Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
o kocaman ekranda bunca işi yapıp akşamı buluyorsan iyi bir performansi var bataryanın :)

Galaxy Note, Galaxy S3, HTC One, Lumia1020 ve İphone 5 kullandım ilk defa bu kadar memnunum.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
ben de 1520 kullanımımı söyleyeyim; günde 1 saat kadar fifa 14 oynuyorum, Yarım saat kadar kamera kullanımım var, 3G açık hep. Gün sonunda yaklaşık 65-70% arası bir şarjla eve geliyorum. 2.gün sonunda kasıp bitiriyorum şarjı. Rahatça çıkıyor maşallah iki gün ama ikinci gün yine de tedbirli kullanıyorum. O kadar FIFA oynamıyorum ve 2g-3g arası geçiş yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Invoke
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Asil soru 930 mu 1520 mi?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Papakudioflu da 930'un 1520 ye nazaran eksiği var demişti. Bencede 1520.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ekran boyutundan tirsiyorum
tırsacak bir şey yok korkma :) ben de başta korkuyordum, inan ki büyük ekrana alıştıktan sonra insana küçükler çok yavan geliyor. 8Si olan bir arkadaşım 15 dakika falan kullandıktan sonra kendi telefonu çocuğa garip geldi. :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
tırsacak bir şey yok korkma :) ben de başta korkuyordum, inan ki büyük ekrana alıştıktan sonra insana küçükler çok yavan geliyor. 8Si olan bir arkadaşım 15 dakika falan kullandıktan sonra kendi telefonu çocuğa garip geldi. :)
Yas kac? Ben lise 2deyim ama 1.85 boy var ellerim de normalden biraz buyuk nasil olur sizce?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yas kac? Ben lise 2deyim ama 1.85 boy var ellerim de normalden biraz buyuk nasil olur sizce?
lise ikide maşallah yani boyun :) boyum falan benim de yakın sana, hiç sıkıntı olmuyor merak etme. Tek sıkıntısı; yaz yaklaştıkça elde taşıman gerekecek. Onun dışında harika bir telefon. Zorlanmazsın.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
lise ikide maşallah yani boyun :) boyum falan benim de yakın sana, hiç sıkıntı olmuyor merak etme. Tek sıkıntısı; yaz yaklaştıkça elde taşıman gerekecek. Onun dışında harika bir telefon. Zorlanmazsın.
Eyvallah cok yardimci oldun. Peki renk sendeki ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1520 nin şarjı gün sonunu ancak mı görüyor, yoksa 1.5/ 2 yi zorluyor mu ? 1520 kullananlar?
Lumia 1320'den %15-20 daha iyi. Şöyle örnek vereyim. Eğer Lumia 1320'nin iki gün gidiyorsa,Lumia 1520 daha fazlasını daha rahat verir.
Asil soru 930 mu 1520 mi?
Hafıza sorun değilse geri kalan her şeyi İdeal. Mesela bana göre güzel cihaz Lumia 930. Hem metal kasa Polikarbon arka kapak çok hoş duruyor.

2420 MAh bataryayı da çok küçük görmüşsünüz ama Lumia 1520 ile aynı tasarruflu chipsete artı olarak OLED ekran farkı ve daha küçük ekran bence bu cihaza da iki günü rahatça çıkarttırır.

Invoke

Invoke

Üye
OLED ekran daha az şarj harcıyor, diye biliyorum. Değil mi? Bence de idare eder. Çünkü Snap800 cidden iyi bu konuda. Tamam, aynı sistem değil belki biraz garip bir örnek ama 2300mAh/Nexus 5 ile çok rahatım, üstelik IPS panel.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OLED ekran daha az şarj harcıyor, diye biliyorum. Değil mi? Bence de idare eder. Çünkü Snap800 cidden iyi bu konuda. Tamam, aynı sistem değil belki biraz garip bir örnek ama 2300mAh/Nexus 5 ile çok rahatım, üstelik IPS panel.
Ayrıca Windows Phone 8.1'den sonra görev yönetiminde yapılan geliştirmelerine daha az batarya kullanımı sağlanacaktır. Bunun da etkisini hesaplamak lazım. Ek olarak Battery Sense uygulamasıyla şarjı gereksiz yere kullanan uygulamalar da kolayca tespit edilip kaldırılabileceği için Windows Phone platformu batarya kullanımı konusunda daha iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Peki 930 da gorilla glas var mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
930 beklediğim lumişah modeli

Invoke

Invoke

Üye
Oyle deme sirf sarj icin sececek olanlar olabilir

Şarj çok fark etmeyecek bence. Sonuçta IPS ve daha büyük bir ekrana sahip 1520. 3 aşağı 5 yukarı aynı olur, tahminen.

Ama daha büyük ekran ve hafıza kartı desteği, güzel artılar. Ayrıca tasarım olarak ikisi de şık olsa da 1520 bana göre daha güzel duruyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

Üst Alt