Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şarj çok fark etmeyecek bence. Sonuçta IPS ve daha büyük bir ekrana sahip 1520. 3 aşağı 5 yukarı aynı olur, tahminen.

Ama daha büyük ekran ve hafıza kartı desteği, güzel artılar. Ayrıca tasarım olarak ikisi de şık olsa da 1520 bana göre daha güzel duruyor. :D
İste orda dur tasarimda 930

• Beğen
Tepkiler: PureFood

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
930 alana kadar 925 almak benim için daha iyi tabi 32gb modeli 1020 kamerası için, 1520 büyük ekran ve hd ekran için, 630 çift hat için tercih edilirde bunu neden tercih edeceğiz.....

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
930 alana kadar 925 almak benim için daha iyi tabi 32gb modeli 1020 kamerası için, 1520 büyük ekran ve hd ekran için, 630 çift hat için tercih edilirde bunu neden tercih edeceğiz.....
Donanim kamera tasarim boyut performans. Hemen hemen hepsi en ust seviyede

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Donanim kamera tasarim boyut performans. Hemen hemen hepsi en ust seviyede
donanım olarak 925 de yeterli,kamera için de aynı şey, tasarım olarak 925 ve 720 başkasını tanımam, perfonmas ne yaparsan yap tüm lumialar aynı evet stabil ancak çok çabuk ısınıyor ve şarjı kısa sürede bitiyor, boyut olarakta sonuçta 5 inç benim de tercihim ama sadece boyut içinde bakmamak lazım hiç lumia almamış yani yeni cihaz alacaklar için çok iyi ancak mevcut lumia sahipleri için değiştirmeye değmez ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2 sene sonra 1520 alırım herhalde,920 beni anca o kadar idare eder:)

zbahadir

Üye
donanım olarak 925 de yeterli,kamera için de aynı şey, tasarım olarak 925 ve 720 başkasını tanımam, perfonmas ne yaparsan yap tüm lumialar aynı evet stabil ancak çok çabuk ısınıyor ve şarjı kısa sürede bitiyor, boyut olarakta sonuçta 5 inç benim de tercihim ama sadece boyut içinde bakmamak lazım hiç lumia almamış yani yeni cihaz alacaklar için çok iyi ancak mevcut lumia sahipleri için değiştirmeye değmez ...

925 tasarımına ben alışamadım. Elde çok yıpranmış ve incelmiş bir sabun gibi duruyor. 928, 930 veya Icon gibi bir tasarımı olmasını isterdim. Sırf çok ince olsun diye yapılmış bir telefon ama hiç başarılı değil. Biraz kalın ama daha estetik olabilirdi. Estetik konusunda Lumia hiç başarılı değil bence.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Oyunlarda sikinti oluyor 925

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
925 tasarımına ben alışamadım. Elde çok yıpranmış ve incelmiş bir sabun gibi duruyor. 928, 930 veya Icon gibi bir tasarımı olmasını isterdim. Sırf çok ince olsun diye yapılmış bir telefon ama hiç başarılı değil. Biraz kalın ama daha estetik olabilirdi. Estetik konusunda Lumia hiç başarılı değil bence.
unutmaki 20-25 gram fazlalık için 920 ye çok ağır diyen bir çok arkadaş var elbette zevkler renkler kişiye özeldir... Dediğim gibi yeni lumia alacaklar için iyi bir cihaz ama mevcut lumiası olanlar için fazla para vermeye değmez... Beklediğim bir cihazdı ancak sd kart olmaması benim için hayal kırıklığı.... çokmu zor Bi kart yuvası koymak uygulamaların, oyunların sd karta kurulması için güncellemede buna imkan tanıyorsun, ama yeni tanıttığın cihazı sadece dahili hafıza ile kısıtlıyorsun bu benim mantığıma yatmıyor...
Oyunlarda sikinti oluyor 925
şu an için hiç bir oyun 1gb lı cihazlarda sorun yapmıyor 512 ram için katılırım ama 925 e bunu derseniz haksızlık edersiniz..tüm cihazların ortak sorunu ısınmsları derseniz ki çok oynuyorum evet ısınma esnasında sıkıntı oluyor firmaların en kısa sürede bu işe çözum bulmaları lazım

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

zbahadir

Üye
930 estetik görünüyor ama telefon olarak 5' biraz büyük. Görüntülerde estetik duruyor ama yakından bakmak lazım. Elinde 920 veya 925 olan birisi için bu cihaza para vermeye değmez. @cesurpolis61 güzel özetlemiş.

