papakudioflu
Emekli Yönetici
Eksiği varAlikemal bu 930 un 1520 den bir üstün yanı varmı acaba,bataryadan dolayı bu gözümden düştüde![]()

Eksiği varAlikemal bu 930 un 1520 den bir üstün yanı varmı acaba,bataryadan dolayı bu gözümden düştüde![]()

Ohh bee,eyvallahEksiği var![]()

Benim de hala kızdığım nokta neden illa bir yerinden kısmak zorundasın. Rakiplerinden çok daha öne geçebileceği modeli rahatlıkla tasarlayabilirler. Bilerek yapmıyorlar.
Tahminimce tamamen satış stratejisi. Yani satın alınan telefonun ömrü kısa olmalı, kısa olması için rakiplerinden 10 puan önde bir cihaz yapabilecekken sadece 1 puan önde yapmalısın ki hemen kısa sürede rakiplerin seni yakalayabilsin ve sende akabinde yeni bir telefon daha çıkart. 1 puan daha arttırılmış yeni telefon yap. Sonra satın alınmış önceki telefonlarına çabucak yetişen rakipleri gösterip onlardan 1 puan öne geçmiş bu yeni telefonuna milleti yönelt. Böylece kısa sürede yeni telefon satmaya başla. Ha yeni yaptığın bu telefonu da istesen 10 puan önde yapabilirdin ama tabi o da çabuk eskisin ve hemen yeni bir telefon daha yap-sat diye sadece 1 puan önde yapmalısın. Böylece adım adım yükselt ama çok satış yap.
Neyse biz yine Lumia 935 bekleyelim. Genişletilebilir hafıza ile gelir. İnşallah onunda ekranını büyütmezler. 5' iyidir.
Günün sorusu 930'un Türkiye de ki fiyatı ne olur?
Ben cihazı çok beğendim Türkiye'ye geldiği an gidip alıyorum. Evet batarya biraz yetersiz olmuş rakiplerine göre ama çok oyun oynanmadığı surece 1gunu rahatlıkla çıkarır diye tahmin ediyorum. Hafıza kart girişi olmaması kotu olmuş genel olarak ama benim için sorun değil zaten 1.5 senedir telefonumda 15gb'den fazla boş alan var hayli hayli yetiyor bana
Bu arada cortana olayına üzüldüm 2015te kullanabilecekmişiz keşke bize de geleydi1520 nin şarjı gün sonunu ancak mı görüyor, yoksa 1.5/ 2 yi zorluyor mu ? 1520 kullananlar?

o kocaman ekranda bunca işi yapıp akşamı buluyorsan iyi bir performansi var bataryanınBen cihazın tüm özelliklerini aşırı derecede kullanırım günü zor çıkarıyorum fakat böyle bir deneyim bana şaşırtıcı geliyor. Aynı kullanımda İphone 5 i günde üç kere şarj ediyorum oradan anlayın farkı![]()