Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Her güzelin bir kusuru varır. Bunun da tek kusuru Glance ekranı olmaması :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O zamana neler çıkar neler. :D
o zamanın en iyi telefonu nu düşünüyorum bende en iyisi hangisi ise o bir altı falan olmaz sonra yine 3,4 sene kullanır yenilerim şimdi teknolojiyi takip ediyorum benim zamanıma neler gelir en etkileyici türkçe bir cortana olur

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arka kamera çok kötü duruyor ama tasarım olarak çok beğendim Lumia'nın en güzel telefonu bence :oke: ( Tasarım olarak )

YkPkY

YkPkY

Üye
ekranın ne eksiği varki glance sreen yok.sensör desen oda var.
anlamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekranın ne eksiği varki glance sreen yok.sensör desen oda var.
anlamadım gitti
Görüntüleme hafızası gibi bir chipsetiyle yokmuş ama mutlaka bir yolu bulunur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
OozyStaw

OozyStaw

Üye
İlk gördüğümde beğenmedim, ancak build'de kullanılınca fena değil gibi dedim. 5 inç ve 1080p olunca bir de teknik detaylar gelince "siyahını da bi incelemek lazım" dedim :kıskıs:

Ben ilk yorumu yaptığımda özellikleri göremedim ve cihaz 5.5" yada 6" gibi geldi. Büyük telefon sevmiyorum ;)
Hıı tamam o zaman ya ben de telefonun bilmedik abuk subuk bir yanı mı var dedim Cumhur böyle diyor :) ben de 5 ten büyük sevmiyorum ama şu a n elimdeki LG G2 5,2 inç ona da yapacak bir şeyim yoktu ondan kullanıyorum yoksa cepte falan belirgin oluyor otrurken kalkarken rahatsız falan ediyor :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Görüntüleme hafızası gibi bir chipsetiyle yokmuş ama mutlaka bir yolu bulunur diye düşünüyorum.

ilginç Bi durum.üst donanımlı bir cihazına bunu koymaması.
Bu özelliğin tek patenti Nokia da.kendini düşürmüş

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Telefon çok iyi hoş güzel ama bence Li-Ion 2420 mAh batarya böyle bi telefona çok az geldi. 1520nin bataryası 3400 mAh dı yanılmıyosam. 930un batarya sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

Türe

Türe

Üye
Tasarımı hoş gerçekten.

PureFood

PureFood

Üye
Şu değişik şekil kilit ekranını nasıl ayarlayacağız acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen