Çeşitli Uygulamalarım Ve Uygulama İstekleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Çeşitli Uygulamalarım Ve Uygulama İstekleriniz.
Merhaba arkadaşlar ben Windows Phone 8 için uygulama geliştiriyorum.Sizlerinde istekleri doğrultusunda güzel uygulamalar yazabilirim aslında. Windows Phone 8 telefonunuzda şu uygulamada olsa ne kadar güzel olurdu dediğiniz uygulamalar var mı ? Varsa neler bunlar teker teker dökülün bakalım :) .Elimden gelen uygulamaları yazabilirim.Şu anlık 5 Adet uygulamam var markette bunlara da bakmak isterseniz paylaşayım ( Linkleri paylaşamıyorum aktif üye değilmişim artık isimlerini ve açıklamalarını yazayım markette bulursunuz heralde ) :)

1)El Falı
El falı kendinizi tanıyabilmeniz farkında olmadığınız özelliklerinizi anlayabilmeniz için kullanabileceğiniz gizemli bir sanattır.
Güçlü ve zayıf yanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamakta, kişiliğinizi geliştirmekte size yardımcı olacaktır.
Elinizdeki çizgiler kişiliğinizin aynasıdır.
Elinizin şekli, Hayat çizgisi , Akıl çizgisi , Kalp çizgisi ve Kader çizgisi , hem yaşamınızı hemde kişiliğinizi oluşturan temel ögelerdir.
El falınıza bakarken sol elinizi kullanmalısınız.

2)Hayalet Yakalama
Hayalet yakalama küçük ve çok zevkli bir oyundur.3 seviyeden oluşmaktadır kolay-orta-zor şeklinde.
Hayalet sürekli yer değiştirmekte sizde onu yakalamaya çalışmaktasınız.Her yakaladığınızda 100 puan alırsınız ve puanınız 2500 ü geçtiğinde bir üst seviyeye geçersiniz.

3)Marşlar
Bu uygulama sayesinde İstiklal marşı – 10.Yıl Marşı – Mehter Marşı’nı hem sesli olarak dinleyebilirsiniz hemde yazılı olarak okuyabilirsiniz

4)Resmi Tatiller
Artık, hangi gün tatildi? Hangi gün tatil değildi? Ramazan bayramı bu yıl ne zaman? Kurban bayramı tatili hangi güne denk geliyor? gibi sorulara son.
Resmi tatiller uygulaması ile 2013-2015 yılları arasındaki bütün resmi tatillerin hangi güne denk geldiklerini rahatlıkla görebilirsiniz.

5)Şans Oyunları
Şans oyunları sonuçları artık anında cebinizde! Şans oyunları çekildiği anda uygulama sayıları çekmektedir.Program milli piyango sitesi ile senkronize çalışmaktadır.İsterseniz Şans Oyunları uygulaması ile şanslı sayılarda kendiniz üretebilirsiniz.Sayısal Loto, Süper Loto, On numara, Şans Topu sonuçlarını görebilirsiniz.Aynı zamanda bu hafta devir etti mi ? Kaç kişi büyük ikramiye kazandı? gibi soruların yanıtlarıda bu programda.

Uygulamalarım şimdilik bunlar arkadaşlar.Şans Oyunları ve Hayalet Yakalama ' da bir kaç açık vardı güncelledim.Güncel hali bir iki gün içerisinde aktif olur. Hepinize hayırlı günler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle emeklerin icin teşekkurler. Mutlaka talep olan uygulamalar olacaktir. Daha once bir iki arkadaş daha ayni niyetle konu acmiş,fikirlerimizi soylemiştik. Bir duşuneyim aklimda bir kac uygulama vardi. Uygulama linklerini birazdan ekliyorum.

ecel54

ecel54

Üye
uygulamalar için :tşk: kullanırken aklıma fikirler geliyor ama şimdi buraya yazacakken gelmedi :D . Aklıma geldikçe yazarım artık :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada uygulamalarının linkleri:

- - - Eklendi - - -

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bunlar uygulamalarım ecel54 kardeşim allah razı olsun senden bulup eklediğn için teşekkür ederim istediğin uygulamayı aklına geldiğinde yazabilirsin elimden gelen uygulamaları yazarım :)

- - - Eklendi - - -

Aynen bunlar uygulamalarım ecel54 kardeşim allah razı olsun senden bulup eklediğn için teşekkür ederim istediğin uygulamayı aklına geldiğinde yazabilirsin elimden gelen uygulamaları yazarım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sadece bu tarz uygulamalar mı yazabilirsin yoksa daha gelişmiş uygulamalar da yazabilir misin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuyu daha yoğun olan genel bölümümüze taşıdım. Burada fazla öneri alabilirsiniz.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Symbian da kullanılan mumsms isimli Bi uygulama var bu tarz Bi uygulama yapma imkanın olursa sevinirim

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar ilk uygulamalarım tabiki gün geçtikçe daha profesyonel uygulamalar yazacağım. Siz isteklerinizi söyleyin ben yapmak için elimden gelenin en iyisini yaparım. Erdal8142 bakıyorum o uygulamaya hemen.

