kararsızım arkadaşlar nokıa 5800-samsung s8300 ve samsung i780

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım arkadaşlar nokıa 5800-samsung s8300 ve samsung i780
sa arkadaşlar 5800-s8300-i780 kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım 5800 araştırıyorum kullananlar hiç tavsiye etmiyorlar ama özellikleri çok güzel...s8300 harika kızaklı hem dokunmatik tek sorun wireless yok..8mp kamera olması mükemmel sizce bu telefon nasıldır ve son olarak samsung i780 telefon çok güzel wirelees falan var bi tek ses çok çıkmıo ayrıca ekranda dokunmatik ortadaki harekete duyarlı yerden telefonu yönetebiliyoruz bu özelligide çok hoşuma gitti...kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce hangisi sorunsuz kullanabilecegim telefon ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: avrillavigne

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
5800 ı tavsiye etmeyen ilk cıkan partideki malları alanlardır şuanda üretilenler tamamen sorunsuz cihazlar(arada çıkarsa oda senin şansına :D) eksileri güncel tutulan versiyonlarıyla gideriliyor

avrillavigne

Üye
sa arkadaşlar 5800-s8300-i780 kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım 5800 araştırıyorum kullananlar hiç tavsiye etmiyorlar ama özellikleri çok güzel...s8300 harika kızaklı hem dokunmatik tek sorun wireless yok..8mp kamera olması mükemmel sizce bu telefon nasıldır ve son olarak samsung i780 telefon çok güzel wirelees falan var bi tek ses çok çıkmıo ayrıca ekranda dokunmatik ortadaki harekete duyarlı yerden telefonu yönetebiliyoruz bu özelligide çok hoşuma gitti...kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce hangisi sorunsuz kullanabilecegim telefon ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim teşekkürler...

:d::d:Ben Samsung Star aldım çok güzel bi telefon ama WİFİ lisini tavsiye ederim:d::d:

etna81

etna81

Üye
    Konu Sahibi
benim bi kaç arkadaşta var 5800 daha yeni aldılar 1 ay oldu hepsi garantiye gitti geldi...arada aynı arızaları yapıyor gene...540 aldılar şimdi 300e satılıyor anca çok zarar alırsam garantili ikinci el temiz bişi alırım 5800 ama s8300 de kamerası mükemmel hem kızaklı hem dokunmatik

perwersal

perwersal

Üye
nokia 5800

by_eMr3

Üye
müzik dinlemek için mp3 player fotoğraf için makine oyun için konsol internet için tablet veya pc. toplu bir çözüm arayan daha çooooooooooook arar

zopato

zopato

Üye
ben samsung s8300'ı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. dokunmatigi süper. 5800'ın dokunmatigi berbat, çok eski teknloji, kolay kolay algılamıyor.
kamerasına gelince 8 mp ama HİKAYEDİR. şöyle ki deklaşörün acılıp kapanma süresi olurya fotograf makimalarında saniyenin binde bir gibi kısa bir süredir. işte o biraz uzun samsungda. nokiada bu süre hakikaten kısa. ne farkı var dersen. dügmeye bastıgında titreme oluyor ister istemez. sonuç : bulanık resim. arkadaşın nokia n70 2mp kameralı telefonu ile telefon elde iken çekilen fotografı kıyasladık. n 70 daha net çekiyor. buna ise şöyle bir çözüm buldum. zamanlayıcıyı 2 saniyeye ayarlıyorum bu sayede titreme azalıyor. yinede nokianın 5 mp li kamerası olan telefonları daha iyidir.
pili orta hallidir. pek kullanmazsan 4 gün rahat gider. gps te hemen biter.
mp4 filmi çok güzel görüntü ile oynatır. ama dolu pilin yarısını bitirir.
kullanımı emsalsizdir. başka telefonu kullanırken zorluk çekersin.
tuş takımının olması oyunlarda çok kolaylık saglar. çünkü dokunmatik ekranda oyun oynamak çok büyük eziyet.
almayı düşünürsen kırmızısını tavsiye ederim. çokfarklıdır

son olarak, bilinmedik bir telefon oldugu için oyun tema program fazla bulamıyorsun. ama benzer telefonlarınkini çalıştırıyor. tabi işlemci, ram ve dolayısı ile performansı nokianın yanında devede kulaktır.
bu arada 5800 çok kaba ve kullanışsızdır bilgine
PARANA YAZIK ETME AYNI PARAYA NOKİANIN BAŞKA MODELİNİ AL (N97 GİBİ)

--------------- Ekleme ---------------

n95 veya n96 da olabilir tabi

seviyorum83

Üye
ben 5800 aldım super herseyıle sorunsuz tavsıye ederım

zopato

zopato

Üye
n95 veya n97 bence daha iyi

orhaan48

orhaan48

Üye
ben samsung s8300'ı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. dokunmatigi süper. 5800'ın dokunmatigi berbat, çok eski teknloji, kolay kolay algılamıyor.
kamerasına gelince 8 mp ama HİKAYEDİR. şöyle ki deklaşörün acılıp kapanma süresi olurya fotograf makimalarında saniyenin binde bir gibi kısa bir süredir. işte o biraz uzun samsungda. nokiada bu süre hakikaten kısa. ne farkı var dersen. dügmeye bastıgında titreme oluyor ister istemez. sonuç : bulanık resim. arkadaşın nokia n70 2mp kameralı telefonu ile telefon elde iken çekilen fotografı kıyasladık. n 70 daha net çekiyor. buna ise şöyle bir çözüm buldum. zamanlayıcıyı 2 saniyeye ayarlıyorum bu sayede titreme azalıyor. yinede nokianın 5 mp li kamerası olan telefonları daha iyidir.
pili orta hallidir. pek kullanmazsan 4 gün rahat gider. gps te hemen biter.
mp4 filmi çok güzel görüntü ile oynatır. ama dolu pilin yarısını bitirir.
kullanımı emsalsizdir. başka telefonu kullanırken zorluk çekersin.
tuş takımının olması oyunlarda çok kolaylık saglar. çünkü dokunmatik ekranda oyun oynamak çok büyük eziyet.
almayı düşünürsen kırmızısını tavsiye ederim. çokfarklıdır

son olarak, bilinmedik bir telefon oldugu için oyun tema program fazla bulamıyorsun. ama benzer telefonlarınkini çalıştırıyor. tabi işlemci, ram ve dolayısı ile performansı nokianın yanında devede kulaktır.
bu arada 5800 çok kaba ve kullanışsızdır bilgine
PARANA YAZIK ETME AYNI PARAYA NOKİANIN BAŞKA MODELİNİ AL (N97 GİBİ)

--------------- Ekleme ---------------

n95 veya n96 da olabilir tabi

Ah be arkadaş cehalet sende diz boyu daha 5800 ın özelliklerini bilmiyorsun bol keseden sallamışsın birincisi nokıa 5800 kamerası 3.2 megapiksel flaş dersen mükemmel ötesi 8 bg hafizası ve 16 gb a kadar yükseltilebiliyor bunların hepsi bir yana telefon yeni sürümünden sonra şahane ötesi oldu en son olarak herkezin bildiği birşeyi tekrarlamak isterim alemin tek kralı nokıa ötesi boş

zopato

zopato

Üye
orhan bey'e
benim test ettigim, bi süre kullandığım ve telefonumla kıyasladığım da nokia 5800 express music modeli hemde yeni olanı.
nokianın kamerasını bende övüyorum dikkat edersen. s8300'ın kamerası 8 megapixel olmasına rağmen nokia 5800'ı bırak, 2 MEGAPİXELLİK nokia telefonunki bile daha iyi.
AYRIYATAN WİFİ KOYMUŞLAR 5800 TELEFONA, ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJ. ben WİFİ'yi kullanmam diye s8300 aldım. ama artık ihtiyaç duyuyorum.
gelelim dokunmatiğine samsung s8300 bu konuda çok başarılı. sonteknoloji anomed ekran kullanıyor. dokunmanı anında algılıyor. nokia 5800 ise insanı çok zorluyor. kolay kolay algılamıyor. çünkü en eski dokunmatik ekran koymuş. BU MEVZU O GÜZELİM TELEFONU MAHVETMİŞ. BU YÜZDEN İLK ÇIKTIĞINDA 900 TL İKEN (6-7ay önce) ŞİMDİ FİYATI 500'ÜN DE ALTINA DÜŞTÜ.
ben de alemin kralı nokia olduğu konusunda sana katılıyorum.
son olarak bir insanı cehaletle suçlamak hiç hoş bir davranış degil.
İYİ GÜNLER

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
5800xm kesınlıkle ;)

u-bout

Üye
ben de samsung kullanıcısıydm ama nokıa 5800 gayet güzel bütün özellikler var ama aklım hala samsung m8800 da

zwangless

zwangless

Üye
Arkadaşım. Eğer 5800 alırsan ve sorunsuz gelirse hiç pişman olmazsun. Diğer arkadaslar bol keseden sallamıs. Dokunmatiği bence mukemmel. V4 yaparsın keyfine bkarsın.! Samsung kullanan tanıdıgım yok görmedim. Ama nokiadan şaşmıcaksın. Biri demiş n97 al çok parası var galıba ona bakarsan git htc al. Bana göre çünkü wireess modemim var. Ben özellikle wireessli tercihim. Hangisi sana uygunsa onu al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt