Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kesinlikle 1520

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
goktas19

goktas19

Üye
930 güzel ama ben 1520'yi daha çok beğeniyorum. :D

Snap 805'li cihaz var mı şuan? 805 ile gelecek olsa daha da geç kalırdı. Ayrıca 800 ile 805 arasında dağlar yok. 800lü cihazın hiç bir eksiği, geri kalmışlığı olmaz.

Belki biraz daha bekleyip çıkartılabilirdi hem o zaman WP 8,1 ile tanıtılabilirdi ve o zaman rakiplerine karşı bir adım önde olabilirdi.

Invoke

Invoke

Üye
Belki biraz daha bekleyip çıkartılabilirdi hem o zaman WP 8,1 ile tanıtılabilirdi ve o zaman rakiplerine karşı bir adım önde olabilirdi.

Zaten 8.1 ile gelir. 5" üst düzey, global bir cihaz bekleyen çok insan vardır. Çok bile beklediler. Cihaz gelene kadar hala bekleyecekler 805 olsa iyice geçerdi zaman.

csH

csH

Üye
batarya kötüymüş:(

capkino06

Üye
32 gb hafıza yeterli değil mi arkadaşlar? Beğenmemek için bahaneler üretmek kolay. :) Ona kalırsa 5" full HD ekran 3400 mah batarya 64 gb hafıza 41 mp kamera s800 işlemci 3 gb ram olsa tadından yenmezdi. :) Bence yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
goktas19

goktas19

Üye
Zaten 8.1 ile gelir. 5" üst düzey, global bir cihaz bekleyen çok insan vardır. Çok bile beklediler. Cihaz gelene kadar hala bekleyecekler 805 olsa iyice geçerdi zaman.
8,1 ile gelecek ama WP 8 ile tanıtıldı. 2 hafta daha geçikse bence kimse bir şey kaybetmez.

Türe

Türe

Üye
Batarya 2400 mü :ah

capkino06

Üye
8,1 ile gelecek ama WP 8 ile tanıtıldı. 2 hafta daha geçikse bence kimse bir şey kaybetmez.
Bu etkinlikler sandığınız kadar ucuza yapılmıyordur. Hazır etkinlik işte tanıttılar aradan çıktı ;) Ben olsam bende aynı şekilde yapardım :)

goktas19

goktas19

Üye
Bu etkinlikler sandığınız kadar ucuza yapılmıyordur. Hazır etkinlik işte tanıttılar aradan çıktı ;) Ben olsam bende aynı şekilde yapardım :)
Koskoca Microsoft/Nokia dan bahsediyoruz onlar için ne kadar maliyetli olabilir?

cank551977

cank551977

Üye
32 gb hafıza yeterli değil mi arkadaşlar? Beğenmemek için bahaneler üretmek kolay. :) Ona kalırsa 5" fu ll HD ekran 3400 mah batarya 64 gb hafıza 41 mp kamera s800 işlemci 3 gb ram olsa tadından yenmezdi. :) Bence yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum :)

Cihaz pili haricinde cok yeterli bir cihaz... 5 inch flagship telefonlar artik cogunlukla 3000 mah pil ile geliyor.. 930 da en azindan 2800 olmaliydi bana gore...

capkino06

Üye
Cihaz pili haricinde cok yeterli bir cihaz... 5 inch flagship telefonlar artik cogunlukla 3000 mah pil ile geliyor.. 930 da en azindan 2800 olmaliydi bana gore...
Batarya az ona bir şey diyemem ama hafızanın rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Koskoca Microsoft/Nokia dan bahsediyoruz onlar için ne kadar maliyetli olabilir?
Tahmin bile edemezsin:ehe ayrıca Nokia'nın bir,etkinlik düzenlemesiyle Build etkinliğinin arasında dünya kadar fark var. Şu anda cep telefonu sektörünün en prestijli etkinliklerinden birisi Build. Milyonlarca insan canlı yayında seyrediyor.

• Beğen
Tepkiler: capkino06, goktas19 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
805 büyük mesele değil, diyorum. Anlatamıyorum kimseye. :D

goktas19

goktas19

Üye
Tahmin bile edemezsin:ehe ayrıca Nokia'nın bir,etkinlik düzenlemesiyle Build etkinliğinin arasında dünya kadar fark var. Şu anda cep telefonu sektörünün en prestijli etkinliklerinden birisi Build. Milyonlarca insan canlı yayında seyrediyor.
Tamam bunları kabul ediyorum ama neden Mİcro SD yuvası yok :( :(

dakamon

dakamon

Üye
32 gb hafıza yeterli değil mi arkadaşlar? Beğenmemek için bahaneler üretmek kolay. :) Ona kalırsa 5" fu ll HD ekran 3400 mah batarya 64 gb hafıza 41 mp kamera s800 işlemci 3 gb ram olsa tadından yenmezdi. :) Bence yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum :)
Valla amiral gemisi dediğin modele sd kart kesinlikle koymalısın artık neden diyeceksin düşünsene bir oyun 3 gb yer kapladığı bir dönemdeyiz hangi 32 gb hafıza yetecek insanlara? 1080 p video öeksen 15 dk kaç gb yer kapalyacak mesela o kadar foto çekeceksin :) bence sd kart olmalıydı ahh nokia ahh bi 1520 gibi yapamadın. Hala en baba teleonu 1520 arkadaş kim ne derse desin. Onunda eksisi 6 inç olması. Bari 5.2 inçlik bir model çıksa da sd kart desteği olsa birazda pil büyüse

zbahadir

Üye
Lumia 925'i şekil olarak beğenmiyorum. Ben biraz daha keskin kenarlı telefonları beğeniyorum aynen 930 gibi. Lumia 930'un en büyük eksikliği genişletilebilir hafıza yuvasının olmaması. İlla bir eksik olmak zorun da mı?

• Beğen
Tepkiler: goktas19
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alikemal bu 930 un 1520 den bir üstün yanı varmı acaba,bataryadan dolayı bu gözümden düştüde:)

Üst Alt