Çeşitli Uygulamalarım Ve Uygulama İstekleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye

Bana Apple Yolu Gorunuyor Desene O Zaman .? =]

ben hacklenmesini bekliyorum :D hackledikten sonra herşey kolay :D. Gerçi atf flasher ile unlock edilebiliyor ama para vermek gerekiyor onun içinde. Nokia wp 7.8 güncellemesinde bootloader güncellemiş, belki bir açık falan bırakmışlardır :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

ben hacklenmesini bekliyorum :D hackledikten sonra herşey kolay :D. Gerçi atf flasher ile unlock edilebiliyor ama para vermek gerekiyor onun içinde. Nokia wp 7.8 güncellemesinde bootloader güncellemiş, belki bir açık falan bırakmışlardır :)

Bu Kadar Guvenligin Tursusunu Kuracaklar Ondan =]

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu arada şarj işlemi tam dediğiniz gibi oluyor :kop2:

omerk88

omerk88

Üye
Kardeşim Allah rızası için bir okey oyunu lazım cihacı aldığım andan beri arıyorum

drangela61

drangela61

Üye
Bir bilgi yarışmamız olsaydı kimse hayır demezdi herhalde gerçekten çok makbule geçecektir..
saygılar..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

atf flasher sorun degil:D

alical33

alical33

Üye
bi oyn portlayabilirmisin acaba ? subway surfers var androidle iosta onu portlama imkanın varmı ?

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
İstekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar basit güzel fikirler ortaya çıkıyor şu 2 proram üzerinde biraz çalışayım heralde yazabilirim diye düşünüyorum :) .
1.ScreenShot
2.Bilgi yarışması

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bilgi yarışmasından sonra kelime oyununu da deneyebiliriz :)

drangela61

drangela61

Üye
İstekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar basit güzel fikirler ortaya çıkıyor şu 2 proram üzerinde biraz çalışayım heralde yazabilirim diye düşünüyorum :) .
1.ScreenShot
2.Bilgi yarışması
sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Tebrik ederim gerçekten hayırlı bir işe el atmışsın kardeş =)

Oyun olarak Temple Run olsun isterdim Lumia nın ekranın da oynamak harika olurdu.. Uygulama olarak da benim en sinir olduğum özelliklerinden biri 'Dialer' arama geçmişi.. Arama kaydını tek isim altında toplasa olmuyor mu yahu kalabalıktan başka bişey değil görüntü kirliliği bence. Bir isimle yaptığın tüm görüşmeler ayrı ayrı yer alıyor cevapsızı geleni aradığın.. İşin garip tarafı yaptığın aramaların saatleri farklıysa hepsini saate göre düzenliyor ve görüyorsun bu durum düzelse bence çok güzel olurdu. Ah bir de şu uygulamaları geri tuşunu sürekli kullanmak zorunda olmadan kapatabilsek bazen çıldırtıyor beni =)

korsan638

korsan638

Üye
Selam.. Oncelikle Boyle bir konu actiginiz icin tsk ederim..
Android ve İos da "SKOUT" diye bir uygulama var, fakat wp de yok.. Acaba o uygulamayi wp icin yapabilirmisiniz diye soracaktim..?
İyi forumlar herkese..

CLUBX

Üye
öncelikle emeğinize sağlık wp 8 de data sense yok boyle bır program yapılırsa talep +++ olacaktır (veri sayacı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt