Peocawe
Üye
tm10Gün sonra bir laptop alıyorum yaptığım telefonu videolu olarak anlatacağım bilginize
Keyfimden koymuyorum herhalde şu an öyle bir olanak yok malesef.Ha senin şu ram soruna gelecek olursak: forum.shiftdelete.net/android/304781-android-telefonunuzun-hafizasini-arttirin.html şimdi diyeceksinki abi ben sana telefon rami nasıl artırılır diye sormadım sen mi yaptın diye sordum : evet bi nevi ben yaptım diyebilirim ee abi nasıl yaptın : 1gb ram telefonun kendi orjinal rami +16gb sd kartın da 8gbı eee abi adamlar bunu 8gb diye alcak bir daha sd karta ihtiyaç var bir daha masraf mi çıkartacaksın ? ışte orda ben devreye giriyorum yaptığım telefonda sd kart dahili yani artık telefonunun bir parçası yani telefona lehimlenmiş artık o devrenin donanımın bir parçası ki yaptığım telefonda öyle ama dersin bana o ram yetmez ister arttırsınız ister azaltır umarım yardımcı olabilmişimdirSoru biraz saçma gelir ama 8gb rami kendinmi yaptın?
Bence sen önce bi resim veya video paylaş sonra böyle konu aç herkes inansın!!
Resim paylaşmak çokta zor iş deyil![]()
Senin dediğin olay ram deyil de swap yapma oluyor!!Keyfimden koymuyorum herhalde şu an öyle bir olanak yok malesef.Ha senin şu ram soruna gelecek olursak: forum.shiftdelete.net/android/304781-android-telefonunuzun-hafizasini-arttirin.html şimdi diyeceksinki abi ben sana telefon rami nasıl artırılır diye sormadım sen mi yaptın diye sordum : evet bi nevi ben yaptım diyebilirim ee abi nasıl yaptın : 1gb ram telefonun kendi orjinal rami +16gb sd kartın da 8gbı eee abi adamlar bunu 8gb diye alcak bir daha sd karta ihtiyaç var bir daha masraf mi çıkartacaksın ? ışte orda ben devreye giriyorum yaptığım telefonda sd kart dahili yani artık telefonunun bir parçası yani telefona lehimlenmiş artık o devrenin donanımın bir parçası ki yaptığım telefonda öyle ama dersin bana o ram yetmez ister arttırsınız ister azaltır umarım yardımcı olabilmişimdir

Arkadaş birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor en azından azimli ! Vatandaşta diyorki 8 Gb ram i senmi yaptın video koy inanalım!!! Kolay bir şey sorayım bu vatandaşa iPhone ürettiği cihazların neresini kendi yapıyor? Böyle girişimci arkadaşlara köstek olacağınıza destek olun olmuyorsanız bilip bilmeden yorum yapmayın. Başarılar kardeş sana
Sağol kardeşArkadaş birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor en azından azimli ! Vatandaşta diyorki 8 Gb ram i senmi yaptın video koy inanalım!!! Kolay bir şey sorayım bu vatandaşa iPhone ürettiği cihazların neresini kendi yapıyor? Böyle girişimci arkadaşlara köstek olacağınıza destek olun olmuyorsanız bilip bilmeden yorum yapmayın. Başarılar kardeş sana