dilmenibrahim
Üye
bende senin gibi düşünüyorum 2015 sonu gibi 1520 olmaz ama o zamanın iyisi bir büyük ekranlı 5 ve üstü telefon alınabilir kısmetDaha ne kadar idare etsin.![]()
bende senin gibi düşünüyorum 2015 sonu gibi 1520 olmaz ama o zamanın iyisi bir büyük ekranlı 5 ve üstü telefon alınabilir kısmetDaha ne kadar idare etsin.![]()
| Size | 137x71x9.8 mm | 130x70x10.7 |
| Weight | 167g | 185g |
| Screen size | 5 inch | 4.5 inch |
| Screen Res | 1080P | 720P |
| Screen glass | Corning® Gorilla® Glass 3 | Corning® Gorilla® Glass |
| PPI | 441 | 332 |
| Glance Screen | No | Yes |
| Processor | Quad-Core Qualcomm Snapdragon™ 800 at 2.2 ghz | Dual-Core Qualcomm Snapdragon™ S4 at 1.5 ghz |
| RAM | 2 GB | 1 GB |
| Storage | 32GB | 32GB |
| microSD | No | No |
| Battery | 2420 mAh, fixed | 2000 mAh |
| Battery Life | 18 days standby, 9 h WIFI browsing | 19 days, 9 h WIFI browsing |
| Wireless charging | Yes, Qi | Yes, Qi |
| Camera – Rear | 20 megapixel with OIS, f2/4 | 8.7 megapixel with OIS |
| Camera –Front | 1.2 megapixel wide-angle, f/2.4 | 1.2 megapixel wide-angle, f/2.4 |
| Flash | Dual LED | Dual LED |
| Miracast | Yes | No |
| Audio | 4 Rich Recording Microphones with Dolby® Digital Plus | 3 Rich Recording Microphones |
| Colours | Green, Orange, White and Black | Yellow, Red, White, Grey, Black |
Evet pili 500 1000 mah daha yüksek kullanabilirlermiş artık akıllı telefonlarda bu pil sorununu çözmeleri lazım tüm firmalar en az iki rahat gün standart olmalıLumia 930 un pil durumu biraz insafsız olmuş gibi tüm özellikleri tepede kullanıp pilde böyle bir tercih yapmaları biraz abes kaçmış. Uzun uğraşlarla bir günü tamamlar herhalde![]()
Aciklamalara göre lumia 930 da da icon da ki gibi glance screen olmayacak

An itibariyle Lumia 930 benim için bitmiştir.Lumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.

Lumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bendende 8.1 li 930un videosu

Youtube engeli kaldırıldı. Yakında izlersin.Youtube kapalı iken cep telefonlarından izlemek neredeyse imkansızken Youtube'dan video paylaşımı![]()
bende senin gibi düşünüyorum 2015 sonu gibi 1520 olmaz ama o zamanın iyisi bir büyük ekranlı 5 ve üstü telefon alınabilir kısmet

Lumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.
5" ve üzerinde bu şekilde.
Nokia' Alıntı:Genişletilebilir hafıza kartı türü: Hayır
Çıkarılabilir batarya: Hayır