Kendi Telefonumdan Widgetler Extra ( Kullanılan Tema ve Digital Saat ve Birkaç Mod )Güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Telefonumdan Widgetler Extra ( Kullanılan Tema ve Digital Saat ve Birkaç Mod )Güncellendi.

Ve Kullandığım Tema

Hepsi Dosya içinde mevcuttur. Telefonun Hackli Olması gereklidir.

Yalnız Şeffat widgetleri kullanmak isterseni şu yolu izleyin X-plorer => C => Resource => Apps ' nin içine hepsini seçip taşıyın yada kopyalayın işlem bu kadar. Kolay Gelsin..

İndirme Linki :

Favori Apps:

MenüDüzeni:

menurenderer.dll dosyasını X-Plorer => C => Sys => Bin Klasörünün içine atmanız yeterli.

FavoriApps Uygulamasını ise kurmanız gerekir.

İndirme Linki:

• Beğen
Tepkiler: theposies ve hg21

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler güzelmiş eline sağlık :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tesekkürler arkadasım emegine saglık

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Arkadaşlar Bol Bol Kullanmanız Dileğimle..

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tesekkurler

hg21

hg21

Üye
öncelikle paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler. ben hava durumu widgetini kurmak istediğimde güncelleştirme hatası veriyo. bi çözüm öneriniz var mı acaba? telim belle hackli e6. haritalar son sürüm yüklü.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar => Uygulamalar => Yüklü Uygulamalar dan havadurumu widgetini sil sonra verdiğim hava durumu widgeti kur kurulacaktır.

Şayet uygulama yok ise yine verdiğim havadurumu widgeti kur kurulacaktır. Çünkü sende olan hava durumu widgeti değil..

one2one2

one2one2

Üye
yanliz telefonun hackli olmasi gerekiyor ibaresini koysaydin daha iyi olurdu. hacksiz tellerde olmuyor. data tracker widgetini sertifikaladim ama yinede yuklenmiyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
yanliz telefonun hackli olmasi gerekiyor ibaresini koysaydin daha iyi olurdu. hacksiz tellerde olmuyor. data tracker widgetini sertifikaladim ama yinede yuklenmiyor.

Hacksiz tellerde olmuyacağını herkes biliyor diye söylemedim özür dilerim.. Düzelttim..

Uqur5445

Üye
harıtalara gir bıraz yuklensin etrafı gez sonra duzeliyo hava

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
harıtalara gir bıraz yuklensin etrafı gez sonra duzeliyo hava

Arkadaş havadurumu widgetini kurmak istiyor ve kuramıyor sıkıntı orda buda havadurumu widgetinin havadurumu widgeti olmadığının işaretidir. İsterse siseditör programıyla açıp bakabilir..

hg21

hg21

Üye
Arkadaş havadurumu widgetini kurmak istiyor ve kuramıyor sıkıntı orda buda havadurumu widgetinin havadurumu widgeti olmadığının işaretidir. İsterse siseditör programıyla açıp bakabilir..

ilginiz için çok teşekkürler. evet benim sıkıntım widget yapamamaktı. bahsettiğiniz yöntemi uyguladım hava durumunu kaldırıp sizinkini kurmak istedim fakat aynı hatayı yine verdi. ben adresinden map suite programını güncellemiştim. hava durumu çıkmıştı menüde ama sadece widget olmuyodu şimdi hava durumu programı da gitti :) komple silip tekrar yuklemek gerek galiba. tekrar çok teşekkürler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet havadurumunu komple sil ve tekrar yükle..

Bomb City

Bomb City

Üye
Teşekkürler. Emeğine sağlık.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bol kullanımlar..

fLuke!

fLuke!

Üye
widgetler için çok teşekkürler arkadaşım.emeğine sağlık.

onur027

onur027

Üye
öncelikle paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler. ben hava durumu widgetini kurmak istediğimde güncelleştirme hatası veriyo. bi çözüm öneriniz var mı acaba? telim belle hackli e6. haritalar son sürüm yüklü.
hava durumu widgetini kurma bence.görüntü bakımından güzel duruyor fakat.şarz bakımından sürekli bağlı kaldığı için.çabuk bitiyor şarz.birde yanında whatssap vs.açıksa 1 gün zor gidiyor şarz

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli bağlı kalmasına gerek yok mobil veriyi kapat sürekli bağlı kalmaz ve şarjda gitmez :)

SilentOne

SilentOne

Üye
canın sıkılcıkça bakarsın

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :)