Tavsiye Kendi Akilli Telefonumu Yaptim.yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
Şaşırtıcı cidden.. sabırsızlıkla bekliyorum görselleri. Hatta ufak bi video daha iyi olabilir imkan var ise.Bu arada ekleme yapayım tekrar. Eğer böyle bir imkanın var ise sim girişini dert etme. 8gb ram ile çok güzel bir tablet yaratabilirsin gibime geliyor. Hemde bilgisayarın olmuş olur. :p

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Yakında "m-pad" isimli tablet yapmaya başlıyorum

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, Neagf ve Peocawe
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sponsoru da maxıcep olur .dsponsoru da maxıcep olur .d

MrExpert

MrExpert

Üye
Bana boş zamanda uydurulmuş bir hikaye gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
boran9999

boran9999

Üye
Başarılar diliyorum cesaret etmek bile büyük başarı. Patentli markalara dikkat diyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
10Gün sonra bir laptop alıyorum yaptığım telefonu videolu olarak anlatacağım bilginize

• Beğen
Tepkiler: Neagf
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bekliyoruz :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Soru biraz saçma gelir ama 8gb rami kendinmi yaptın? :)
Bence sen önce bi resim veya video paylaş sonra böyle konu aç herkes inansın!!
Resim paylaşmak çokta zor iş deyil :)

T-Vortex

T-Vortex

Üye
Kesinlikle Türkçe bir isim ve maskotu olmalı. Örneğin; Apple veya Android gibi.

Aşırı gösterişten uzak sade bir isim ve logo en iyisi olur.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bilenler bilir (eski forum üyeleri)bu konu bana Aykut isimli arkadaşın açtığı konularını hatırlattı :D
Eski zamanlara geri dönmüş gibi oldum :)
Ama bunu konu sahibi üstüne alınmasın!!

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Soru biraz saçma gelir ama 8gb rami kendinmi yaptın? :)
Bence sen önce bi resim veya video paylaş sonra böyle konu aç herkes inansın!!
Resim paylaşmak çokta zor iş deyil :)
Keyfimden koymuyorum herhalde şu an öyle bir olanak yok malesef.Ha senin şu ram soruna gelecek olursak: forum.shiftdelete.net/android/304781-android-telefonunuzun-hafizasini-arttirin.html şimdi diyeceksinki abi ben sana telefon rami nasıl artırılır diye sormadım sen mi yaptın diye sordum : evet bi nevi ben yaptım diyebilirim ee abi nasıl yaptın : 1gb ram telefonun kendi orjinal rami +16gb sd kartın da 8gbı eee abi adamlar bunu 8gb diye alcak bir daha sd karta ihtiyaç var bir daha masraf mi çıkartacaksın ? ışte orda ben devreye giriyorum yaptığım telefonda sd kart dahili yani artık telefonunun bir parçası yani telefona lehimlenmiş artık o devrenin donanımın bir parçası ki yaptığım telefonda öyle ama dersin bana o ram yetmez ister arttırsınız ister azaltır umarım yardımcı olabilmişimdir

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Keyfimden koymuyorum herhalde şu an öyle bir olanak yok malesef.Ha senin şu ram soruna gelecek olursak: forum.shiftdelete.net/android/304781-android-telefonunuzun-hafizasini-arttirin.html şimdi diyeceksinki abi ben sana telefon rami nasıl artırılır diye sormadım sen mi yaptın diye sordum : evet bi nevi ben yaptım diyebilirim ee abi nasıl yaptın : 1gb ram telefonun kendi orjinal rami +16gb sd kartın da 8gbı eee abi adamlar bunu 8gb diye alcak bir daha sd karta ihtiyaç var bir daha masraf mi çıkartacaksın ? ışte orda ben devreye giriyorum yaptığım telefonda sd kart dahili yani artık telefonunun bir parçası yani telefona lehimlenmiş artık o devrenin donanımın bir parçası ki yaptığım telefonda öyle ama dersin bana o ram yetmez ister arttırsınız ister azaltır umarım yardımcı olabilmişimdir
Senin dediğin olay ram deyil de swap yapma oluyor!! :)
Bunu android kullanan herkes bilir ve hafıza kartınız ister klas 10 olsun yine gerçek ram yerini tutmaz.
Bide swap olarak yapılan 8gb ram dan orjinal 200mb ram daha iyidir :D

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Bazı ram birlestirme ve pc dekigibi söküp takma projelerim var ama daha hiç denemedim

rebher

rebher

Üye
En kısa sürede görsel atın hem üyeleri inandırmak hemde benim merakımı gidermek için :yuru

boran9999

boran9999

Üye
Arkadaş birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor en azından azimli ! Vatandaşta diyorki 8 Gb ram i senmi yaptın video koy inanalım!!! Kolay bir şey sorayım bu vatandaşa iPhone ürettiği cihazların neresini kendi yapıyor? Böyle girişimci arkadaşlara köstek olacağınıza destek olun olmuyorsanız bilip bilmeden yorum yapmayın. Başarılar kardeş sana

• Beğen
Tepkiler: mehmettech, BLasTeaR, .caner. ve 1 kişi daha
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
laptop elime geçer geçmez hemen
Arkadaş birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor en azından azimli ! Vatandaşta diyorki 8 Gb ram i senmi yaptın video koy inanalım!!! Kolay bir şey sorayım bu vatandaşa iPhone ürettiği cihazların neresini kendi yapıyor? Böyle girişimci arkadaşlara köstek olacağınıza destek olun olmuyorsanız bilip bilmeden yorum yapmayın. Başarılar kardeş sana
Sağol kardeş

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Basarilarinin devamini diler umarim yolundan sasmadan tamamlarsin gorselleri bekliyorum kardesim

.caner.

.caner.

Üye
Başarılarının devamını bekliyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Destek veren arkadaslara teşekkürlerimi inanmayan arkadaslara(pcyi alır almaz)videoları sunuyorum saygılarımla

mehmettech

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt