Başarılı gibi gözükse de iyi ki 1520 almışım dedirtti.
930 güzel ama ben 1520'yi daha çok beğeniyorum.
Snap 805'li cihaz var mı şuan? 805 ile gelecek olsa daha da geç kalırdı. Ayrıca 800 ile 805 arasında dağlar yok. 800lü cihazın hiç bir eksiği, geri kalmışlığı olmaz.
Belki biraz daha bekleyip çıkartılabilirdi hem o zaman WP 8,1 ile tanıtılabilirdi ve o zaman rakiplerine karşı bir adım önde olabilirdi.
8,1 ile gelecek ama WP 8 ile tanıtıldı. 2 hafta daha geçikse bence kimse bir şey kaybetmez.Zaten 8.1 ile gelir. 5" üst düzey, global bir cihaz bekleyen çok insan vardır. Çok bile beklediler. Cihaz gelene kadar hala bekleyecekler 805 olsa iyice geçerdi zaman.
Bu etkinlikler sandığınız kadar ucuza yapılmıyordur. Hazır etkinlik işte tanıttılar aradan çıktı8,1 ile gelecek ama WP 8 ile tanıtıldı. 2 hafta daha geçikse bence kimse bir şey kaybetmez.

Koskoca Microsoft/Nokia dan bahsediyoruz onlar için ne kadar maliyetli olabilir?Bu etkinlikler sandığınız kadar ucuza yapılmıyordur. Hazır etkinlik işte tanıttılar aradan çıktıBen olsam bende aynı şekilde yapardım
![]()
32 gb hafıza yeterli değil mi arkadaşlar? Beğenmemek için bahaneler üretmek kolay.Ona kalırsa 5" fu ll HD ekran 3400 mah batarya 64 gb hafıza 41 mp kamera s800 işlemci 3 gb ram olsa tadından yenmezdi.
Bence yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum
![]()
Batarya az ona bir şey diyemem ama hafızanın rahatlıkla yeteceğini düşünüyorumCihaz pili haricinde cok yeterli bir cihaz... 5 inch flagship telefonlar artik cogunlukla 3000 mah pil ile geliyor.. 930 da en azindan 2800 olmaliydi bana gore...

Tahmin bile edemezsinKoskoca Microsoft/Nokia dan bahsediyoruz onlar için ne kadar maliyetli olabilir?
ayrıca Nokia'nın bir,etkinlik düzenlemesiyle Build etkinliğinin arasında dünya kadar fark var. Şu anda cep telefonu sektörünün en prestijli etkinliklerinden birisi Build. Milyonlarca insan canlı yayında seyrediyor.Tamam bunları kabul ediyorum ama neden Mİcro SD yuvası yokTahmin bile edemezsinayrıca Nokia'nın bir,etkinlik düzenlemesiyle Build etkinliğinin arasında dünya kadar fark var. Şu anda cep telefonu sektörünün en prestijli etkinliklerinden birisi Build. Milyonlarca insan canlı yayında seyrediyor.

Valla amiral gemisi dediğin modele sd kart kesinlikle koymalısın artık neden diyeceksin düşünsene bir oyun 3 gb yer kapladığı bir dönemdeyiz hangi 32 gb hafıza yetecek insanlara? 1080 p video öeksen 15 dk kaç gb yer kapalyacak mesela o kadar foto çekeceksin32 gb hafıza yeterli değil mi arkadaşlar? Beğenmemek için bahaneler üretmek kolay.Ona kalırsa 5" fu ll HD ekran 3400 mah batarya 64 gb hafıza 41 mp kamera s800 işlemci 3 gb ram olsa tadından yenmezdi.
Bence yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum
![]()
bence sd kart olmalıydı ahh nokia ahh bi 1520 gibi yapamadın. Hala en baba teleonu 1520 arkadaş kim ne derse desin. Onunda eksisi 6 inç olması. Bari 5.2 inçlik bir model çıksa da sd kart desteği olsa birazda pil büyüseBatarya az ona bir şey diyemem ama hafızanın rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum![]()