[Kayahan14] Real Football 2010 Türkçe Spiker Eklentisi v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

o_nur1903

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

habbuj

habbuj

Üye
zahmetli olmuş biraz :) ama duygulandım gerçekten symbian için uğraşılmasına :) ellerine sağlık çalışmalarının devamını bekliyoruz :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kyahan bende futbolcuların adı yanlıs yazıor o klosoru verirsen bişiler yapablrmııym yada başka bi lınk ver senden yuklemıstım gene emeğine sağlıkmesala vx1_goal 1 var ses dosyasında dıorkı yok boyle bır gool ben bu ses dosyasını çıkarıp kendı sesimi kaydetcem aynı formata alıp aynı ısımle koyarsam bnm sesım gelırmı

BuharaliFM

BuharaliFM

Üye
Kardeşim helal sana :)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
kyahan bende futbolcuların adı yanlıs yazıor o klosoru verirsen bişiler yapablrmııym yada başka bi lınk ver senden yuklemıstım gene emeğine sağlıkmesala vx1_goal 1 var ses dosyasında dıorkı yok boyle bır gool ben bu ses dosyasını çıkarıp kendı sesimi kaydetcem aynı formata alıp aynı ısımle koyarsam bnm sesım gelırmı
evet olur

cobane

cobane

Üye
tşk

mcfuat009

mcfuat009

Üye
kayahan birader bide pes 2013 yapsanız güzel olur .Android deki gibi 1 gblık indirme olacak:D tintin

XEWN47

Üye
tşk

toprak00

toprak00

Üye
nokia n8 yükledim şu hatayi veriyo 'AÇILMIYO DOSYA TÜRU DESTEKLEMIYOr acaba nden

mcfuat009

mcfuat009

Üye
symbiana damga vurur .yapsa milyon £ kazanır.amanapalım bu oyunlarla idare ediyoruz

bahoz02

Üye
saolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ersin Aka

Üye
C6-01 Private klasörü yok kendim açsam olur mu

0MG90

0MG90

Üye
Elinize sağlık teşekkürler

• Beğen
toprak00

toprak00

Üye
tskler dostum

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye

Arkadaşlar Saatlerimi harcadım hala eksiklikleri var. Pes 2012 nin tr spiker dosyalarının 14.000 tanesinin içinden aradım buldum kopyala yapıştır yapmadım yani.Ama eksikleri var seslendirme bakımından ben seslendiririm diyen lütfen mesaj atsın.
Eklentideki dosyayı kurduğunuz hafızada Private\20030E77 içine atın zaten klasör içinde kopyalasanız yeter.
Oyunu daha zevkli hale getireceğine inanıyorum.Ayrıca bi teşekkür etmeyene hakkım helal değil söyliyim.Ekleme olarak seslerin azlığı benim yüzümden değil oyunun yüzünden az dosya var çünkü.Eksik bi şey var mı hayır.

Oyunun Konusu
Gameloft: Real Football 2010 HD - MaxiCep
teşekkürler :)

Arkadaşlar Saatlerimi harcadım hala eksiklikleri var. Pes 2012 nin tr spiker dosyalarının 14.000 tanesinin içinden aradım buldum kopyala yapıştır yapmadım yani.Ama eksikleri var seslendirme bakımından ben seslendiririm diyen lütfen mesaj atsın.
Eklentideki dosyayı kurduğunuz hafızada Private\20030E77 içine atın zaten klasör içinde kopyalasanız yeter.
Oyunu daha zevkli hale getireceğine inanıyorum.Ayrıca bi teşekkür etmeyene hakkım helal değil söyliyim.Ekleme olarak seslerin azlığı benim yüzümden değil oyunun yüzünden az dosya var çünkü.Eksik bi şey var mı hayır.

Oyunun Konusu
Gameloft: Real Football 2010 HD - MaxiCep
bende private dosyası yok telefonun hacklı mı olması lazım ?

toprak00

toprak00

Üye
teşekkürler :)
bende private dosyası yok telefonun hacklı mı olması lazım ?
x-ploreyle işlemi yapıyorsun ama şu private klasöru açmk için de rombatchr yüklü olması lazım eğer rombatcher de yükledysen açıyorsun onu (Open 4All RP+) yamasni aktif ediyorsun o zaman private klasöru aktif olur istediğn dosyayı x ploryle atarsın .

Üst Alt