o zamanın en iyi telefonu nu düşünüyorum bende en iyisi hangisi ise o bir altı falan olmaz sonra yine 3,4 sene kullanır yenilerim şimdi teknolojiyi takip ediyorum benim zamanıma neler gelir en etkileyici türkçe bir cortana olurO zamana neler çıkar neler.![]()
Her güzelin bir kusuru varır. Bunun da tek kusuru Glance ekranı olmaması![]()

Benim 920'de bir gram etki etmedi vallaŞarj yiyor zaten, boş ver.![]()

Görüntüleme hafızası gibi bir chipsetiyle yokmuş ama mutlaka bir yolu bulunur diye düşünüyorum.ekranın ne eksiği varki glance sreen yok.sensör desen oda var.
anlamadım gitti
Hıı tamam o zaman ya ben de telefonun bilmedik abuk subuk bir yanı mı var dedim Cumhur böyle diyorİlk gördüğümde beğenmedim, ancak build'de kullanılınca fena değil gibi dedim. 5 inç ve 1080p olunca bir de teknik detaylar gelince "siyahını da bi incelemek lazım" dedim
Ben ilk yorumu yaptığımda özellikleri göremedim ve cihaz 5.5" yada 6" gibi geldi. Büyük telefon sevmiyorum![]()
ben de 5 ten büyük sevmiyorum ama şu a n elimdeki LG G2 5,2 inç ona da yapacak bir şeyim yoktu ondan kullanıyorum yoksa cepte falan belirgin oluyor otrurken kalkarken rahatsız falan ediyor 
Görüntüleme hafızası gibi bir chipsetiyle yokmuş ama mutlaka bir yolu bulunur diye düşünüyorum.
Tasarımı hoş gerçekten.
Bu tarz hafif yuvarlatılmış köşeli tasarımlar hoşuma gidiyor. Bir de Nokia ' nın kullandığı farklı renkler Yakışmış.İlk sayfaya yeni görseller eklendi.
Kilit ekranından ayarlanıcaktır.Şu değişik şekil kilit ekranını nasıl ayarlayacağız acaba
Ekstra bir uygulama ya da temsili resim değilse şahane.Kilit ekranından ayarlanıcaktır.
Yuvarlak olan ve yamuk saatli olan resmi olarak tanıtıldı.Ekstra bir uygulama ya da temsili resim değilse şahane.
Ön yüklü olarak kilit ekranı temaları gelecek. Tabi sonradan yenileri de mağazaya eklenir.Ekstra bir uygulama ya da temsili resim değilse şahane.
Ön yüklü olarak kilit ekranı temaları gelecek. Tabi sonradan yenileri de mağazaya eklenir.