Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
teknik özellikleri belli değil değilmi ?

serverfun912

serverfun912

Üye
Lumia 820'nin 2 GB ram,Ön yüzü full ekran(Fiziksel butonsuz),Ekrançözünürlüğü 768X1280,kamerası 14MP Pureview Carl Zeiss,ön kamerası 2 MP ve 130 gr. versiyonu çıksa düşünmem koşarak almaya giderim :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Valla beğenmedim.

5 inç'ten büyükse almak istemiyorum ;)
Nerersini beğenmedin ki Cumhur, görüşlerini dinlemek istiyorum :) bence Tasarım olarak çekici duruyor çerçevelerde hoş turuncusu ve yeşilin tonları harika :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
çok güzel bir cihaz.

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia Türkiye sitesine koymuş bile özelliklerini. Çok yakında yazıyor.

Hafıza kartı takılamıyormuş, o kötü olmuş bence. Bir de 2420mp az değil mi yahu o telefona? Pil yetmez bence.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve beats
goktas19

goktas19

Üye
Nokia Türkiye sitesine koymuş bile özelliklerini. Çok yakında yazıyor.

Hafıza kartı takılamıyormuş, o kötü olmuş bence. Bir de 2420mp az değil mi yahu o telefona? Pil yetmez bence.

Hafıza kartı giriş yeri yok?? :blink::blink::blink:

Invoke

Invoke

Üye
Hafıza kartı yok mu? :/

enessrsy

enessrsy

Üye
Pili inşallah 920 gibi problem çıkarmaz. 2420mAh beklediğimden az geldi.

TurboCall

TurboCall

Üye
930 Türkiye Sitesinde Gençler (Gereksiz ifade kirliliği)

Yönetici tarafından düzenlendi:
goktas19

goktas19

Üye
Nokia' Alıntı:
Genişletilebilir hafıza kartı türü: Hayır
Çıkarılabilir batarya: Hayır
Bu Nokia bizimle dalga mı geçiyor ya? :bann::grrr: (Edit: Gereksiz ifade kirliliği)

Yönetici tarafından düzenlendi:
beats

beats

Üye
Icon'da amoled ekran olmasına rağmen glance yoktu bunda da aynısı olabilir mi ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nerersini beğenmedin ki Cumhur, görüşlerini dinlemek istiyorum :) bence Tasarım olarak çekici duruyor çerçevelerde hoş turuncusu ve yeşilin tonları harika :)

İlk gördüğümde beğenmedim, ancak build'de kullanılınca fena değil gibi dedim. 5 inç ve 1080p olunca bir de teknik detaylar gelince "siyahını da bi incelemek lazım" dedim :kıskıs:

Ben ilk yorumu yaptığımda özellikleri göremedim ve cihaz 5.5" yada 6" gibi geldi. Büyük telefon sevmiyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence gerçekten etkileyici bir cihaz.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
5 inç ve 1520 donanımı.İşte bu lumia alınır :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cihaza dikkat ettikçe sizin de zorunuzla beğeniyorum. Ama asla bir NL920 olamaz benim gözümde ;)

Snapdragon 800 ve 2GB ram da etkileyici olmuş. Ayrıca grafik işlemcisi de 800 sayesinde sağlam olacak.

cank551977

cank551977

Üye
Donanim, sekil semal cok guzel ancak pil olmamis... ne olurdu suna 3000 mah pil koysaydin Nokia...:( satis rekorlari kirardin o zaman...

goktas19

goktas19

Üye
Benim anlamadığım bu telefon amiral telefonu ise Nokia'nın neden Snapdragon 800 de 805 değil? Hani amiraldi? En beklediğim şey iyi bir telefon ve hafıza kartı giriş yeriydi(fazla film izleyenler beni anlar) ve oda yok...

Invoke

Invoke

Üye
930 güzel ama ben 1520'yi daha çok beğeniyorum. :D
Benim anlamadığım bu telefon amiral telefonu ise Nokia'nın neden Snapdragon 800 de 805 değil? Hani amiraldi? En beklediğim şey iyi bir telefon ve hafıza kartı giriş yeriydi(fazla film izleyenler beni anlar) ve oda yok...

Snap 805'li cihaz var mı şuan? 805 ile gelecek olsa daha da geç kalırdı. Ayrıca 800 ile 805 arasında dağlar yok. 800lü cihazın hiç bir eksiği, geri kalmışlığı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt