Kendi Telefonumdan Widgetler Extra ( Kullanılan Tema ve Digital Saat ve Birkaç Mod )Güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sende Sağol Yeni Mod ekledim yararlı olabilecek Konu ana sayfasına bakıp işlemleri yapabilirsin theposies.

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşım O Halde Telefona Soft Format At. *#7370# yap. Sonra Teli Tekrar Hackle Ve Kur İşlem Tamamdır.

----------Eklendi @ 13:20:55 ---------- Yazıldı @ 13:20:28 ----------

Ben Teşekkür Ederim Bol Kullanımlar..

soft format telefondaki verilen kaybolmasına yol açar mı acaba ? hard format oluyor da soft format için neleri yedeklemeliyim ? teşekkürler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Neler Gerekli: Ovistore ve Haritalar Gitmez Telefonun İlk Yüklediğin Belle Gibi Oluyor. HardFormatta ise OVİ ve MAPS gider.

Soft Formatta : Rehberi Yedekle Müzikleri Resimleri Videoları Hafıza Kartına Taşı. Depo Hafızasına Değil Sakın Karıştırma.

Yüklediğin Programlar Oyunlar bunlar gider....

theposies

theposies

Üye
Sende Sağol Yeni Mod ekledim yararlı olabilecek Konu ana sayfasına bakıp işlemleri yapabilirsin theposies.

kesinlikle çok güzel paylaşımlar cok teşekkür ederim cok yararı oldu :) bikac tane daha tema koysan super olur :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Temaların bulunması çok kolay olduğu için gerek duymuyorum.

theseusx

theseusx

Üye
Neler Gerekli: Ovistore ve Haritalar Gitmez Telefonun İlk Yüklediğin Belle Gibi Oluyor. HardFormatta ise OVİ ve MAPS gider.

Soft Formatta : Rehberi Yedekle Müzikleri Resimleri Videoları Hafıza Kartına Taşı. Depo Hafızasına Değil Sakın Karıştırma.

Yüklediğin Programlar Oyunlar bunlar gider....

yok hocam yaptım olmadı soft formatta attım yine görünmüyor widgetlarda.

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

larten123

larten123

Üye
her şey çok iyi de ilk resimdeki duvar kağıdını verebilir misin?

alp047

alp047

Üye
kardeş 2.nci resimdeki duvar kağıdını ekleyebilirmisin