DareDevil1320
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam microsoft camera da aynı hızda fotoğraf çekiyor,yani o da yavaşMicrosoft un kendi kamerasını denediniz mi. Telefon kilitliyken bile sadece deklanşöre basılı tutun hızlı açıyor ve çekmeye hazır hale geliyor. Sonra tekrar basın çeksin. Bi deneyin. Ama kamera konusunda eski Lumia telefonlar kötü optimizasyon yüzünden tüm üstünlüklerini kaybettiler, bu da bir gerçek.
Hocam benim telefon 920. Abimin s3 ünden hızlı çekiyor. Telefonu cepten çıkarıp, kilidini açıp, kamerasını bulup, çekimini ayarlayıp çekene kadar ben 3 poz çekmiş oluyorum. Bi hata var bir yerlerde. Tamam süper hızlı değil ama o kadar olmaması gerekiyor. Birde yazılımları kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi? Lumia Kamerayı kastetmiyorum. O çok yavaş zaten. En olmadı bi sıfırlayın telefonu. O da olmazsa Demini yükleyin.hocam microsoft camera da aynı hızda fotoğraf çekiyor,yani o da yavaş
ben iOS a göre kıyasladım ama kuzenimde Note 2 ve 3 var birde onlarla bi kıyaslayım bakalım sonuç ne çıkacak,sonucu buraya yazarımHocam benim telefon 920. Abimin s3 ünden hızlı çekiyor. Telefonu cepten çıkarıp, kilidini açıp, kamerasını bulup, çekimini ayarlayıp çekene kadar ben 3 poz çekmiş oluyorum. Bi hata var bir yerlerde. Tamam süper hızlı değil ama o kadar olmaması gerekiyor. Birde yazılımları kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi? Lumia Kamerayı kastetmiyorum. O çok yavaş zaten. En olmadı bi sıfırlayın telefonu. O da olmazsa Demini yükleyin.
otomatik odakla ilgili aşağı yukarı
bide odaklanmazsa bulanık çıkıyo :dYavaşlığı kanser ediyor.
bide odaklanmazsa bulanık çıkıyo :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?