Jolla tanitim videosu ve N950 uzerinde Jolla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

muhtemelen daha değişecek çok şey var çünkü sailfish'in sitesinde dağıtılacak sdk için slush'ta tanıtılan demo'nun sdk'sını vereceklerini söylemişler.

aynen bekleyip görelim olmadı tema falan halledilir o sıkıntı değil :)

IVI-Elia

Üye
Off. Ben tam kendimi windows phone a adepte ettim yazi bekliyorum.Bir de bu cikti.Byadir inceliyordum guzel ve akici bir sistem.Bir de bu sistem angi telefonlarda kullanilacak?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şu anda n950 üzerinde test aşamasında n9'a da portlanması bekleniyor.tabiki orjinal sistem jolla şirketinin çıkaracagı cihazlar üzerinde çalışacak.

IVI-Elia

Üye
[ENGİN];5533000' Alıntı:
şu anda n950 üzerinde test aşamasında n9'a da portlanması bekleniyor.tabiki orjinal sistem jolla şirketinin çıkaracagı cihazlar üzerinde çalışacak.

Peki teşekkürler.Ama bu jolla çinli firmalara filan ürettirecek galiba ilk aşamada... Daha ileride kendini geliştirip Nokia gibi Finlandiyadan yeni bir şirket doğar...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Peki teşekkürler.Ama bu jolla çinli firmalara filan ürettirecek galiba ilk aşamada... Daha ileride kendini geliştirip Nokia gibi Finlandiyadan yeni bir şirket doğar...

evet çinli şirketlerle anlaştı,işlemci olarak da novathor kullanacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

İşlemci haricindekiler elbette çin firmalarına verildi.Apple bile çinli firmalarla çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt