi :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, alieroglu04, hasaneness ve 1 kişi daha
alieroglu04

alieroglu04

Üye

Süpersiniz hocam. :)

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
merica06

merica06

Üye
Hocam bu kerneli 5/21 cm11 surumu destekliyormu

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
ONUR5544

ONUR5544

Üye
@lafactorial hocam. Bir uygulamayı home tuşuna basarak arka plan a almak istediğimde bazen 1.5 sn e varan bir gecikme oluyor. Takilma desem değil çünkü efekt yağ gibi oluşuyor. Ama arada olan bu gecikme -diyelim- nedendir ? Yada kernelde yapilacak ufak bi değişiklik le halledilebilir mi ? ( temiz kurulum + khan kernel 3.4.91 + güncel adreno sürücüleri)

lafactorial

lafactorial

Üye
@lafactorial hocam. Bir uygulamayı home tuşuna basarak arka plan a almak istediğimde bazen 1.5 sn e varan bir gecikme oluyor. Takilma desem değil çünkü efekt yağ gibi oluşuyor. Ama arada olan bu gecikme -diyelim- nedendir ? Yada kernelde yapilacak ufak bi değişiklik le halledilebilir mi ? ( temiz kurulum + khan kernel 3.4.91 + güncel adreno sürücüleri)
Sanırım ram den kaynaklanıyor. 1.5 saniye çok uzun br süre olmasa gerek. Wonder dan beklentiniz çok fazla bence buna da şükür demelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: fecral
ONUR5544

ONUR5544

Üye
Sanırım ram den kaynaklanıyor. 1.5 saniye çok uzun br süre olmasa gerek. Wonder dan beklentiniz çok fazla bence buna da şükür demelisiniz.

Tabiki bunada şükür. Ama bunu mesajlar gibi hafif uygulamalarda da görüyorum. Bazen basar basmaz tarayiciyi bile arka plana aliyor. Ama şu da bir gerçek sizlerin de emeğiyle Wonderimiz elle tutulur bir hiza kavustu...

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
fecral

fecral

Üye
5/25 sürümü ile kullanabilir miyim? yoksa güncellemeni bekleyeyim mi @lafactorial hocam?

Takipçi Satın Al

Üst Alt