Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Lumia gibi bir telefon alan kişi mutlaka fotoğraf ve resim için alıyordur yoksa niye alayım gider Samsung Galaxy S3/S4 alırım. Fotoğraf ve video çekimi için 32 GB hafıza çok yetersiz. En uyduruk fotoğraf makinasında bile genişletilebilir hafıza diye bir şey var.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim de hala kızdığım nokta neden illa bir yerinden kısmak zorundasın. Rakiplerinden çok daha öne geçebileceği modeli rahatlıkla tasarlayabilirler. Bilerek yapmıyorlar.
Tahminimce tamamen satış stratejisi. Yani satın alınan telefonun ömrü kısa olmalı, kısa olması için rakiplerinden 10 puan önde bir cihaz yapabilecekken sadece 1 puan önde yapmalısın ki hemen kısa sürede rakiplerin seni yakalayabilsin ve sende akabinde yeni bir telefon daha çıkart. 1 puan daha arttırılmış yeni telefon yap. Sonra satın alınmış önceki telefonlarına çabucak yetişen rakipleri gösterip onlardan 1 puan öne geçmiş bu yeni telefonuna milleti yönelt. Böylece kısa sürede yeni telefon satmaya başla. Ha yeni yaptığın bu telefonu da istesen 10 puan önde yapabilirdin ama tabi o da çabuk eskisin ve hemen yeni bir telefon daha yap-sat diye sadece 1 puan önde yapmalısın. Böylece adım adım yükselt ama çok satış yap.

• Beğen
Tepkiler: capkino06

zbahadir

Üye
Benim de hala kızdığım nokta neden illa bir yerinden kısmak zorundasın. Rakiplerinden çok daha öne geçebileceği modeli rahatlıkla tasarlayabilirler. Bilerek yapmıyorlar.
Tahminimce tamamen satış stratejisi. Yani satın alınan telefonun ömrü kısa olmalı, kısa olması için rakiplerinden 10 puan önde bir cihaz yapabilecekken sadece 1 puan önde yapmalısın ki hemen kısa sürede rakiplerin seni yakalayabilsin ve sende akabinde yeni bir telefon daha çıkart. 1 puan daha arttırılmış yeni telefon yap. Sonra satın alınmış önceki telefonlarına çabucak yetişen rakipleri gösterip onlardan 1 puan öne geçmiş bu yeni telefonuna milleti yönelt. Böylece kısa sürede yeni telefon satmaya başla. Ha yeni yaptığın bu telefonu da istesen 10 puan önde yapabilirdin ama tabi o da çabuk eskisin ve hemen yeni bir telefon daha yap-sat diye sadece 1 puan önde yapmalısın. Böylece adım adım yükselt ama çok satış yap.

Doğru söylüyorsunuz. Zaten Nokia'nın bugüne kadar yaptığı en iyi telefon N95'dir ondan sonra hep bir şeyler eksik gitmiştir. Resmen hayal kırıklığına uğradım.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
dedereis123

dedereis123

Üye
Çıktıkdan 3 4 ay sonra fiyatı 2.elleri fiyatı yarısına düşer zaten ben öyle bir şekilde almay düşünürüm :D

zbahadir

Üye
Neyse biz yine Lumia 935 bekleyelim. Genişletilebilir hafıza ile gelir. İnşallah onunda ekranını büyütmezler. 5' iyidir.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tasarım perfecto :D

goktas19

goktas19

Üye
Neyse biz yine Lumia 935 bekleyelim. Genişletilebilir hafıza ile gelir. İnşallah onunda ekranını büyütmezler. 5' iyidir.
:oke:Günün sorusu 930'un Türkiye de ki fiyatı ne olur?
@papakudioflu @bulutsuzgece

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu anda hala 1520 king arkadaşlar:)

beats

beats

Üye
İmalatından biraz video :p
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet ve goktas19
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
2420mAh ne ya 2500 yap bari :) Ben cihazı çok beğendim Türkiye'ye geldiği an gidip alıyorum. Evet batarya biraz yetersiz olmuş rakiplerine göre ama çok oyun oynanmadığı surece 1gunu rahatlıkla çıkarır diye tahmin ediyorum. Hafıza kart girişi olmaması kotu olmuş genel olarak ama benim için sorun değil zaten 1.5 senedir telefonumda 15gb'den fazla boş alan var hayli hayli yetiyor bana :) Bu arada cortana olayına üzüldüm 2015te kullanabilecekmişiz keşke bize de geleydi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ozakin70

ozakin70

Üye
Ayni lumia icon

ademoz05

ademoz05

Üye
At çöpe at at att

YkPkY

YkPkY

Üye
32gb yetmiyor.sırf en yüksek oyunlarla benim cihaz 16gb ı dolu.
Müzik atmamama rağmen 6gb boş yerim kaldı.
Hayal kırıklığına uğrattın beni Nokia.
Hele pilin çok kötü.günü çıkarmaz o ekranla

Çırak ile gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Invoke

Invoke

Üye
1520 nin şarjı gün sonunu ancak mı görüyor, yoksa 1.5/ 2 yi zorluyor mu ? 1520 kullananlar?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1520 nin şarjını bende merak ediyorum ne kadar gidiyor acaba?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520 nin şarjı gün sonunu ancak mı görüyor, yoksa 1.5/ 2 yi zorluyor mu ? 1520 kullananlar?

Ben cihazın tüm özelliklerini aşırı derecede kullanırım günü zor çıkarıyorum fakat böyle bir deneyim bana şaşırtıcı geliyor. Aynı kullanımda İphone 5 i günde üç kere şarj ediyorum oradan anlayın farkı :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Invoke
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ben cihazın tüm özelliklerini aşırı derecede kullanırım günü zor çıkarıyorum fakat böyle bir deneyim bana şaşırtıcı geliyor. Aynı kullanımda İphone 5 i günde üç kere şarj ediyorum oradan anlayın farkı :)
o kocaman ekranda bunca işi yapıp akşamı buluyorsan iyi bir performansi var bataryanın :)

Üst Alt