Akhtoher
Üye
o kocaman ekranda bunca işi yapıp akşamı buluyorsan iyi bir performansi var bataryanın![]()
Galaxy Note, Galaxy S3, HTC One, Lumia1020 ve İphone 5 kullandım ilk defa bu kadar memnunum.
o kocaman ekranda bunca işi yapıp akşamı buluyorsan iyi bir performansi var bataryanın![]()
1520 arkadaşAsil soru 930 mu 1520 mi?
En azından 1820 çıkana kadar 
1520 arkadaşEn azından 1820 çıkana kadar
![]()
Ekran boyutundan tirsiyorumPapakudioflu da 930'un 1520 ye nazaran eksiği var demişti. Bencede 1520.
tırsacak bir şey yok korkmaEkran boyutundan tirsiyorum
ben de başta korkuyordum, inan ki büyük ekrana alıştıktan sonra insana küçükler çok yavan geliyor. 8Si olan bir arkadaşım 15 dakika falan kullandıktan sonra kendi telefonu çocuğa garip geldi. 
1" = 25.4 mm = 2.9 cm dir kafadan 3 cm daha büyük deEkran boyutundan tirsiyorum

O zaman sikinti yok1" = 25.4 mm = 2.9 cm dir kafadan 3 cm daha büyük de![]()

Yas kac? Ben lise 2deyim ama 1.85 boy var ellerim de normalden biraz buyuk nasil olur sizce?tırsacak bir şey yok korkmaben de başta korkuyordum, inan ki büyük ekrana alıştıktan sonra insana küçükler çok yavan geliyor. 8Si olan bir arkadaşım 15 dakika falan kullandıktan sonra kendi telefonu çocuğa garip geldi.
![]()
lise ikide maşallah yani boyunYas kac? Ben lise 2deyim ama 1.85 boy var ellerim de normalden biraz buyuk nasil olur sizce?
boyum falan benim de yakın sana, hiç sıkıntı olmuyor merak etme. Tek sıkıntısı; yaz yaklaştıkça elde taşıman gerekecek. Onun dışında harika bir telefon. Zorlanmazsın.Eyvallah cok yardimci oldun. Peki renk sendeki ?lise ikide maşallah yani boyunboyum falan benim de yakın sana, hiç sıkıntı olmuyor merak etme. Tek sıkıntısı; yaz yaklaştıkça elde taşıman gerekecek. Onun dışında harika bir telefon. Zorlanmazsın.
Lumia 1320'den %15-20 daha iyi. Şöyle örnek vereyim. Eğer Lumia 1320'nin iki gün gidiyorsa,Lumia 1520 daha fazlasını daha rahat verir.1520 nin şarjı gün sonunu ancak mı görüyor, yoksa 1.5/ 2 yi zorluyor mu ? 1520 kullananlar?
Hafıza sorun değilse geri kalan her şeyi İdeal. Mesela bana göre güzel cihaz Lumia 930. Hem metal kasa Polikarbon arka kapak çok hoş duruyor.Asil soru 930 mu 1520 mi?
Ayrıca Windows Phone 8.1'den sonra görev yönetiminde yapılan geliştirmelerine daha az batarya kullanımı sağlanacaktır. Bunun da etkisini hesaplamak lazım. Ek olarak Battery Sense uygulamasıyla şarjı gereksiz yere kullanan uygulamalar da kolayca tespit edilip kaldırılabileceği için Windows Phone platformu batarya kullanımı konusunda daha iyi olabilir.OLED ekran daha az şarj harcıyor, diye biliyorum. Değil mi? Bence de idare eder. Çünkü Snap800 cidden iyi bu konuda. Tamam, aynı sistem değil belki biraz garip bir örnek ama 2300mAh/Nexus 5 ile çok rahatım, üstelik IPS panel.
Gorilla Glass 3 var.Peki 930 da gorilla glas var mi?
Oyle deme sirf sarj icin sececek olanlar olabilir930 varken 1520'nin yüzüne bakmam.
Gorilla Glass 3 var.
Oyle deme sirf sarj icin sececek olanlar olabilir