klasörü direk privateye attın? içindeki dosyaları Private\20030E77 dizinine attım :)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Kayahan14' Alıntı: klasörü direk privateye attın? Genişletmek için tıkla ... içindeki dosyaları Private\20030E77 dizinine attım
Kayahan14' Alıntı: klasörü direk privateye attın? Genişletmek için tıkla ... içindeki dosyaları Private\20030E77 dizinine attım
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Kayahan14' Alıntı: bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... daha yeni yaptım eline emeğine sağlık
Muhammet Yılanlı Mf Üye Arkadaslar kendiliginden yapili sis dosyasi varmi. yapamadim yardimci olursaniz sevinirim
Hermaphroditos Üye Kayahan hocam pes 2011 HD diye bi oyun var. Yapabilirse onada yapsan ? Bu arada ellerine sağlık çok güzel.
Kayahan hocam pes 2011 HD diye bi oyun var. Yapabilirse onada yapsan ? Bu arada ellerine sağlık çok güzel.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi kingroyal03' Alıntı: Kayahan hocam pes 2011 HD diye bi oyun var. Yapabilirse onada yapsan ? Bu arada ellerine sağlık çok güzel. Genişletmek için tıkla ... pes 2011 in spiker dosyası yok
kingroyal03' Alıntı: Kayahan hocam pes 2011 HD diye bi oyun var. Yapabilirse onada yapsan ? Bu arada ellerine sağlık çok güzel. Genişletmek için tıkla ... pes 2011 in spiker dosyası yok
Hermaphroditos Üye Ben kendim edit yapıp düzenledim. Ama şu an şehir dışında olduğum için upload edemem telefondan giriyorum.
Ben kendim edit yapıp düzenledim. Ama şu an şehir dışında olduğum için upload edemem telefondan giriyorum.