Benim idealimdeki cihaz genişleyebilir bellek ve en fazla 5' ekran genişliği. Diğer özellikler sineye çekilebilir. Estetik olarak zaten Lumia başarılı olmadığı için Nokia hatırına çekilebilir.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
unutmaki 20-25 gram fazlalık için 920 ye çok ağır diyen bir çok arkadaş var elbette zevkler renkler kişiye özeldir... Dediğim gibi yeni lumia alacaklar için iyi bir cihaz ama mevcut lumiası olanlar için fazla para vermeye değmez... Beklediğim bir cihazdı ancak sd kart olmaması benim için hayal kırıklığı.... çokmu zor Bi kart yuvası koymak uygulamaların, oyunların sd karta kurulması için güncellemede buna imkan tanıyorsun, ama yeni tanıttığın cihazı sadece dahili hafıza ile kısıtlıyorsun bu benim mantığıma yatmıyor...
şu an için hiç bir oyun 1gb lı cihazlarda sorun yapmıyor 512 ram için katılırım ama 925 e bunu derseniz haksızlık edersiniz..tüm cihazların ortak sorunu ısınmsları derseniz ki çok oynuyorum evet ısınma esnasında sıkıntı oluyor firmaların en kısa sürede bu işe çözum bulmaları lazım
Bi kac videoda 925 takilmalar yasiyordu?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
930 estetik görünüyor ama telefon olarak 5' biraz büyük. Görüntülerde estetik duruyor ama yakından bakmak lazım. Elinde 920 veya 925 olan birisi için bu cihaza para vermeye değmez. @cesurpolis61 güzel özetlemiş.

Benim idealimdeki cihaz genişleyebilir bellek ve en fazla 5' ekran genişliği. Diğer özellikler sineye çekilebilir. Estetik olarak zaten Lumia başarılı olmadığı için Nokia hatırına çekilebilir.
aynen benim aradığım özelikler sd kart ve 5 inç ta, ful hd ekran ...şimdi özetlersek 1520 nin aynı özelliklerine sahip minisine ihtiyacımız var iken ve dediğiniz gibi 920 ve 925 ram haricinde aynı özelliklere sahip iken 930 çok gereksiz oldu kimse kamerası daha iyi demesin..... Fazla değil bir kaç ay öncesinde 920 ve 925 in kamera perfonmansını herkes beğeniyordu özellikle gece çekimleri gayet başarılı aynı kamerayı koy ama hafızayı genişlet ne kaybedersin .
videolara bakıp aldanmamak lazım en iyi yorumu kullanıcılar yapar..

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

zbahadir

Üye
İntermne

Bir kaç kere bende oldu takılmalar. bu takılmalar dikkate ettim de İnternet'e bağlanan veya arada İnternet gereksinimi duyan uygulamalarda oluyor. Örneğin bugün benim yeğen bir oyunu oynarken sürekli takılınca bende bağlı Turkcell İnterneti kapattım normale döndü. Tam olarak ondan mıdır emin değilim ama bunlar donanım yetersizliği gibi şeyler değil tamamen yazılımsal.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ben tasarımını çok beğendim ama sanki biraz kalın gibi duruyor Lumia 930. Şuan kullandığım Galaxy S4'ü satıp Lumia 930 alsam mı diye düşünmedim de değil :) Ama tabiki önce bi telefonu eline alıp incelemek lazım en doğru karar bu şekilde verilir sanırım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler mc 9inc den kucuk teller ve tabletlere wp yuklenebilecek mi dedi?

Anußis

Anußis

Üye
Kendi görüşüm ; Bal rengi yerine sarı olsaydı daha iyi olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy

zbahadir

Üye
Beyler mc 9inc den kucuk teller ve tabletlere wp yuklenebilecek mi dedi?

Sanırım bu üreticilerle ilgili. Üreticiler 9'ten düşük bütün cihazlara lisans ücreti ödemeden WP yükleyebilecekler. Son kullanıcıya ulaşan WP tabanlı cihazda zaten Windows Phone işletim sistemi ücretsiz geliyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sanırım bu üreticilerle ilgili. Üreticiler 9'ten düşük bütün cihazlara lisans ücreti ödemeden WP yükleyebilecekler. Son kullanıcıya ulaşan WP tabanlı cihazda zaten Windows Phone işletim sistemi ücretsiz geliyor.
Mesela ben kendim s3minime wp yukleyebilecek miyim?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt