Kendi Telefonumdan Widgetler Extra ( Kullanılan Tema ve Digital Saat ve Birkaç Mod )Güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Buhara15

Üye
hava durumu widgeti neden kurulmuyor diyen arkadaşlar .rar dosyası içinde olduğu için kuramıyorsunuz telefonunuza winrar programını kurun ve onunla çıkarın hava durumu widgetini daha sonra kurun keyfine bakın :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Tşkler eline sağlık

covar

covar

Üye
arkadaşlar yaw bu belle nasıl hackleniyor bende sertifika hatası veriyor yükleyen varmı bi yardım edin :(

theposies

theposies

Üye
kardes teşekkürler ama su ilk sayfada verdign saati yüklüyorm yüklenior ama widgetlerde gözükmüyor :( (telefon hackli )

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar yaw bu belle nasıl hackleniyor bende sertifika hatası veriyor yükleyen varmı bi yardım edin :(

buyur dostum burdan yap => http://maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar wather_widget original ı yükledim. teli kapatıp açtım. ama widget ekle dediğim zaman listede gözükmüyor. tel nokia E6 belle hackli. sitedeki bütün hava widgetlarında böyle oldu lütfen yardım. teşekkürler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalardan kaldır yüklediğin widgeti tekrar kur telefonu kapat ac dene bakalım...

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tesekkurler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eline sağlık güzelmiş widgetler

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın bu iyi oldu

covar

covar

Üye
teme güzelmiş beğendim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
çok saol oldu :)
bide bu mif dosyalarını tam olarak ne yapıcaz bilgilendirirsen sevinirim

Mif. dosyalarını X-Plorer programı aracılığıyla hepsini seçip C => resource => apps 'nin içine taşıyacaksın...

Tekrar Extra olarak Telefon Ana ekranda uygulama isimlerini değiştirmek için gerekli olan menürenderer.dll dosyasını paylaşabilirim.

----------Eklendi @ 16:49:48 ---------- Yazıldı @ 16:32:18 ----------

Konu Güncellenmiştir. Bir Kaç Ekleme Yapıldı. Saygılar..

theposies

theposies

Üye
Mif. dosyalarını X-Plorer programı aracılığıyla hepsini seçip C => resource => apps 'nin içine taşıyacaksın...

Tekrar Extra olarak Telefon Ana ekranda uygulama isimlerini değiştirmek için gerekli olan menürenderer.dll dosyasını paylaşabilirim.

----------Eklendi @ 16:49:48 ---------- Yazıldı @ 16:32:18 ----------

Konu Güncellenmiştir. Bir Kaç Ekleme Yapıldı. Saygılar..

dediğini yapıyorm bilgi vericem :D

----------Eklendi @ 16:56:18 ---------- Yazıldı @ 16:50:52 ----------

reyiz bide yüklediğim widget yüklendi ama widgets lerde gözükmüyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hangisinden bahsediyorsun mif uzantılar gözükmez zaten normal widgetlerin şeffaf hali o otomatik olarak şeffaf oluyor teli kapat aç.