- - - Eklendi - - -

mumsms diye symbian markette arama yaptım fakat bulamadım ne tarz bir uygulama bu bahseder misin biraz ne işe yarıyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Markette yoktur sms şifreleme uygulaması rehberden veya elle numara kaydediliyor uygulama içerisine ve kişilerden gelen msj lar uygulama içerisine geliyor msj bildirimi olaraktan kendin Bi cümle belirleye biliyorsun tabi uygulamaya girişte sifreli

ecel54

ecel54

Üye
Markette yoktur sms şifreleme uygulaması rehberden veya elle numara kaydediliyor uygulama içerisine ve kişilerden gelen msj lar uygulama içerisine geliyor msj bildirimi olaraktan kendin Bi cümle belirleye biliyorsun tabi uygulamaya girişte sifreli

microsoft böyle bir uygulamaya izin vermez. Mesajlara başka uygulama erişemez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence şu anda markette olmayan veya olup da kullanımı basit olmayan bir uygulama denemelisin.örnek olarak ie tarayıcısında upload destegi yok fakat sdk buna izin veriyor.çeşitli upload sitelerine resim yüklemek için hepsini tek ve yalın bir uygulamada toplayan hızlı ve kullanışlı bir uygulama cok iyi olur diye düşünüyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık. Güzel uygulamalarının devamını diliyorum.
Şans Oyunlarını geçen hafta yüklemiştim.
Gerçekten hoş bir uygulama olmuş ancak "sonuçlar" bölümünde sıkıntı vardı sanırım.
Orası da düzeltilirse çok iyi olur.

Uygulama olarak mağazada en çok eksikliği duyulanlardan biri "video düzenleme" programı.
Hatta şu an hiç yok. Bu alanda kullanışlı bir uygulama geliştirirsen, mağazada hit olabilir :)
Aklıma gelen şeyler olursa yine buradan belirtirim.

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Ecel54 e katılıyorum Microsoft böyle programa izin vermez diye düşünüyorum fakat araştırma yaparım biraz.Yapılacak birşeyse yapabilirim.Önerin için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -
papakudioflu;
Evet dediğin tarzda bir uygulama yapabilirim fakat kullanılabilirlik açısından problem olur yani kullanılmaz diye düşünüyorum.Telefondan resim veya dosya kim upload ederki ? Yani edilebilir de kaç kişi upload eder ? . Bu sadece benim düşüncem tabikide belkide bir sürü kişi bu tarzda bir uygulama arıyordur yani :) Ayrıca UCBrowser tarayıcısında upload desteği var yani pek tutmaz gibi.

- - - Eklendi - - -

Bulutsuzgece ;
Öncelikle uygulamamı yüklediğin için teşekkür ederim.Evet gelen yorumlara göre sonuçlar kısmında bir problem olduğunu gözlemledim.Bu sıkıntı da tarihlerden kaynaklanıyordu geçen gün güncelledim artık sonuçlar kısmıda çalışıyor yani . fakat uygulama markete daha yüklenmedi bir iki gün içerisinde onaylanır ve markete yüklenir daha sonra güncelleyip düşüncelerini benimle paylaşırsan sevinirim.

Önerine gelince ; Video düzenleme programı sanki beni biraz aşıyor gibi gözüküyor :). Bu tarz uygulamaları genelde Kendi firmaları yapıyor.Yani Microsoftun kendisi bir video düzenleme programı yayınlar diye düşünüyorum. Normal kullanıcıda yapabilir tabiki fakat benim düşüncem o tarz bir uygulama geliştirmek gerçekten çok iyi profesyonellik ve ekip çalışması ister. Kriterleri biraz aşağıya çekerek tekrar istekte bulunabilirsin.Teşekkür ederim :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ekran Kaydedici Bir Uygulama Olursa Super Olur Aslinda .. (ScreenShot)

yşm

yşm

Üye
Telefonda flash desteği yok. Şöyle flash içeren bi tarayıcı yapabilirmisin ,? Puffin tarzı bişey. Uygulamalar için teşekkürler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Adobe Flash artık tüm mobil cihazlardan desteğini çekti.İleride çıkacak cihazların hiçbirinde flash olmayacak.

Windows Phone'a da flash eklenemez çünkü desteklemiyor.

yşm

yşm

Üye
Yani puffin tarzı bişeyi de desteklemez diyosunuz bu iyi olmadı

bayprado

Üye
Öncelikle çok güzel konu açmışsınız başarılarınızın devamını dilerim böyle bir konuya oldukça fazla istek olabilir umarım ki bu kadar isteğin içinde benim isteğimle de iilgilenebilirsin diye umuyorum

isteğim şudur; metatrader 4 yada 5 hangisi kolayınıza gelirse ilgilenebilirseniz memnun olurum başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt