Çeşitli Uygulamalarım Ve Uygulama İstekleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Çeşitli Uygulamalarım Ve Uygulama İstekleriniz.
Merhaba arkadaşlar ben Windows Phone 8 için uygulama geliştiriyorum.Sizlerinde istekleri doğrultusunda güzel uygulamalar yazabilirim aslında. Windows Phone 8 telefonunuzda şu uygulamada olsa ne kadar güzel olurdu dediğiniz uygulamalar var mı ? Varsa neler bunlar teker teker dökülün bakalım :) .Elimden gelen uygulamaları yazabilirim.Şu anlık 5 Adet uygulamam var markette bunlara da bakmak isterseniz paylaşayım ( Linkleri paylaşamıyorum aktif üye değilmişim artık isimlerini ve açıklamalarını yazayım markette bulursunuz heralde ) :)

1)El Falı
El falı kendinizi tanıyabilmeniz farkında olmadığınız özelliklerinizi anlayabilmeniz için kullanabileceğiniz gizemli bir sanattır.
Güçlü ve zayıf yanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamakta, kişiliğinizi geliştirmekte size yardımcı olacaktır.
Elinizdeki çizgiler kişiliğinizin aynasıdır.
Elinizin şekli, Hayat çizgisi , Akıl çizgisi , Kalp çizgisi ve Kader çizgisi , hem yaşamınızı hemde kişiliğinizi oluşturan temel ögelerdir.
El falınıza bakarken sol elinizi kullanmalısınız.El falı uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz ;

2)Hayalet Yakalama
Hayalet yakalama küçük ve çok zevkli bir oyundur.3 seviyeden oluşmaktadır kolay-orta-zor şeklinde.
Hayalet sürekli yer değiştirmekte sizde onu yakalamaya çalışmaktasınız.Her yakaladığınızda 100 puan alırsınız ve puanınız 2500 ü geçtiğinde bir üst seviyeye geçersiniz.Hayalet Yakalama uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

3)Marşlar
Bu uygulama sayesinde İstiklal marşı – 10.Yıl Marşı – Mehter Marşı’nı hem sesli olarak dinleyebilirsiniz hemde yazılı olarak okuyabilirsiniz.Marşlar uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

4)Resmi Tatiller
Artık, hangi gün tatildi? Hangi gün tatil değildi? Ramazan bayramı bu yıl ne zaman? Kurban bayramı tatili hangi güne denk geliyor? gibi sorulara son.
Resmi tatiller uygulaması ile 2013-2015 yılları arasındaki bütün resmi tatillerin hangi güne denk geldiklerini rahatlıkla görebilirsiniz.Resmi Tatiller uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

5)Şans Oyunları
Şans oyunları sonuçları artık anında cebinizde! Şans oyunları çekildiği anda uygulama sayıları çekmektedir.Program milli piyango sitesi ile senkronize çalışmaktadır.İsterseniz Şans Oyunları uygulaması ile şanslı sayılarda kendiniz üretebilirsiniz.Sayısal Loto, Süper Loto, On numara, Şans Topu sonuçlarını görebilirsiniz.Aynı zamanda bu hafta devir etti mi ? Kaç kişi büyük ikramiye kazandı? gibi soruların yanıtlarıda bu programda.Şans Oyunları uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;


Uygulamalarım şimdilik bunlar arkadaşlar.Şans Oyunları ve Hayalet Yakalama ' da bir kaç açık vardı güncelledim.Güncel hali bir iki gün içerisinde aktif olur. Hepinize hayırlı günler.
 


benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
yöteci bir program yapsan makbule geçer
 

CLUBX

Üye
data sense tarzı programlar istiyoruz..
 
orian

orian

Üye
kardeş emeğine sağlık .. rica ; ALLAH RIZASI İÇİN ADAM AKILLI BİR TÜRKÇE FACEBOOK YAPIN...
 
cell_im38

cell_im38

Üye
dosya yöneticisi varmı acaba windows neden komamış acaba...
 
mesutcinik

mesutcinik

Üye
kardeş öncelikle sağol çalışmaların için . wp8'de mkv ve avi formatlı video dosyaları oynatılamıyor bu konuda herhangi bir çalışma yapar mısın ?
 
delikadir81

delikadir81

Üye
selamun aleyküm çok çok rica ederim app şifreleme gibi birşey olsa hani şöle ben sağdece kilit ekranını eğilde telefonda yüklü olan istediğim programı seçip şifre koysam ne güzel olur hayırlı günler
 

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
kardeş emeğine sağlık .. rica ; ALLAH RIZASI İÇİN ADAM AKILLI BİR TÜRKÇE FACEBOOK YAPIN...
xap uzantılı oyunu nasıl düzenleyebilrim ?

xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.??
 

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.
 


Üst Alt