Kendi Geliştirdiğim Uygulamalarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu tip sorularınız için lütfen Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Sorun Paylaşımı konularını kullanalım.
İlgisiz şeyleri bu konu altında konuşmak, hem konuyu açan arkadaşımıza saygısızlık olur hem de forum kurallarına aykırı.

sezrar

Üye
Kapalı yazmasına takılma, bizlerde de aynen öyle yazıyor fakat içeriğe tıkladığında açık konumda gösteriyor. Telefonu bulabilmesi için wifi/veri bağlantısının açık olması gerek
Ah süper ben zaten kapalı yazıyor diye hiç denememiştim. Çalışıyormuş. Çok teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Cellat_03 ; Şu anda kontrol ettim hiçbir sorun yok gözüküyor ama sende neden atıyor acaba anlamadım. Lumia 920 mi kullanıyorsun ?

alical33

Üye
Cellat_03 ; Şu anda kontrol ettim hiçbir sorun yok gözüküyor ama sende neden atıyor acaba anlamadım. Lumia 920 mi kullanıyorsun ?

evet 920 kullanıyorum kaldırıp tekrar kurdum yine aynı yükleniyor yazıyor sonra atıyor programdan

Konu Sahibi
Tamam anladım. Uygulamayı şu anlık markette gizledim sorunu çözmeye çalışıyorum hemen.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Şu anda Günlük Burç Yorumları uygulamasını bitirdim sıkıntı günlük burçları çektiğim sitedenmiş değiştirince sıkıntı düzeldi.Uygulama bir kaç gün içinde markette olur.

alical33

Üye
Şu anda Günlük Burç Yorumları uygulamasını bitirdim sıkıntı günlük burçları çektiğim sitedenmiş değiştirince sıkıntı düzeldi.Uygulama bir kaç gün içinde markette olur.
mağazaya eklendikten sonra tekrar yükleyeceğim

Konu Sahibi
Cellat03 ; Günlük Burç Yorumları uygulamamı güncelledim gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin
Ayrıca MARŞLAR uygulamamı da güncelledim.Ülkelerin bayrakları + marşlarını dinleme ve yazılı şekilde okuma özelliği ekledim. 19 Ülke var şu anda zamanla bütün ülkeleri ekleyeceğim inş.

Tepkiler: ardacumhur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...